Ako zvládnuť rozchod ak sme spolu boli 4 roky. Ale mám pocit že má brzdi v živote, vôbec má nepodporuje. Vzdy mi vsetko vyčíta ale on je dokonaly. Je pozorný nikdy na mna nezabudol, no mám niekedy pocit že už to nie je medzi nami to čo bývalo ?
@kukuleinka18 keďže podľa včerajšej témy, kam som ti písala, maturuješ, vychádza mi, že ste spolu od "detstva"... v tomto období jednoducho dospievaš, meníš sa, menia sa tvoje priority, názory a je normálne, že vaše cesty sa môžu začať rozchádzať... správny čas na rozchod podľa mňa je, keď ti vzťah dlhodobo viac berie ako dáva (v zmysle, že si v ňom viac smutná, nahnevaná a unavená ako spokojná a šťastná) a radšej to v tomto prípade spraviť skôr, kým sa to dá ukončiť v dobrom a mať pekné spomienky, než to nechať dorásť do veľkých konfliktov...nie je to ľahké, keď dvaja niečo pekné spolu prežili a nikdy to nie je čiernobiele, ale čas lieči... skôr ako sa to definitívne rozhodneš ukončiť, povedala si mu o týchto svojich pocitoch? skúšala si to s ním nejak riešiť?
@kukuleinka18 to su také dva extrémy, ktoré nepôjdu dokopy. Nepodporuje ťa, ale je pozorný. Načo ti to je? Rozoberáš to ako keby ste ešte spolu, ale pýtaš sa, ako zvládnuť rozchod. Takže ste sa už rozišli. Odstrihni ho, vylieč sa z neho, vybehnú von, hneď ti bude lepšie.
Ked dvom na sebe záleží, nedopustia aby k tomuto došlo. Čas je nejlepší doktor na toto.