Ahojte moje meno je peter mám 34rokov a moja bývalá je o 4roky mladšia.
Chodili sme spolu vyše 2 aj pol roka s tým že som tak neprejavoval city neriešil som spoločné fotky na socialnej sieti a ani sme sa nedali do vzťahu na fb ,proste tieto veci boli pre mňa nepodstatné no ona to nevyžadovala tiež. Na začiatku sa hneď do mňa zalúbila priam sa naviazala na mňa ,u mňa to prišlo až po niekolkých týždnoch. Na začiatku bol sex slabý ,nestačila mi no ona bola úplne hotová, aj som jej povedal že to nieje také ako by som očakával ,pretože nechcel som jej nič tajiť, ale sex som nikdy s ňou neodmietol a vždy ked to malo byť ,tak to bolo. No časom to bolo lepšie viac a viac nám to chutilo ja som ju stale viac lúbil ale bola pre mňa príliš dostupná a moc sa snažila ,čo nebolo moc prítažlivé pre mňa. Neverila si a ked som jej to povedal tak zas neverila tomu ona :D užívali sme si ,vodil som ju po výletoch bavili sme sa prekvapovali navzájom ,bol som jej oporou aj v tažších situaciách. Ja som mal celý čas mnoho práce a svojích aktivít. Dokončoval som si dom a chodil som tak isto do práce a ešte do fitka každý druhý deň takže sme sa museli časovo zosúladiť. Keď sa ako tak dalo fungovať v mojom novom dome ,tak som ju začal brávať ku mne a následne začala ku mne aj sama chodit. No lenže ona mala svoj podnájom a tiež si musela porobiť svoj poriadok a mala aj psíka tak isto iné povinnosti takže som prišiel ja ku nej alebo ona ku mne. Takto sme fungovali neaku dobu. Ja ako som sa zabýval,tak som ju zvolával bývať ku mne asi po vyše pol roku a to vždy sme sa o tom poriadne neporozprávali a bolo tam také váhanie z jej strany. Časom som ju volal stále ale robil som to takým nenásilným spôsobom že proste tá možnosť tu je. Za rok 2023 som to dosť preháňal s prácami okolo domu a chodil som si ešte skladať auto do dielne a mal som toho veľa až bol zo mňa workoholik a menej som sa jej venoval. Samozrejme kino výlety kúpaliská sme absolvovali ked sme si našli spoločný čas. Ja som ju posúval podporoval naučila sa pri mne jazdiť ,auto ťukla 3x za rok ,ja som jej poriešil opravu a raz som jej to aj zaplatil aby si nerobila starosti a aby mohla dalej jazdit a ona mi to po splátkach vrátila aj ked som to nepýtal. Fyzicky sa dala do kopy pri mne chodila cvičit ,aj ju prestala boliet krčná chrbtica bola spokojná pri mne. Nabrala trošku sebavedomie. Videl som v nej velký potenciál aby mala aj lepšiu prácu čo sama chcela, aj sa jej podarilo najsť si takú prácu akú túžila robiť. Ja som ju v tom podporil, čo mi aj sama povedala že vdaka mne získala to čo chcela. No sem tam ako sme fungovali tak cez leto prišli dni kedy jej bolo ťažko bezomňa pretože som sa venoval práci a bolo to nevyhnutné dokončit. Na to ma zavolala spravila somnou krik že sa jej nevenujem. Tak som jej navrhol aby bola pri mne alebo u mňa doma aby mala pocit že som na blízku ,stačilo jej to. O týžden som jej dal klúč od domu aby kedykolvek prišla a robila si čo chce, tak isto som zmenil k nej prístup, bol som pozornejší. No ona prišla za mnou jeden deň, že som spravil pokrok a ona sa s tým nevie stotožniť.. reku hm tak som si povedal dokedy by som mal byt taký istý ved pokrok musel nastať. O nedlho Na moje narodeniny uvidela príspevok na fb od mojej kamošky zo slovami :všetko najlepšie srdcko… a ona to vzala ako neveru a hneď si to spojila že ja snou niečo mám. Tortu hodila do koša a darčeky rozdala medzi susedov ,bez toho aby si overila fakty. Po žiarlivostných scénach sme si to urovnali a bolo to ok išlo sa dalej, potom mesiac na to prišla nervozna a dosť to namňa prenášala ,čo som sa jej spýtal čo taká prišla jedovatá, na to sa strhla a išla domov a už to vyzeralo ako koniec, no na druhý den v noci zamnou prišla a udobrili sme sa. Potom další mesiac na to som sa k nej len nechcel pritúlit ked sme sedeli u mojich rodičoch na terase a ju to zabolelo, čo som trochu hanblivý. Ked sme prišli ku mne a išli sme spať, tak som ju počul ticho plakat a povedala mi že je to v pohode aby