Ahojte, potrebujem poradiť aby som sa nestrapnila. Jeden muž sa na mňa stále pozerá vzdy keď sme v jednej miestnosti. Teda dúfam že si to nenamyslam. Mne sa páči tiež a chcem zistiť ako to je. Nikdy nie sme sami,čiže on nie je iniciatívny,alebo sa možno aj hanbí. Mám sa ho opýtať na rovinu,alebo ako zistiť či je to vzájomne? Sme dospeli.dakujem
Ak sa mu páčiš,nech ti to dá najavo. Som "stará škola",chlap by mal dobývať, loviť. A ak sa k ničomu nemá,iba "obkukáva", načo mi taká "bábovka" 🤭.
@danyelia neviem, možno mu len dať najavo že sa mi ten očný kontakt páči a vnímam ho. Len také na značenie že aj ja mám zaujem
@zuzanita1609 ja cítim strašne silnú chémiu medzi nami. Preto to nechcem nechať tak. Ale neviem na 100% či aj on. Možno pozerá vzdy na niekoho blízko mňa a ja si len myslím že na mňa :D
Tak naňho žmurkni a je to 😏
Ak pozera na teba a je tam chemia, tak to naisto vies, ze pozera na teba.
@zuzanita1609 lenze nechcem riskovať že si to niekto všimne. A keby vyhladam situáciu kde sme len sami , tak nemôžem len zmurknut
@vsicka036 ja by som si to ale potrebovala nejako overiť nech sa nestrapnim.lenze neviem ako
Och,zasa sa všetci nepozerajú len priamo na vás 😆. Ja by som žmurkla a šibalsky sa pousmiala . Čo ťa po druhých v miestnosti,ak to iskrí, nech všetci cítia aj iskry 😄.
Tak predlz ten pohlad. Ale ak to tam je, tak nebudes pochybovat. 🤷
@zuzanita1609 lenže je to v práci a keď sa mýlim,potom by to bolo pre mňa veľmi neprijemne
@vsicka036 vždy keď sa pozriem na neho,rýchlo odvráti pohľad.iba raz sa stalo že pozeral ešte pár sekúnd. Už ma napadlo aj to, že sa pozerám stále ja a on sa pozerá že čo pozeram
A to sa nerozprávate, iba po sebe pozeráte? Veď skús nadviazať konverzáciu, nie hneď o tom či sa mi páčiš, ale o práci napríklad, kľudne zapoj viacerých keď ste tam a jemu venuj pár úsmevov pri tom... ak má záujem, tak ako vieš ty vyhľadať situáciu, v ktorej budete sami, vie to spraviť aj on...
@lindous rozprávame iba ďakujem a dobrý deň. Problém je v tom že aj ja sa hanbím a keby sa mám prekonať tak radšej nech sme len sami
No tak ako chceš inakšie zistiť.? Keď žiadna mimika,flirt, žiadny pokec... Môžem vedieť tvoj vek? Ak sa nemáte obaja k akcií,tak nadalej len po sebe "pokukávajte" a iskrite 😁
@lindous raz som ho o niečo poprosila keď sme boli skoro sami.ochotne to urobil a ušiel.ale červenal sa a ani sa skoro na mňa nepozrel.preto si myslím že je hanblivý.alebo si možno myslí že nemá šancu
@zuzanita1609 veď baví ma to aj takto :D len nejaké ďalšie vzrušenie v živote by mi nevadilo. 32
Som myslela že nejakých 20-25 🤭. Naber odvahu ty,keď sa on nemá k ničomu a vzťahy v práci si pôjdu ďalej svojim životom 😏.
@zuzanita1609 ďakujem za povzbudenie. Musím to urobiť nejako Polo tajomne
Nemôže byť zadaný? Že sa mu páčiš, pozrie sa, ale tým to preňho končí?
@darina77 neviem ,je to možné. Ale pozerá sa už dva mesiace .
A inak sa neprejavuje?
My sme to tak mali s kolegom, boli sme čašníci, boli to len pohľady, ja som si myslela, že si domyslam. Mne sa páčil, bol veľmi pekný, čiže ta chémia tam z mojej strany bola.
On sa ku mne správal inak ako o ostatným ženám, napr niesli sme plno tanierov na sebe, on zobral aj moju kopu, keď sme mali degustacku tak povedal mne ci ide s nim zaniesť taniere, prosto viac inklinoval mne. A keď sme sa už potom po čase bavili, tak vravel ze som sa mu veľmi páčila, ale nevedel ci to je obojstranne, tak sa snažil aspoň takto prejavovať náklonnosť. Boli to maličkosti, ale hovorím, robil to iba so mnou.
@lucia13022023 neprejavuje sa vôbec podľa mňa. S ostatnými ženami sa aj viac rozpráva aj sa usmeje. So mnou nič. Len tie pohľady. Práve preto som taká zvedavá či je to vzajomne
A čo keď je zadaný alebo ma dieťa a tie pohľady vôbec nič neznamenaju? Aj taka je možnosť.
@erica5 je . Ale načo sa potom stále tak pozerá? Beriem do úvahy aj že nemá záujem.len to proste potrebujem zistit
ahoj. ja by somsi ho vyhladala na nete proste kade tade, ci je vobec volny. Meno a priezvisko verim, ze vies. Pripadne jeho kamaratov si vyhladat ci maju dake spolocne fotky, zazitky. Proste zistit co najviac a ked budem vediet, ze ozaj je bez frajerky/ zeny tak by som mu dalaprilezitostma odchytit samu ale teda ja by som ho oslovila no a co. Ale ja som mala vzdy na salame co si kto mysli
Je, teda že je zadaný a ma dieťa?
@erica5 je bol súhlas na to,že je aj taká možnosť že nemá zaujem
Teda pardon ,je možnosť že je zadany
A o kolegovi nevieš, či je zadaný?
A ako sa ho to chceš opýtať na rovinu? Ahoj, páčim sa Ti? 🤔 Ja by som to nechala tak, ak sa mu páčiš, nech Ti to dá nejako najavo, ak je taký hanblivý- to by sa zase nepáčilo mne, no a ak Ti to najavo nedá nijako, tak asi sa mu nepáčiš...