Aký čas vám trvalo kým ste skončili vo vzťahu?

30. okt 2024

Ahojte, ako dlho vám trvalo od prvého stretnutia s partnerom do momentu kedy ste skončili vo vzťahu? Niekedy mám pocit, že to ide veľmi rýchlo a inokedy sa to naťahuje. A tá neistota. :D

dharmasanata
30. okt 2024

🤷 veď to je úplne individuálne

katica06
30. okt 2024

Nám obom to bolo jasné po pár hodinách a sme spolu dvadsať rokov.
ale toto je vysoko individuálne

lucia13022023
30. okt 2024

Hmmm...4 roky asi 🤣 dovtedy sme boli bff 🤣 ale ved jedna pusa nič nezmení, že? Nieee, nezmení. A o 5 rokov na to dieťa, svadba, spoločne bývanie. Ale nikdy by som to nemenila.

marhulka13
30. okt 2024

4 mesiace a po ďalších dvoch sme spolu išli bývať a sme spolu 17 rokov

barborachors
30. okt 2024

v podstate par mesiacov... na strednej apod to ale bolo skor, cize zalezi kto sa pyta, ci mlada studentka alebo zrela zena.

mimka1402
31. okt 2024

Ja až po pár mesiacoch vzťahu- teda priateľ už mal vzťah a ja, že to len je dočasne motanie a ujde 😂, môj to bral začiatok od prvej spoločnej noci (poznali sme sa dlho a cca tretie "rande") ale keďže som čakala kedy ho prestanem baviť tak to, že sme v naozaj vzťahu som začala vnímať až spätne keď už pár mesiacov sme boli spolu a neutiekol a naozaj dlho to ťahal iniciatívnejsie práve on 🙂

thirstymonk
31. okt 2024

Asi mesiac

siska53
31. okt 2024

Prudko individualne. Ale v dnesnej dobe mam pocit, ze zena vie, ,ze je vo vztahu, len ti chlapi, akoby si to nechceli pripustit.

hefo
31. okt 2024

@siska53 Alebo si len myslí, že je vo vzťahu, a potom sa nestačí čudovať...