Ahojte, ako dlho vám trvalo od prvého stretnutia s partnerom do momentu kedy ste skončili vo vzťahu? Niekedy mám pocit, že to ide veľmi rýchlo a inokedy sa to naťahuje. A tá neistota. :D
Nám obom to bolo jasné po pár hodinách a sme spolu dvadsať rokov.
ale toto je vysoko individuálne
Hmmm...4 roky asi 🤣 dovtedy sme boli bff 🤣 ale ved jedna pusa nič nezmení, že? Nieee, nezmení. A o 5 rokov na to dieťa, svadba, spoločne bývanie. Ale nikdy by som to nemenila.
4 mesiace a po ďalších dvoch sme spolu išli bývať a sme spolu 17 rokov
v podstate par mesiacov... na strednej apod to ale bolo skor, cize zalezi kto sa pyta, ci mlada studentka alebo zrela zena.
Ja až po pár mesiacoch vzťahu- teda priateľ už mal vzťah a ja, že to len je dočasne motanie a ujde 😂, môj to bral začiatok od prvej spoločnej noci (poznali sme sa dlho a cca tretie "rande") ale keďže som čakala kedy ho prestanem baviť tak to, že sme v naozaj vzťahu som začala vnímať až spätne keď už pár mesiacov sme boli spolu a neutiekol a naozaj dlho to ťahal iniciatívnejsie práve on 🙂
Asi mesiac
Prudko individualne. Ale v dnesnej dobe mam pocit, ze zena vie, ,ze je vo vztahu, len ti chlapi, akoby si to nechceli pripustit.
🤷 veď to je úplne individuálne