Ako zmýšľajú muži?

29. júl 2024

Ahojte, milé ženy málokedy sem pridam príspevok, ale potrebovala by som názor. Mám 35 rokov. Stretávala som sa skoro rok s jedným mužom 40tnikom. Mne to vždy prišlo skôr ze to je len o sexe žiadne spoločne stretávanie čisto len sex. Ak som mu aj nieco navrhla nikdy nemal čas ale pritom mna kontroloval či nie som s niekým vonku, bol dosť ziarlivy. Neskôr mi však navrhol či k nemu nejdem bývať a vyznal lásku a ze som jeho slabosť a veľmi sa mu páčim, ku koncu ze chce so mnou dieťa. Myslela som si ze sú to len reči ale reálne by k tomu prišlo keby ho nestopnem som uz možno mamička 😀. Mal obdobia kedy mna odignoroval a potom zase vyzval lásku. V sexe to bolo tiež tak ze párkrát ako zamilovaný pubertiak a inokedy sa ku mne správal hnusne, neprejavoval žiaden cit. Zrazu však nastala taka situácia ze pred pár dnami sme si ešte normálne písali a zrazu si mňa všade vymazal a najnovšie uz sa stretáva s inou. Nechápem toto mužské zmýšľanie ako sa chlap dokáže behom tyzdna zmeniť. Je pravda ze mi toto veľmi nepridalo na sebavedomí lebo si vravím ze to je asi moja chyba. Aj keď mi kamarátky rozprávajú ze môžem byť rada ze som sa zbavila takého idiota ktorý ma dve tvare a ze sa mu uz hlavne nemám nikdy ozvať… zaujíma ma názor ako vlastne muži zmýšľajú či vôbec aj rozmýšľajú 🥹

mamamasama
29. júl 2024

Nevážiš si sama seba a čakáš, že si ťa bude vážiť tento exemplár? Kamarátky majú pravdu

enmery
29. júl 2024

To nie je chlapské zmýšľanie. To je jednoducho *uj. Boh Ťa musí nesmierne milovať, keď s týmto xxx nemáš dieťa. Chvalabohu Ťa odstránil, lebo by si mala život na hovno. Daj sa dokopy, žena✌️Za odpadkami, ktoré sa samé vyniesli, sa neplače.

thirstymonk
29. júl 2024

Ako asi zmyšľa? Určite ťa ma v telefone uloženu ako "sex zadarmo", čo čakáš? Nebuď naivka. Nikdy mu na tebe nezáležalo a keď ti vyznal lásku, bol to len šit, aby si mu naďalej dával. A ty hlúpa, si to robila... vidíš?
Inak súhlasím s @enmery že neplač sa odpadkami, ktoré sa samé odpratali.

unicornlady
29. júl 2024

Očividne skúšal tie ťahy "hot and cold", raz vyznáva lásku, potom ťa ignoruje (aby v tebe vyvolal neistotu)

hellwant
29. júl 2024

@unicornlady fakt nechapem zmyslanie cloveka, ktory potrebuje v druhom vyvolat neistotu sle hovori mu, ze s nim chce vztah... Ved neistota toho druheho nepresvedci....no veru rôzni sme ludia.

sszuzu8
29. júl 2024

@hellwant narcisti toto robia. Držia človeka v šachu hlavne také naivne ženy. Chvíľu ju ľúbi dáva jej lásky plným priehrstim a potom sa vzdiali keď je pekne namotana a užíva si ako sa mu pcha do riti. Keď ju to nebaví tak znova zaútočí láskou a dookola aby mala znova výčitky ze ved ľúbi ma inak by neurobil to a to...

7miriam77
29. júl 2024

Riadny debil, buď rada, že si sa ho zbavila. Teraz bude tieto isté ťahy robiť s novou známosťou. Čisté psycho