Ako zistím ze to muž myslí so mnou vážne..
Nemáme 15 aby sme si vyznávali lásku po par stretnutiach a niekto býva uzavretý a nedáva hneď svoje pocity najavo..
Ale ako vedieť ze si nechce len užívať.. ze možno tiež niečo cíti ku mne..Galantnym správaním.. slušnostou..pozornosťou..
Asi som už ako žena skôr zvyknutá na tie frajerske typy mužov a keď príde niekto iný tak mam pochybnosti..
zivot je nadherny.len jediny druh v zivocisnej risi je HOMO SAPIENS vraj clovek. mudry...
a pre tu mudrost je smutok.nevieme si podat ruku a pomoct,vnimat krasu prirody a nevsimame ,nevnimame svoju sebeckost.potrebujes ?pridaj sa k nam
v jednoduchosti je krasa !!! lubim zenu ,lebo som muz
No po pár stretnutiach to teda nezistis…
Boze… baby ja vam poviem story mojej sestry. Dva mesiace sa denne stretavala s frajerom. Volala mi hovorí - počuj ja stále neviem ci my spolu chodíme…
Vravím jej ti šibe…veď mas 23rokov každý deň ste spolu, varite si spolu, chodíte von, prespavate jeden u druhého, tak ako čo podľa teba? Sak jasne že spolu chodíte. Ešte muž sa smial že čo toto je za domnienky.
Po dvoch mesiacoch a tyzdni sa jej chlapec opýtal že čo ty vlastne chceš? A ona že jak čo? Ved vzťah… normálny… a on kôň že - počkaj ale ja nie som pripravený na vzťah 🥴😳😂.
Ja som mysela že mi odpali dekel. To čo je toto za debilnu generáciu mladých chlapov? Tak všetky výhody vzťahu vziať ale nedať a nesľúbiť nič.
@inulienka29 To nie je len teraz. To tu bolo furt. Treba poľutovať a pustiť do obehu naspäť.
@centrumcz 🥰
@enmery skôr “smeti sa vyniesli samé” 😀
@inulienka29 a presne toto sa obávam..
Je pozorný..je mi s ním fajn..ale je taky necitatelny..aj napriek stretnutiam ..ja neviem stále že prečo je ku mne taky a co vlastne chce..
@inulienka29 😁
Tak iné ti neostáva, len narovinu sa opýtať a podľa toho sa zariadiť 🙂
@inulienka29 Tak to je obrovské smetí.😄Hádam za tým sestra neľutovala.
Tvoja intuícia Ti radí, ja som človek vedy síce, ale intuícia nás previedla rokmi vývoja, keď to tak cítiš, ono to tak pravdepodobne bude. Neignoruj to.
@enmery Joj plakala veľmi. Myslím že aj dnes sa trápi. Je v Portugalsku študuje tam, ako sama povedala “zase budem sama”. Nemá šťastie na chlapov. Neviem prečo, pritom je krásna inteligentná…vyzerá to ale tak, že vkuse hľadá to iste zacyklená …
Vazne ako na čo vazne... na vztah alebo na milenecký vzťah? To nezistís lebo ani on to nevie. Ale ak pozyva a plati, zaveze ta kam potrebuješ, ozve sa ti sam od seba. To su take všeobecné znaky ze nieco s tebou isto planuje. Co, to zistis casom, nikto karty neukazuje hned.
@inulienka29 Prosím Ťa, roky, keď bola žena závislá od muža sa skončili. Jej povedz. Keď sa začne mať rada, začnú sa objavovať aj iní muži. Ženy nebudťe fixovaná na prítomnosť muža vo vašom živote-paradoxne si tým pritiahnute tých najhodnotnejších.
@enmery ale intuícia ma vedie len do toho ze neviem na com som...a odmlcim sa polovičke a potom píše prekvapene co sa stalo.. tak neviem ci som blba ja alebo...🙂
@barborachors áno.. bavili sme sa o vztahoch do zivota..o budúcnosti.. a presne toto robí.. je úžasný mily atd...len mne chyba to ze niečo povie k tomu..proste jasný signál 🫣😄
@inulienka29 lepšie počuť po 2 mesiacoch, že sa necíti na vzťah ako po 3 rokoch, že sa necíti na manželstvo. Pritom sa takmer od začiatku správate vo veľa veciach ako manželia... 🤷🏻♀️
My sme sa hned na druhom rande porozpravali o tom ze co ocakavame od toho, ze nam nejde ani jednemu o kavickovanie a drzanie sa za rucicky, ale ze obaja hladame vazny vztah, cize sme sli do toho s tym a uz len cakali ako nam to bude spolu fungovat. Cize najlepsie to rovno prebrat.
A čo presne myslíš tým "vážne"? Že mu nejde len o sex? Alebo že myslí úprimne to, čo hovorí? Alebo on ani nehovorí o vás, len v nejakých všeobecných výrokoch o budúcnosti?
Super podcast Ako si nevziať teľa - a zvlášť táto prvá časť - o tom, čo si všímať na druhom, aby som zistil/a, či je schopný naozaj milovať.
https://skpodcasty.sk/podcasty/ako-si-nezobrat-...
Odmlčíš sa kedykoľvek? Z akého dôvodu? Pretože nevieš, či je to vážne? A čuduješ sa, že sa čuduje, keď sa zrazu odmlčíš? To je najlepšia cesta prísť o chlapa, robiť odmlčanie keď chlap nemá tušenia prečo. Dosť nevyspelé.
@inulienka29 pokiaľ vyslovene medzi nimi neodznelo ze spolu chodia tak to proste neni vzťah.
@inulienka29 no pre nás je to nepochopiteľná generácia.Niektori si myslia,že keď si vypisujú už je to vzťah,iní sa stretávajú každodenné,spia spolu,chodia spolu kade tade a keď to treba pomenovať,odrazu nie sú na vzťah pripravení.Ini zas potrebujú mať ako deti na zš potvrdené,že spolu chodia,dovtedy medzi nimi nie je nič,aj keby tri deti mali.🙊🙉🙈😆
prevziat zodpovednost na svoje plecia ako muz za seba ,za zenu,za rodinu.to dnes chyba
buducnost: zeny budu robit a zrejme muzi rodit. A MAMA HOTEL . to je moderny zivot.
spat bez zavazkov to ano,zavazky voci druhemu uz nie.das ist katastrofe.
nakopat ho pred spanim do rozkroku a nedat mu moznost ani siahnut na seba,hned by vytriezvel.
Zistíš podľa skutkov a činov.