som vklude spal.. reku no super. Pol hodinu na to sa postavila a išla domov a napisala mi že aby som vklude spal že to má ona svoje stavy. O pár dní som jej volal a ospravedlnil sa jej za to že som tak reagoval. Nasledujúce dva mesiace boli také že o čosi menej často odpisovala ,aj menej sme sa videli a bol medzitým aj sex. Jej nová práca jej dala zabrať ,posledného pol roka užívala neurol a neskôr aj tabletky na spanie + dotoho mal aj neake zlé situacie v rodine čo sa týkalo zdravotného stavu a aj z toho mala obavy, čo jazdila častejšie domov na stredné slovensko ,čo žije ona na západe. Posledné dva mesiace ako som spomenul boli menej v kontakte bola často nervozna a odvolávala sa na prácu že má toho moc. Ja som tie posledné dva mediace nerobil už nič a chcel som sa jej viac venovať lebo mi chýbala a kedže som sa jej predtým tak nevenoval. Až prišli vianoce cez ktoré robila 12ky a po vianociach odišla na stredné slovensko na týždeň za rodinou ,ja som chcel za nou ísť ale to sa ohradila slovami že to že sme partneri na tom sa nič nemení ale teraz to takto máme a ona si to musí vybavit. Reku ok. Bolo mi smutno cez sviatky že som sňou neni a silvester ako každý rok išla na chatu ako tradične. No po novom roku prišla na západ s úplnym chladom. Zriedka sa mi ozývala,mala prísť a neprišla až som jej zavolal že čo sa deje.. ona že nevie čo chce nevie čo sňou je a nechce ma raniť, tak potom prišla o dva dni a nič konkretne som sa od nej nedozvedel ale cítim som z nej takú zradu akoby niečo tajila, na to som ju konfrontoval že či ju niekto poje… na chate ona že nie to tam chodis zostava sko každý rok. Neveril som tomu.. tak som jej povedal čo som všetko sňou chcel a plánoval a že snou počítam do budúcna. Na to išla domov ja som jej síce dal dopis na rozlúčku s básničku, pekne napísaný ale v podaní čo k nej cítim a ked chce koniec tak môže to byť podla nej ale vyjadril som city a lásku v ňom. To mi písala že ju to rozplakalo ,potom sme pisali v pohode a na to akoby to otočila proti mne a aby som sa netrápil a neni pre mňa dosť dobrá atd to ma aj dostalo a následne na to som ju chcel po krátkom čase nazad. Bojovsl som o ňu cez dva mesiace pisal same pekné veci návrhy a neviem čo.. lenže po krátkom čase vysvitlo že v tom je niekto iný z počutia.. a ona dala výpoveď a ide na stredné slovensko. Somnou nemala chuť diskutovat ,ked som sňou bol vonku asi 4x za tie tri mesiace ,tak bozku sa vyhýbala a do očí sa mi nevedela pozerať.. bolo to jasné. V poslednej chvíli písala somnou takým štýlom že aby som jej dal pokoj nemieni o tom diskutovat pre ňu je neskoro.. a videla už len všetko zlé za ten čas čo sme boli spolu. Tak som si bol vypýtať klúč od domu ,myslel som že mi ho podá a pojde preč. No ona zostala pri mne ale bledá pochudnutá a slzy v očiach mala. Nechcela nič povedať len že bude to v pohode. Viem že je psychicky labilná. Ruky mala vo vačkoch ,objal som ju nebolo mi všetko jedno niečo som jej porozprával čo som si uvedomil a že ma to moc mrzí ,išla domov a už nie som sňou v kontakte asi dva týždne. Je to velmi zložitá situacia, ja by som ju velmi chcel naspäť ,lúbim ju aj keď prešli tri mesiace od rozchodu. Neviem čo rieši a s kým ale neviem ani čo by som jej napísal lebo by to nič nepomohlo a už som vyčerpal všetky ludské možnosti ..zaujimalo by ma či je možnosť že by sa vrátila ku mne ak ma dá sa povedať hneď vymenila za iného a ked sa trápila v našom vzťahu ,čo bolo aj často krát zbytočné z jej strany lebo riešila hlúposti ,kedže má vela nevysporiadaných vecí v sebe z minulosti. Ja som sa snažil až moc ,neprosíkal som ,ale písal som pekné slová narážal som na emócie. Ja už neviem čo by sa dalo robiť ale tak ma za ten čas zahrnula láskou že mi chýba a lúbim ju až ma srdce bolí a vytrápil som sa moc. Poradte mi niečo ,či čakať a byt ticho alebo jej niečo napisat ,už som premýšlal aj nad niekym čo dokaže prinavrätit lásku cez mágiu ale neviem či by som sa uchyloval k takým praktikám.. dakujem za seriozne odpovede.
