Alergia na môjho chlapa

10. nov 2023

Ahojte , píšem radšej anonymne , ani neviem kde začať … pred pár mesiacmi sme mali konflikt s priateľom , pretože sa ma nezastal pred jeho otcom keď na mňa nadával a tiež na moju rodinu ,úplne neoprávnene … mame spolu trojročnú dcéru … a po tom konflikte sa to všetko nabaľuje … začala som Mať na neho neskutočnú alergiu a lezie mi abnormálne na nervy … vadí mi na ňom hádam všetko , rozmýšľala som už aj nad odchodom , lenže nechcem aby moja dcéra pochádzala z rozvrátenej rodiny keďže sama z nej pochadzam… zasnúbení sme už 6 rokov no k svadbe nedošlo , pretože vždy dôjde k téme že na ňu nemáme ( ako by sme aj mohli mať , keď vždy nakupuje úplne blbosti ?!.. už aj otázky z okolia mi idú na nervy , že kedy konečne bude svadba … rovnako ma aj mrzí že naše spoločne dieťa sa volá inak ako ja a nesie jeho priezvisko , Ach … ani neviem prečo to sem píšem …. Možno potrebujem toto vsetko dostať že seba len von … fakt netuším … ani neviem čo čakám , že mi niekto povie že ja som ten vadny článok ? Alebo že je to normálne ?! Alebo že mám odísť ?! Odišla by som ale otec býva v zahraničí … mamina býva v jednoizbovom byte … neviem či by som to časom neľutovala (ten odchod ) ak by som ho videla s inou … proste sama netuším … bavili sme sa aj o dieťati číslo 2 … veľmi by som ho chcela , vzhľadom nato že sama som jedináčik a nechcem aby moje dieťa bolo tiež samé … o druhom dieťati nechce ani počuť , vždy pri tejto téme sa pohadame

mk1111111111
10. nov 2023

Daksie dieta to nevyriesi, skor Ti to este stazi

syslik81
10. nov 2023

takze radsej dieta v nefunkcnom vztahu kde nieje laska a klamat mu ako odist a byt stastna s niekym inym kto si ta bude vazit? poloz si otazku,ci chces aby dieta zilo raz taky zivot ako mas ty teraz... ako matka iste nic take pre neho nechces tak preco mu to ukazovat a davat prikladom?

ibrunova
10. nov 2023

A ty by si nebodaj chcela s ním druhé dieťa ??
Toto by si mali prečítať povinné tie, ktoré sa čudujú, že im radíme dať priezvisko po sebe.

babulkomale
10. nov 2023

Aby dcera nepochadzala z rozvratenej rodiny?
A teraz pochadza z coho? Nie ste rodina, ani menom, ani sobasom, ani spravanim.
A este druhe do toho, samozrejme s priezviskom priatela? 🤦🤦🤦
Ach zeny...

pralinka25
10. nov 2023

presne. ved vy rodina nie ste. nie oficialna. len zijete na hromade vedla seba. chlap ktory by si ta vziat chcel by urobil prve a posledne aby sa to stalo. mozno nemusis odist hned zajtra ale ja by som zacala pracovat na tom byt samostatna jednotka nezavisla od neho. a druhe dieta s takymto clovekom absolutne nie.

ruxandra
10. nov 2023

A tato situacia je podla teba lepsia ako to, ze by dieta pochádzalo z rozvrátenej rodiny? Co myslis, ze to vaše dieta je tak hlupe, ze nevidí aku mas voči nemu averziu zrazu?
Naozaj, ak s nim nechces byt, tak nebuď, ale nevyhováraj sa na dieta. Tomu bude urcite lepsie iba s tebou, nez vo vašej nefungujúcej rodine..

sissy27
10. nov 2023

Tvoje dieta uz zije v nefunkcnej rodine a ty by si k tomu chcela s nim este druhe… places, ze nemas kam ist - a co sa tak konecne zacat starat, aby sa to zmenilo?? Ano, dnes su nehnutelnosti drahe, uroky na hypo vysoke, ale co si robila doteraz?

pbra40
10. nov 2023

Ja zial po precitani mam pocit,ze len ak odides, tak sa mozno zmeni. A mozno sa veci rozhybu, zacne si ta vazit, zastane si ta, a casom sa to mozno zmeni. Ak to nerozseknes odchodom, tak uz to nezachrani nic.
Ale potom tu uz prichadza otazka financii, ci sama utiahnes najom, ci sama zvladnes dceru (skolka, choroby, strazenie, lebo co si budeme klamat, aj ked ma otca, vo 80% si to odserie zena).
Alebo potom uz len kvalitny parovy terapeut ako posledna moznost

domkakvet
10. nov 2023

Toto je nefunkcny vztah, uz teraz ta nebavi, tak ziadne druhe dieta, lebo co je teraz zle, bude este horsie.

konikkon
11. nov 2023

Toto musí byť vymyslená téma 🙈 áno, urob si s ním ešte zo 3 deti, nech sa chudiatka trápia v rozvratenej rodine a nezabudni im dať meno po chlapovi.

mimikarol
11. nov 2023

Zle zle zle, celé zle. Pre dieťa je lepšie vyrastať v nie uplnej rodine, ako v rodine kde mama s otcom majú konflikty. Svadba sa dá spraviť aj zadarmo. Stačí úrad, dvaja svedkovia a teda maximálne daka pekná mala kyticka. Takže to že na svadbu nie sú peniaze je podľa mňa debilina. Ale keď rozmýšľals nad odchodom a máš pocity k svojmu frajerovi aké máš tak aj svadba zadarmo je hlúposť. O dieťati c.2 ani nehovorím