Akú vlastnosť by ste na partnerovi nestrpeli?

Včera o 19:45

Tak sa niekedy zamýšľam nad partnerským životom a rozmýšľam zeny čo je pre vás na vašom chlapovi takzvaný redflag?
U mna je to napríklad alkoholizmus a akékoľvek násilie voči žene alebo dieťaťu vtedy by som s tým partnerom nevydržala… napríklad žiarlivosť mi až tak nevadí lebo ja nevyhľadávam kontakty s druhými chlapmi. Pivo ku telke mi dakedy vadilo ale už som si zvykla 😆 Ešte by mi vadilo asi keby hra búdky 😃

lindous
Včera o 19:47

Agresivita, hlúposť, darmožráčstvo, závislosti

zitaje
Včera o 19:49

Tak alkoholizmus a gambling nie je vlastnosť, všakže... teda neviem, čo znamená hrať búdky. Ja by som nemohla byť s niekým zákerným a vypočítavým.

pribinak
Včera o 19:50

Napr aj chorobná lakomosť - keď tu čítam ako ženy na rodicaku nemajú ani peniaze aby si šampón kúpili tak taký hrozne lakomý hlas by mo vadil tiež

Ale všeobecne že hlúpy, agresívny, lenivý, vychcany, mamickar

beata_k
Včera o 19:54

Blbec

colsami
Včera o 19:57

Chorobna ziarlivost nie je len o kontakte s druhym chlapom. Asi si necitala pribehy zien, ktore nemozu ist ani s kamoskami von, pretoze ich chlap je uplne ako zmyslom zbaveny, ze urcite na niekoho vonku narazi, pre niekoho sa oblieka a maluje, atd...

enmery
Včera o 19:58

Alkohol, gambling, porucha osobnosti, notorický klamár a sukničkár, bájkar, človek, s ktorým sa nedá komunikovať o všetkom otvorene a bez urážok.

lucia13022023
Včera o 19:59

Fu... Veľa je toho 🤣🤣
Ale také hlavne - násilny, arogantný, hlúpy muž bez štipky sebareflexie, ktorý za každu vec vola mamičke a dáva ju za vinu niekomu inému a v pokoji pri tom telefonáte vypije pivko/dve denne, ale ved on není alkoholik predsa.

autor
Včera o 20:28

@colsami môj muz veľmi žiarlil ešte kým sme obaja pracovali v rovnakej firme, až si domyslal bol až taký ako stoparsky pes ale preslo ho to lebo videl že ja nemám záujem a brala som to viac menej ako prejav lásky tu žiarlivosť až mi to niekedy chyba 😄 teraz sme už manzelia a mame rodinu ale s kamoškami aj do fitka nemá problem ma pustit ešte ma aj odvezie kam je treba

minenkak
Včera o 20:32

Ozieranie sa a držanie ma doma,keď chcem ísť preč

marca12
Včera o 20:32

Alkoholizmus,drogy,hrube spravanie,znevazovanie zien,znevazovanie celkovo ludi,arogancia.Neznasam takych polobohov a chlapov,ktori sa neustale lutuju a ociernuju inych.

tiezjedna
Včera o 20:33

pri oťukávaní by mi vadila tuposť, sedliacky prejav, prejavy agresie alebo lakomosť. Ak by stroskotal už v úvodnom kole, tak o ďalšom je zbytočné sa baviť😉

minenkak
Včera o 20:33

Naozaj je žiarlivosti prejav lásky,ja si zas myslím, že voľnosť

jana35798
Včera o 20:38

Zavislosti vsehodruhu, slaby intelekt, arogantne spravanie, agresivna povaha, lakomost, nesamostatnost, zanedbany vzhlad. A ked neovlada gramatiku.

lindous
Včera o 20:40

Ešte doplním, konečne mi napadlo ako pomenovať to čo som nevedela “uchopiť” a vyjadriť v skratke - toxická maskulinita

autor
Včera o 20:41

@minenkak ja neviem ale tak keď niekoho milujem a niečo sa mi nezdá tak viem aj ja žiarliť, skôr by mi bolo zvlastne keby mi povie chod kam chceš a s kým chceš a rob si s ním čo chceš 😄

thirstymonk
Včera o 21:06

Mne by vadilo, keby sa zena o seba nestarala, chodila s mastnymi vlasami a chlpatymi pazuchami medzi ludi. V medzinozi by mala tmu a zuby ako hviezdicky.

