Ako zvládnuť rozchod?

9. okt 2022

ahoj, som už naozaj zúfalá, nedarí sa mi zvládať rozchod, ešte k tomu to bol rozchod s manipulátorom, boli sme spolu pár mesiacov a už spolu nie sme tri mesiace... pár týždňov v mesiaci som ako tak ok ale keď mám mať svoje dni tak je to na nevydržanie, strašne za ním plačem, spomínam, nechcem si pripustiť že je naozaj koniec, pritom som si vedomá, že s ním by to nebolo dobré ☹ ale nejde mi to a tak strašne to bolí ☹

bosorka2302
9. okt 2022

S manipulatorom su tie rozchody najtazsie, niektori opisuju ze aj rok trva,pokial sa z toho dostanes. Pozri si videa aby si poznala ich taktiky, zvyknu sa vracat.

autor
9. okt 2022

aj sa zamestnávam všeličím, len tieto dni keď mám pms alebo menštruáciu tak je to naozaj neznesiteľné, strašne mi to je všetko ľuto a aj on mi chýba, chýba mi že už to všetko proste skončilo a za tých pár mesiacov to bolo také ako na hojdačke, tie ktoré stezažili manipulátorov a chlapov s príznakmi NPO asi viete ale mali sme aj krásne chvílky a mne sa na tie nedá zabudnúť a nezvládam to v tieto dni.

autor
9. okt 2022

@bosorka2302 on už sa pokúšal o niečo ma skontaktovať po rozchode ale ja som sa vtedy nedala namotať ale je aj to dost tažke, a teraz aj trpim že už spolu nikdy nebudeme komunikovať, mne ani tak nejde o to že spolu aby sme znova boli lebo viem že by to nefungovalo ale ja som ho mala tak rada napriek všetkemu ze mi je luto ked sa tak ľudia rozídu a už o sebe nepočujú nevedia...

bosorka2302
9. okt 2022

No s takymi je najlepsie ozaj bez kontaktu lebo ta casom zacnu manipulovat zas. Rozchod preboli zatial preslo malo casu.

elizabet173
9. okt 2022

spomienkový optimizmus, snaž sa spomínať na tie chvíle, kedy bol k tebe hnusný. Zablokuj ho všade, ak si to ešte neurobila.

marca12
9. okt 2022

Obavam sa,ze dalsi tvoj frajer bude tiez manipulator,kedze si sa nepoucila a places za takymto chlapom. Ano,po rozchode akoby zazrakom zabudneme na to zle a vynoria sa nam len dobre spomienky,no na to mame mozog,aby sme si vedeli vyhodnotit a vsugerovat a odvracat tok myslienok. To,co robis,je cisty masochizmus. Nech ta ani nenapadne chciet sa s nim kamaratit. Manipulator chce bud vsetko alebo nic a to si este gratuluj,ze ti dal pokoj a nepospinil tvoje meno po okoli,ze nestalkoval pred tvojim domom,pracou,ze nevyskakoval hocikde z krikov na teba,nevyvolaval,nevypisoval. Tohto typu chlapa sa nevies zbavit

autor
9. okt 2022

@bosorka2302 vieš mne je smutno, že sme si aj hocičo povedali, zdôverili sa a aj to už je všetko preč ☹ boli sme spolu na rôznych miestach, okolo ktorých keď prechádzam tak plačem, bože prečo som si s nim ja niečo začinala, keď som videla od začiatku že to nebude dobre ☹ takto som si už nanho zvykla a mimo zle bolo aj velmi dobre a teraz trpim ako pes....

autor
9. okt 2022

@bosorka2302 boli sme spolu 5 mesiacov, teraz sme 3 mesiace od seba.

bosorka2302
9. okt 2022

Pozri si videa o npo na youtube jako fenix.

elizabet173
9. okt 2022

možno by som skúsila psychológa, nie preto, že nedokážeš spracovať rozchod, je to ešte čerstvé, ale preto, že sa dokážeš tak príliš upnúť na muža za pár mesiacov. Aby ten ďalší nebol z toho istého súdka.

