Aký je to podľa vás vzťahovačný človek?

26. júl 2024

Ahojte.
Prosím Vás aký je to podľa Vás vzťahovačný človek???
Ďakujem za odpovede

vevebono
26. júl 2024

Ze si somrem popod nos debil a muž sa hneď ozve ja? 😄😄😄
Alebo v robote niekto povie spravili ste to zle a vztahovacna hneď začne ze ja som to nebola, ja som to nespravila.
Strháva pozornosť na seba, všetko si berie príliš osobne

reanda
26. júl 2024

vsetko si vztahuje na seba, aj to, co sa ho vobec netyka a vacsinou v negativnom zmysle

dadka1997
26. júl 2024

Vzťahovačný človek je taký ktorí je na seba až moc háklivy, rychlo je ovplyvnený naladou druhych a vzťahuje si ju na seba... nedajbože mu čosi povedat

deti95060810
26. júl 2024

hneď sa urazí za každú blbosť - vztiahne si všetko na seba...

butterflyeffect
26. júl 2024

Prehnane urazlivy. Vsetko berie ako kritiku a urazku na jeho osobu a ma pocit ze vsetko co ostatni robia, robia kvoli nemu-napriklad ze mu robia naschvaly

sevrin
26. júl 2024

Stačí sa pozrieť do tém o psoch, tam je zopár výborných príkladov vzťahovačných psíčkarok 😁

lenka.25
26. júl 2024

Napriklad sa opýtam kolegu , či si náhodou nevsimol, či to a to už bolo pokazené na aute keď prišlo k nám , alebo sa to stalo u nás a on v sekunde , to akože ja som to pokazil 😂? Jednoducho nehovoris to priamo na daného človeka , ale on to hneď otočí , že na neho útočíš

viestta
26. júl 2024

Nas laskavy a dobrotivy sudruh uz zas pan premier je priam predobraz vztahovacneho cloveka. Kazdy mu chce len skodit...

jana_eyre_2
26. júl 2024

Ideálny príklad sú mnohé ženy na modrom koňovi.. napíšem svoju životnú situáciu, vyslovene konštatovanie o mojom zivote (alebo čomkoľvek inom) a ony z toho vydedukuju, že kritizujem tie čo majú situáciu v živote opačnú tej mojej.. 🤷🏻‍♀️

vorkola
26. júl 2024

@viestta No zato, akoze on je idealny.Neklame,hovori pravdu .len vidime,kedze vyhral volby,kolki mu to zeru.ja som ho prezrela, este ako bol v SDL.