Ahojte . Ako zbaliť inštruktora ?
Ideálne do baliaceho papiera. V igelite by sa mohol udusiť.
Instruktora coho?
Najlepší je sud na kvas😅😅😅veľký cca 200l a dá sa aj zavriet🤌🤌
Ja by som ho do bublinkovej fólie,rada ,,pukám" 🤣🤣🤣
je aj ženatý? ak áno, kludne napíš, odpovede budú ešte trefnejšie 😉
🤣🤣 tak teraz som sa úprimne zasmiala, super..
Baby to nebude take ľahké na takého inštruktora treba aj vzduchové vankúšiky aby sa náhodou neoškrel. A hlavne ceduľku krehké, a šípky ako ho správne postaviť. Stohovať sa môže.
Podľa výšky, ideálne do vreca.
Kľudne aj do krabice, ak zozenies😜
Nauč sa dobre križovatky
baby ste to nepochopili, autorka sa nepýta ako zabalit ale ako zbalit instruktora, cize ja radim primerane velký kufor, do kufra 3 pary ponoziek, 4x slipy alebo boxerky, nejaku kozmetiku, tielo, nejake tricka a hrubsi sveter, teplaky a jeden smoking k tomu a este plutvy a kuklu, popripade ak je to instruktor lyzovania samozrejme lyziarsku výstroj
Metóda Marie Kondo. 👍👍
ak je to instruktor v autoskole, tak s dovolenim ho po zbaleni a zabalení prenechajte autorke temy o zlom zivotnom rozhodnuti - potrebuje si spravit vodicak... hore kopcom dolu kopcom
No záleží od toho kde ide....či na pláž,či do hôr......a na ako dlho.Vezmeš kufor a balíš. Ponožky,boxerky, sprcháč atď
Ako ho zbaliť? Ešte odporúčam niečo teplé ak ide už teraz, ale na sviatky sa má otepliť.
Ja by som skusila spytat sa jeho manzelky, pripadne frajerky aku ona pouzila metodu. Netreba vymyslat teplu vodu, staci pouzit osvedcene
Ja sa dobre bavim 😆😆😆
😁😁😁
Kde ho chces zbalit, na dovolenku?
Baby ti uz paradne odpisali 😄 Najlepsie ziadno, pokial nechces riadny trapas.
😂😂😂
@galganka 😂😂😂👍👍👍
🍿🍿🍿🍿🍿
prečo je dôležité, že je inštruktor (jedno, čoho)? Je to chlap, čo záleží na jeho povolaní?
Aký je vysoký? Ak do meter 50, stačí aj 120 l vrece na odpadky, ak vyšší a fešák, investovala by som do troch roliek baliaceho papiera.