Aký máte vzťah s priateľom po dvoch deťoch?

veronika19895
14. okt 2023

Ahojte aký máte vzťah s priateľom po dvoch deťoch?

tamta
14. okt 2023

Myslíš partnerom/manzelom? Skor otázka asi znie, aky vzťah máš ty, resp., ci si spokojná s tým svojim....

koniarova
14. okt 2023

No keby bol po dvoch deťoch stále priateľ,tak asi na hovno s prepáčením.

thoughtfulweirdo
14. okt 2023

Môj je teda manžel, ale aj ti odpoviem na otázku 😄 po prvom dieťati idylka lepšia než predtým, po druhom náročnom šlo všetko do kopru a už nejaký čas pracujeme na ceste von z nie peknej krízy. Občas je to jeden krok vpred a tri vzad, ale objektívne súdim, že robíme pokroky.

drahomirrra
14. okt 2023

Nemam priatela, nemam 15. Mam manzela. Vztah dobry.

martyzpp
14. okt 2023

@veronika19895 po prvom dietati s manzelom celkom super, ale druhe dieta veru nas vztah preverilo. Mali sme viacej kriz. Celkovo ta vycerpanost pri oboch detoch bola o dost vacsia a podpisala sa pod nas vztah ten prvy rok, rok a pol po narodeni druheho syna. Teraz uz ma vyse dvoch rokov a verim, ze bude lepsie. Mam pocit akoby sme nabrali druhy dych.

rebrambora
14. okt 2023

Dovolim su povedat, ze deti nemali ziaden vyplyv na nas vztah, kedze sme aj napriek nim stale randili. Co bol trosku boj, bolo tehotenstvo, ale iba z mojej strany.

silvia2013
14. okt 2023

@drahomirrra myslis, ze len 15r maju priateľov?Preco sa potom kazde druhe dieta rodí do “nemanzelstva”?

veronikam33
14. okt 2023

Ja nemám manžela, ale s partnerom mam po štrnástich rokoch tretie dieta, nemala som v rodine vzor manželstva ako záruku stastia tak to neriešim, a aký mame vzťah? Ako manželia po 14 rokoch, sem tam na nevydržanie, sem tam super, vacsinou je to “iba” dobre.

drahomirrra
14. okt 2023

@silvia2013 Neviem, ale po 20tke by som sa hanbila pisat slovo priatel. Ked tak druh, zivotny partner. Priatelov mam mnoho, deti mam s manzelom. Priatelia sa tinedzeri, nie dospeli ludia.

silvia2013
14. okt 2023

@drahomirrra to su primitívne nazory. Moja dcera ma 24 a ms svojho priateľa volat druh? Na manželstvo je primlada .

bronkax
14. okt 2023

No takto... Naše prvé dieťa bolo dosť náročné od narodenia takže už to bola naša skúška. Druhé dieťa náš vzťah dal dokopy po tom ťažkom období s prvým dieťaťom. Ako sa narodil druhý syn pociťujem zmeny ale k lepšiemu. Takže v skratke prvé dieťa nás totálne rozbilo boli sme ako cudzí ľudia. Po druhom dieťati sa náš vzťah zocelil presne tak ako sme ho mali pred deťmi.

majlo1234
14. okt 2023

@bronkax boze ja dufam, ze toto bude aj nas pripad, lebo z prveho sme dogabani, druhe cakam a chcem hlavne ja😀 tak som zvedava, co to bude

bronkax
14. okt 2023

@majlo1234 ak máte náročné dieťa nečudovala by som sa. my sme pri druhom dieťati videli že sa to dá aj inak a nič nie je chyba jedného ani druhého. pri prvom synovi sme to ako prvorodičia náročného dieťaťa vôbec nedávali. hádzali sme vinu jeden na druhého. všetko sme sa ešte len učili. vykoľajil nás aj jeho plač. zrazu prišlo ale dieťa s ktorým to išlo ako po masle a všetko utichlo. tak držím palce aby aj vás spojil takýto anjelik.

majlo1234
14. okt 2023

@bronkax presne, dieta narocnejsie(asi nie nejaky extrem ale na nas dost😃) ja som sa uz dva roky nevyspala, muz spi oddelene a sladko. Ma svoj zivot, a ja nic😃 ja uz mu zazlievam aj to, ze dycha. Tak uvidime, ja si scestne myslim, ze aj mne sa ulahci casom, ked budu decka dve, hlvne nech su zdrave. Prinajhorsom sa rozvedieme, a kazdy druhy tyzden budem mat frei😅

bronkax
14. okt 2023

@majlo1234 áno aj my sme mali tak ja som už mala na muža vyslovene alergiu zdalo sa mi že všetko robí zle a všetko je jeho chyba. Akože moja mama povie že syn nebol náročný ale pre nás to bolo dosť. Jemu nikto nevyhovel do troch rokov sme okolo neho lietali ako šialení 😀

veronika19895
autor
18. okt 2023

@drahomirrra tak to sa mi zdá krajšie ako druh družka