Každý, kto toto prečítal si zaslúži cen, ja som zvládla 2/3. Ale toto naozaj nebol zdravý vzťah. Rozprávaš o nej totálne bez štipky rešpektu
Ziadna magia ti lasku neprinavrati. Mohli ste byt zo zaciatku zamilovani, ale o laske a vztahu sa hovorit neda. Take natahovacky riesia skor teenegeri. Nema zmysel bojovat o niekoho, kto s tebou nechce byt.
Milý Peter, kašli na bývalú, poobzeraj po inej, ktorá ťa naozaj bude mať rada a bude si tým aj istá.
Moc komplikované, v niečom si bol vyslovene slabý, v inom si prepálil. Ak bude možnosť, max tak si dajte vážny rozhovor, po ktorom bude jasné či áno alebo nie, ale ja na tvojom mieste by som to už asi celé nechal vyhniť. Chlape to ešte ani netušíš koľko energie berie človeku taký chorý vzťah.
@medda_beda lúbil som ju stále viac ,len teda mal
Som toho moc a nemohol som byť stále pri nej. Chcel som pokročit dalej len mala ísť bývať ku mne a bolo by to úplne iné. Ona aj povedala že som jej nedal to čo som jej mal dať a všetko bolo dôležitejšie ako ona… len každý normálny chlap na neakú robotu a ona v sebe toho vela dusila a nikdy nechcela hovorit ..čo ma mrzí lebo nemám problem nieco zmenit ,proste umrelo to na komunikacii
Nemá to zmysel. Stretni sa s ňou, ak sa bude dať, a jednoducho to už len uzavrite, poprajte si šťastie a zamávajte si. Vaše povahy si absolútne nevyhovujú a z toho potom vyplýva to "teraz áno, teraz nie, teraz neviem, teraz zas možno opäť áno...". Trafil by ma šľak, čudujem sa, ako ste si vo svojom veku na takéto ťahanice našli čas 🤦🏻♀️
@michaela789 ono to bolo super pokial nezačala s novou prácou kde mala nervy a stres a aj ked začala na to pojedat neurol už to bolo iné
Ja som nedošla ani do polovice. Fakt ma nezaujíma podrobnosti cudzieho vzťahom
Vie mi tú niekto zhrnúť co tým chcel básnik povedať???
O nič si neprisla
@simona20201309 ona psychicky labilna s problémami v rodine, on workoholik a taký ťuťko. Naspäť ju chce zrejme preto, že žiadna iná sa na neho neulakomila.
@rorino dostavas za to zlatu hviezdicku na triednu nastenku. 🙂
@januska12323 ja si môžem vyberať ;)
ja som to tiež prečítala celé ✌️ no mne ona príde taká trošku jednoduchšia. nájdi si inú. možno si na ňu len zvyknutý, možno sa ti páči predstava že ona ťa zbožňovala, ale toto ozaj nevyzerá že ty si ju miloval... ako píšeš, môžeš si vyberať, tak si vyber niečo bez liekov a rodinných a psychických problémov 😉
"Tortu hodila do koša" Niééé!! ☹
Boze moj to ako o nej pises a ako sa na nu pozeras musela citit a nakoniec ti to aj povedala-ze nie je pre teba dost dobra, presne to ide aj z toho co si napísal, ona ako nejaka chuderka do ktorej si sa postupne zamiloval, ako nejaký podradny pouličný pes ktorého si dal dokopy, aj fyzicky, aj sexualne, tak si si ho obľúbil, ale predstav si ze zena sa nechce citit ako nejaky poulicny pes ktoreho si si upravil do svojich predstav a nasledne az potom si si ho obľúbil. Uplne nechutny si, daj jej pokoj prosim ta, ten druhy jej snad da pocítit ze je DOST DOBRA taka aka je a ze taku ju miluje. Hoc aj keby bola jednoduchsia, aj taka si zasluzi cítiť sa dost dobra taka aka je.
