Ahojte. Ako zvladate partnera ktory vsetko komentuje a vo vsetkom hlada chyby? Vybrala som dovolenku na SVK tento rok pytala som sa ho ci mozu byt Tatry? Povedal ze jemu to je jedno hlavne ze bude s nami. Nema rad zimu, nema rad turistiku. Prisli sme na dovolenku a nic sa mu nepaci. Uz tri dni komentuje ze on chcel ist k moru do tepla a travi cas na izbe na posteli. Ja sa venujem dietatu. Minuly rok pri mori tiez bol väcsinou času na hoteli lebo bolo velmi teplo a nechcelo sa mu ist na plaz 🤦 Vsetko co robim vo vsetkom najde nieco zle. Takto on si oddychuje a ja sa starám o nase dieta ktore on par mesiacov nevidel tym ze pracuje v zahranici.
ja by som mu povedala, nech sa teda zbalí a ide dpc k tomu moru a neotravuje mi vzduch a život v tatrách...
nevidím dôvod, prečo by som toto mala zvládať, čo ťa pri ňom drží??
Naco ho beries na dovolenky? Chodievaj sama s dietatom, ved aj tak ti tam len otravuje vzduch. A prehodnot do buducna cely tento vztah.
A zase ked bol v zahranici a som cez sk.rok zobrala niekam maleho na vikend tak bolo zle ze bez neho si chodime uzivat
Ako si napisala, je to toxicky clovek, narcis. Cokolvek urobis bude zle a nezavdacis sa mu nicim. Ser na neho, s dietatom ti bude lepsie bez neho.
Presne tak vsetko co urobim je zle. A vraj ja som toxicka. Sme v hoteli pre deti. Aminatori, detsky kutik stale aktivity nejaké. Wellness mame neobmedzene. Dieta je stastne a on je zduty.
Ak bol dlho v zahraničí, je zvyknutý, že ho "nikto neotravuje" (žiadne dieťa, nikto od neho nič nechce v jeho voľnom čase)
Ale on nemusi byt toxický iba uhundrany. Ja mam hundrosa. Ohundre podla mna aj toaletny papier 🤣🤣🤣. Ale ide s nami vsade, nesedi na izbe. Ale presne, je teplo, je zima, je vela ludi, proste vzdy nieco. Ja mu vacsinou hovorim dopredu, ze ma nezaujima co sa mu nepaci, tak nech je tíško aby to nepokazil ostatným. Vtedy sa snazi a ujde mu len z casu na cas nejaka poznámka. Vcera napriklad, ze jemu smrdi avivaz (davam vazne 1/2 odporucanej davky). Tak mu vravim vymen si to postelne pradlo za ine. Isiel si vymenit ale jemu smrdi z tej avivaze aj vankus a on to citi cez vymenenu obliečku 🤣🤣🤣 tak som mu povedala, ze je ako tehotna upistana ženská a nech si ľahne a spi. A bol ticho, zaspal do 5 minut. Cize podla mna sa takyto ludia nemenia ale treba ich naucit aspon trosku ovladat tie poznamky. Ak nemas povedat co pekne, nehovor radsej nic. Moja obľúbená veta 😉.
@unicornlady bol tam 3 mesiace
S pokojným hlasom by som sa ho opýtala, že prečo mi povedal, že mu je to jedno, keď som sa ho pýtala na Tatry. A teraz mi povie, že chcel ísť k moru. A nabudúce teda - keďže už druhý krát si sa netrafila do jeho "chutí", nech teda naplánuje dovolenku on. Ty+dieťa sa prispôsobíte. Hádam tam má internet v tom zahraničí? Otázka je, či by vám vzťah fungoval, keby ste spolu žili v jednej domácnosti...🤔. Či sa to na tých dovolenkách nevyhrotí práve tým, že ste príliš dlhý čas spolu.
@mikadooo Presne to som mu povedala ze buduci rok planuje dovolenku on. Tak som zvedava.