A co sa tyka nefyzickeho, vadi mi, ked veganky a ine bioformy vsetkym pretlacaju svoje somariny o trpiacich zvieratkach a tak.

Tiez by mi vadilo, keby zena davala akekolvek zviera, najma vsak psa, na uroven cloveka. Ale to mi vadi aj na muzoch. Na ludoch vseobecne.

thirstymonk
Včera o 21:07

@lucia13022023 heeeej, mamickaty "muzi" su top 🤣🤣🤣 to vadi aj mne a to som chlap

minenkak
Včera o 21:20

Však keď milujem a viem ,že som milovaná načo žiarliť,myslím, že žiarli len ten čo si neverí.Ale mala som kolegyňu a tá úplne potrebovala aby partner žiarlil,mňa to zas úplne ubíja a obmedzuje

danica2711
Včera o 21:27

čo znamená "hra búdky"?

enmery
Včera o 21:29

@danica2711 Asi automaty.

kvetka404
Včera o 22:39

Mám zoznam🤣
1. Pupočná šnúra nebola prestrihnutá: manželka bude vždy len teta, čo ho stráži, kým nebude zas s maminkou. Prejavuje sa výrokmi "Ostaňme bývať u nás, prerobíme si vrchné poschodie", alebo "Je to len dočasné, kým našetríme na vlastné bývanie".
2. Ja som sa práve zobrazil na tejto planéte: "Vybav to ty". Od účtov, cez údržbu domácnosti až po detailné naplánovanie aktivít, animačného programu, administratívy, nákupov, fungovania na denne báze, pán muž je dezorientovaný, neznalý a odmietavý spraviť čokoľvek navyše, aby náhodou nemal viac na rozmýšľanie.
3. Zmätený dobou: Veľmi rád a nahlas oznamuje, že žena patrí do kuchyne, žena sa stará o domácnosť, ale zároveň vyžaduje 50/50 finančné podieľanie. Argument od ženy, ktorá trávi v zamestnaní rovnaký čas, ako muž, nie je braný do úvahy. On nebude umývať riad, lebo to je ženská robota, ale plavák v záchode si nakonkec vymeníš sama, lebo on nevie ako na to.
4. Cestovateľ (v čase): Silou- mocou chce byť vo vzťahu. Zároveň nedokáže poňať vzťah ako záväzok. Nechce sa ženiť, nechce mať deti, na to ešte len príde správny čas. On chce pred tým cestovať. Realita býva taká, že ťa zoberie cestovať tak do práce, z práce a do Kauflandu na nákup.
5. Žiarlivý na úspech v práci: namiesto podpory a radosti, že prinesiem do spoločného rozpočtu viac peňazí (ako on) je urazený.
6. Žiarlivý na dieťa: Bábätko vyžaduje pozornosť, on "na to nie je", alebo "neznesie, keď dieťa plače", tak to nechá na ženu, lebo ona je predsa matka. Potom chodí plakať na modrého koníka, že žena mu nedala už 2 mesiace a stále sa venuje len decku. Pritom ON jej aj pomáha a pred týždňom aj povysával a nechápe, prečo sa žena po pôrode tak zmenila v správaní, alebo ako je možné, že nestihla schudnúť tých 20 kíl, čo pribrala v tehotenstve, však už je to pol roka po pôrode a ona sa vôbec nesnaží🤷🏻‍♀️

sandrasstini
Včera o 22:56

Z beznych privysoke ego, sedliacke vystupovanie, prilis hlasny, keby vsetko riesi do detailu, zgrlos, zozenstelost, lenivec…take ako nasilie, tvrde drogy atd je asi samozrejmost u vacsiny zien

katkazuz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkazuz
Dnes o 06:27

@kvetka404
👍👍👍
To sa ti naozaj vydarilo!
Mali by to povinne citat všetky randenia chtivé dievčatá ☺️