@zuzanka.zuzu máš pravdu ,len teda no musí preisť ten čas ,akurat ja nikdy mosty nepálim.. tak ma mrzí že nepíšeme
@duso358 tak sa zda, ze jednoduchsi si teda asi ty, ked si myslis ze nepodvadzat a netyrat stačí. Zena sa chce cítiť milovana, chcena, ako TÁ jedna jediná a ziadna ina, ona sa pri tebe cítila ako poradny pes. Som si ista, lebo to ide z tvojho príspevku, take nieco zena citi. Nasla si niekoho, kto ju vidí inak nez ty a dobre pre nu
@moonlight1210 dakujem,vážim si to😉
Každý normálny chlap pracuje, ale každý normálny chlap si vie aj nájsť čas.Môj zamnou prišiel aj keď o 4 hodiny vstával do práce.
Ty si jej od začiatku dal pocítiť, že je nedostačujúca a vlastne otravná.Znížil si jej sebavedomie v tom, že nie je dobrá v posteli a jej prítomnosť ťa vlastne otravuje.
Ja sa nedivím, že to dievča je na neurole.Boh vie koľko takých chlapov postretávala čo ju začali ľúbiť keď sa rozhodla odísť.
Nedocenil si to čo si mal a tak si o to prišiel.
Píšeš, že neprejavuješ city.Tak čo čakáš?Ktorá žena by chcela byť zadaná a mať vzťah ako s kamarátom s občasným sexom pri ktorom sa chlap tvári ako citrón.Veď ty si jej nijak neukázal, že ju ľúbiš ono reči nestačia.
Vycerpal si vsetky moznosti. Nerob uz nic a popozeraj sa po inej. Ja podla 3/4textu si myslim, ze je to nevyzreta zena este. TO ze zo zaciatku clovek neprejavuje city, je popopitelne, preslo to, a nevidim dovod to vytahovat po napr 2r vztahu. Volal si ju byvat k sebe, aby ste boli castjesie spolu (lebo ANO dospeli ludia maju toho dost, maju viac prece, viac povinnosti, k praci ak maju riesit dom atd, tak proste sa neda neustale chodit za niekym a ked maju ludia spolocnou adresu, maju sancu byt spolu castejsie). Aj ona mi teda tu pride taka, ze nevie co chce, ci chce viac, ci nie...a mozno proste nezvlada taky ten zhon a akcnost, ze niekto musi nieco riesit. Lebo take obdobia su.
A k sexu, no ak sa jej na zaciatku ta tvoja kritika dotkla, mohla sa oduvat hned vtedy a hrat nedobitnu a nie naopak, cize asi az taky problem to nebol.
neries zbytocne roky ano nie... dookola... kasli na to.
Ako ju získaš späť? Len tak, že ona bude chcieť. Na vzťah sú potrební dvaja ľudia. Možno to s tebou vzdala, lebo v Tom nevidela žiadnu budúcnosť. Na začiatku vzťahu je človek veľmi zamilovaný a správa sa inak....keď ružové okuliare opadnu, tak vzťah buď pokračuje alebo končí. Lebo v začiatkoch nik nevidí chyby na Tom druhom. Myslím, že ste si nie súdení. No pre pokoj v duši, zavolaj jej, dohodnite si stretko, porozprávajte sa a uvidíš.
Ja sa vyjadrím len k tomu, že mne toto ako vzťah ani neprišlo.Z tvojho príspevku je to ako nejaké občasné kamarátske stretko a ešte tie reči k tomu ,,bola pre mňa príliš dostupná,,.
,,moc sa snažila,,.
Sa čudujem, že ste vydržali spolu vôbec takú dobu.
Mňa by to omrzelo veľmi rýchlo.Velmi sa snažíš, málo sa snažíš, moc si dostupná, veľmi mi chýba, však ja ju vlastne ľúbim.Úvahy pubertiakov.
Ja stále hovorím.Búď ta láska príde hneď alebo vôbec.
Veď toto je celé chladné jak psí čumák.