sszuzu8
9. okt 2022

Mne pri rozchode s manipulátorom pomohlo práve vedomie ze je manipulátor a s ním nechcem nič mat. Razom mi prestalo byť všetko ľúto

prhlavka
9. okt 2022

Najdi si druheho chlapa, najlepsie sa zabuda na niekoho,ked si pod niekym 😉

autor
9. okt 2022

@elizabet173 toto presne robím, proste hocikedy cestou do práce alebo v noci keď ležím v posteli tak si prehrávam tie zlé situácie, bod po bode, presne ako som sa vtedy cítila a vtedy si hovorim paneboze ako je dobre, že to skončilo... ja viem že nebol dobrý človek ☹

najhoršie na tom je, že človek s ním zažil aj pekné veci aj sme sa dobre vedeli porozprávať... a mala som ho rada. to čo ma ešte štve, je, že som videla aké ma otrasne spravanie, opovrhovala som s tym ☹ na druhej strane, presne ako píšeš v druhej správe, som sa naňho príliš upla za pár mesiacov. môj problém je, že mňa fyzicky veľmi dlho nikto nepritahoval, mala som s tým problém, no a pri ňom sa to zmenilo a my sme spolu velmi skoro začali intimne niečo mať čo bola tiež veľká chyba a keďže tam bola aj iskra, potom tá intimita, tak ja som do toho tak rýchlo zahučala ani neviem ako ☹
plus ešte tie rozhovory, on sa mi zdôveril s kadečím a to mi prišlo tiež také dôverné medzi nami no a teraz koniec a všetko je preč.

elizabet173
9. okt 2022

máš pocit, že je jediný na svete? Blba, manipulátora nájdeš veľmi rýchlo, s mužmi, ktorí stoja za to, je to ťažšie. Skús toho psychológa, lebo to máš naozaj divne nastavené

gabika0825
9. okt 2022

Nuž je to ťažké hlavne keď to bol manipulátor. Ti presne vedia ako dostať tu druhu osobu vo vzťahu do takýchto stavov…ale bude to lepšie len sa nad tým netreba zamýšľať. Vždy si treba opakovať v hlave pri slabej chvíľke prečo ste sa rozišli a že to takto je lepšie. Mne to vždy pomohlo keď som sa s rozchodom nevedela vyrovnať. Veľa šťastia prajem a veľa síl

mandzula
9. okt 2022

Mnohym sa od manipulatora odist nepodari, trpia cely zivot, tebe sa to podarilo, odtrpis ti chvilu a mas sancu najst si niekoho normalneho. Ak to nezvladas sama, vyhladaj psychologa, posunie ta vpred a hlavne ti ukaze, ako sa nedat opat takym clovekom namotat.

katkati
9. okt 2022

No, zmanipuloval ťa poriadne. Buď rada, že sa stiahol a neotravuje ťa. Len mi je ľúto tej ďalšej, alebo ďalších žien, ktoré to pri ňom zažijú. Neboj, to prejde. Rozum ti dobre naznačuje, že raz sa budeš diviť sama sebe, že namiesto hrdosti na seba, že si to dokázala ukončiť, si sa trápila a neužívala si život. Neupínaj sa na to čo bolo, teš sa na to, čo bude a nenaleť opäť podobnému magorovi.

elenka74
9. okt 2022

Chce to čas, neboj, zabudneš, spoznáš niekoho iného, myslím, že by bolo omnoho ťažšie zabudnúť, keby ste boli spolu 20 rokov.

minilla
9. okt 2022

Skus cas a energiu, ktore venujes tomu, ze ta mrzi, ze uz nebudete komunikovat, investovat radsej do seba, svojho rozvoju. Ak aj napriek zlemu spravaniu a vedomiu toho, ze to je manipulator, dokazes povedat, ze si ho mala/mas rada, pozrela by som sa blizsie na tvoje sebavedomie, sebahodnotu. Na nejakej urovni si bola ochotna jeho spravanie tolerovat, rychlo si ta dokazal ziskat, z coho vyplyva, ze vnutorne mas niekde deficit cohosi. Je to vyborna sanca pozriet a rozobrat sa blizsie, porozumiet si, doplnit si autonomne, co treba, aby dalsi vztah nemal rovnaky scenar. Manipulatori citia slabost a zranitelnost ludi, aj ich deficit, vedia presne kde, co a ako maju povedat, aby obet ziskali. Su casto velmi okuzlujuci, atraktivni. Clovek, bez pevneho ukotvenia v sebe im tak lahko podlahne. Je skvele, ze si bola schopna vystupit z takehoto vztahu, nie kazda obet to zvladne. Uz len to dotiahnut do konca a definitivne to v sebe uzavriet. Drzim palce!

nelina1
11. okt 2022

On sa určite ozve😉😎

svetlovlaska37
30. jún 2023

Ahoj..uz si z toho vonku alebo ta to stale trosku boli?