Ahojte.. kde začať .. s mužom mame jedno dieťa a druhé na ceste .. no medzi nami to dlhodobo nefunguje .. aj druhé dieťa bola extrémna náhoda .. priority má on dlhodobo inde ako pri mne a pri dietati.. rodina pre neho neznamená nič len cvičenie .. prednedávnom som objavila ako si píše s inou .. dokonca má ohovárali ako nezvaldam svoje dieťa .. a to len preto že po ňom vrieskam ze Neni nikdy doma ze alo budem zvládať dve .. popravde neraz má napadla myšlienka ze by som druhé radšej nemala .. čo má veľmi trapi .. ale v momentálnej situácii sa z toho absolútne netesim … a tu je ďalšia vec ze aj mu uz vibec neverím ze si s tou ženskou nepíše .. zmenil si hesla aby som nemohla nič vidieť .. sex sme nemali 2 mesiace a to som sa aj prosila .. ako mám veriť? On stále tvrdí ze s nikym nič nemá atd .. ale nikdy po večeroch Neni doma vždy tvrdí ze cvičí .. a ja uz takto nevaldzem byt stále sama ..
Och to je klamár a podvodník . Chod preč od neho , aj s dvoma deťmi sameh ti bude lepšie ako sa trápiť Pri nom
smutné že v takomto krásnom období musíš prežívať takéto sklamanie...
Ja viem ze niekedy sa to ovplivnit neda ale z debilom cakat druhe dieta? No nevadi kaslat nato ak sa ti da a ak mas moznosti tak ho kopni do zadnej casti tela a deti vychovavaj sama alebo z pomocou rodiny. ale ak sa nemas na koho obratit z pomocou tak to bude tazke
@060106 no .. kojila som prvé dieťa .. menzes bol kadejaky a sex sme mali asi po mesiaci a pól .. nemala som mat ani plodne dni v tedy .. takze tak ..
ved tak zbehni kuknut ci naozaj cvici. Dovera sa da obnovit jedine ak obaja chcu byt spolu, a zaklad je prestat klamat, co asi druha strana nezvladne
Vzťah vám dlhodobo nefunguje a spávaš s ním? Máš podozrenie, že Ťa podvádza a spávaš s ním? Dokonca ho prosíš, aby s Tebou spával? ... vážne? ... a kde máš hrdosť, úctu voči sebe samej? ... neuveriteľné, aké dokážu byť niektoré ženy ... sa ani nečudujem, že sa správa tak, ako sa správa ... ach jaj.
Prosit vo vztahu o sex? Co chces vlastne od nas pocut? Ze mas doma hnupa a mas velky pruser?
@kvetinkaaknitevk pravdu? Cvičí, ale na inej podložke 😏 píšem z vlastnej skúsenosti