Ahojte idem s takou hlúposťou baby prepáčte ale som dajak nechapava už dlhšie dobu som v kontakte s jedným chalanom píšeme si celé dni už 4 mesiace aj sa každé dva týždne navštevujeme keď že ja som z východu a on západ a práca a tak , no a nie sme vo vzťahu ešte ale obaja city mame ma má veľmi rád a tak ale na vzťah to ešte nie je že je to skoro milovať a tak a dnes sme niečo riešili a prišlo k tomu že som mu napísala že sme kamaráti a on taky že zase kamaráti? Ja ťa beriem viac ako kamarátku že sme priatelia že to je viac ako kamarát ako ma teda berie baby ? Ako priateľa nič viac ? Ja sa strácam prepáčte keď tuná píšem hlúposti len som chcela poradiť
priatel je ten, ktoremu sa s cimkolvek zdoveris a on ta nikdy nepodrazi. a teda opacne to musi tiez platit. kamaratov mozes mat plny facebook, ale skutocnych priatelov napocitas mozno na prstoch jednej ruky
Niekto tieto dve slová považuje za rovnocenné synonymá (nerozlišuje) , niekto berie označenie "priateľ" za vyšší stupeň kamarátstva, spriaznenú dušu a niekto označenie "priateľ" berie ako "partner" - keď spolu chodia. Väčšina ľudí berie "priateľa" za niečo viac ako len "kamaráta".
To je podobne ako ľúbiť a milovať, pre niekoho synonymá, niekto tam cíti rozdiel... ja osobne to tiež používam tak, že priateľstvo je viac ako kamarátstvo, ale nebazírujem na tom, nechytám sa za slovíčka... v tomto prípade, po 4 mesiacoch randenia by pre mňa boli oba výrazy ako studená sprcha...
Postupnost: znamy - kamarat - priatel - snubenec - manzel (alebo posledne dve moze byt nahradne partner) Niekde v tej postupnosti vstupi do vztahu aj sex,, spolocne byvanie, deti
Baby a keď vám to to napíše? Áno píše mi Láska a také aj že ma ľúbi keď že bolo aj niečo viac medzi nami takto mi napísal dnes
áno je to tak ale myslel som to trosku inak aj že si viac ako kamarátka aby si si nemyslela že ťa mám naozaj len ako kamarátku z výhodami ale naozaj ťa mám rád a ľúbim ťa veľmi
Úprimne baby ja mam cíti k nemu možno viac neviem ako on viem že sa sklamal vo vzťahu čo bol 10 ročnom a je opatrný a tak
Myslím si, že to napísal úplne jasne, vyjadril svoje pocity a nerozumiem nad čím vlastne polemizuješ... ak je opatrný, tak si myslím, že skôr preto lebo nevie čo od teba čakať, keď ho voláš kamarátom, ale pritom spolu niečo máte a iba MOŽNO cítiš niečo viac... neviem čo presne čakáš, že sa stane, že to "bude na vzťah"...
Mám pocit, že ty sama nevieš čo chces...
jasne povedal, že ťa má rád ako frajerku a ty naňho vybafneš, že je kamoš. Chodíte spolu, máte sa radi, len si to neviete pomenovať.
Kamoš píše , priateľ sexuje 😊👍
Kamarat s vyhodami? Tak ked tam je sex, to si mala uviesť, to meni celu situaciu..Ste milenci..A s kamaratom sa nespava, s priatelom môžeš
S kamarátom nesiš s priateľom áno ....