Takýto bol môj ex aj keď teda v zime aj keď bola vždy zima lyžoval, všetko bolo na hovno okrem času ktorý strávil na svahu
Presne o to ide,hundre aby mohol"valať gule"😂🤦
Nezvládla by som Ja ududrancov čo všetko komentujú a sedia na gauči z lenivosti rada nemám.
Spytam sa ta inac: Naozaj potrebujes toto vedla seba? Co ti vztah s nim dava, ked este ani na tej blbej dovolenke je za burana, co je vo vsedne dni?
A čo tak skúsiť niečo opačne nechaj mu dieťa a uzi si chvíľku sama uvidíš pochopí že sa treba venovať obom a nie len sebe samemu
@viestta Stale sa takto sprava. Vo vsetkom co urobim najde nieco zle.
@andrejka1974 Som mu povedala ze ked sa vratime pojdem na tri dni niekde sama a necham mu dieta povedal ze nato mam zabudnut
Tak nejak som to tusila, ze je v buranskom mode 24 hodin denne 365 dni do roka
A preco len na tri dni chces ist od neho prec? Co si myslis, ze sa tym zmeni? Chod od neho prec navzdy, bude ti lepsie a dietatu este viac.
Vydržala som to len krátko a bol z neho ex. K dieťaťu sme sa našťastie nedopracovali spolu.
Prečo ostavas vo vzťahu s frajerom, keď je taký debil?
Hentakí dementi sa potom ešte čudujú prečo ich ženská opustila. Po troch mesiacoch bez rodiny robí zo seba s prepáčením kkta. Bude stačiť keď pošle peniaze a nebude vám otravovať vzduch.
Však zabudnem ty doma dieťa a pôjdeš prev
Mam z toho taký pocit, že mu otravujete život, vzduch, atď. Dovolenku si predstavuje inak. Ak príde dieťa, už to nie je dovolenka, ale obrovská zodpovednosť a to si moc človek neoddýchne. On by bol mozno aj rád v Tatrách. Ale bie takto. Podla mňa ešte nedozrel na rodinu. Asi by som s nim po dovolenke hodila reč. A začala by som slovami: Musíme sa porozprávať. Je určite veľa toho, čo by si mu chcela povedať. A ak by si chcela od neho odísť, mám tušáka, že ti brániť nebude..
Tak ho zavri na izbe a nech si predstavuje ako je pri mori.
preco si este s takym clovekom?
Myslím si ,že nie sú na vine dovolenky ,ktoré vyberáš ,ale to že je na nich s vami. Nemá vás rád. Zvykol si žiť sám v zahraničí a mu vadíte. Preto je večne nespokojný ,chce byť sám a nie s vami dvoma. Z takého vzťahu utekaj ,budeš plakať celý život ..
Neviem kam vy ženy na takých kktov nekompletných chodíte,ale tuším niekde pred Tescom ich rozdávajú zdarma😅 radi sa takto týrate? To je nejaké nové sado maso? Alebo ja fakt už neviem ,všade počúvam ,že keď chlap odíde do zahraničia je z neho riadny kkt ,zmení sa kvôli peniazom a zabudne že má rodinu. Dokonca poznám chlapov čo majú doma rodinu a v zahraničí ďalšiu a keď prídu na Slovensko,tak sa tvária ,že ako ich milujú 😅 Sila. A ženy o tom aj tušia ,že tam nejakú asi má,ale je im to jedno, šak chodí a stará sa aj o nich 😅
@hrasocek12 môj je tiež vonku už vyše 10 rokov, ale na dlhšie ako na 10 dní by nešiel. Ale sú chlapi čo takto hundrú vkuse a pritom pracujú doma. Jedného poznám a + extrémne urážlivý. Obdivujem jeho partnerku, ja by som ho skôr či neskôr ovalila kvalitnou panvicou - asi najskôr liatinovou :D
vezmi dieta von na cely deñ a "partnera" nechaj na izbe. Ked uvidi, ze vam je fajn bez neho a viete si urobit sami program, mozno otoci