Ako zariadiť, aby som chýbala partnerovi?

nikdom
29. aug 2020

Ako zariadit aby som mu chybala? Nejake rady?

sunny8
29. aug 2020

Bud ťa ľúbi a chýbaš mu alebo ťa má v zadku. Keď si ťa nevie vážiť nijak nedocielis aby si mu chýbala

lintu
29. aug 2020

Neukazuj sa mu dlhsiu dobu na oci. Ako inak by si mu chcela chybat? A preco vlastne mu chces chybat?

evkakozickova
29. aug 2020

@nikdom nijak ho nedonutiš aby si mu chýbala. Proste ťa miluje a budeš mu chýbať,alebo ťa nemiluje a bude to mať na háku.

basullinka
29. aug 2020

Súhlasím s @sunny8 . Lásku si nevynútiš.

denden77
29. aug 2020

@nikdom potiahni mu kreditku, ci kluce od auta 😎😂😂

miskooo1987
29. aug 2020

A prečo mu vlastne potrebujeme chýbať??? Veď sa zober s kamarátkami na týždňový wellness... a uvidis či chýbaš...

bosorka2302
29. aug 2020
lauriema
29. aug 2020

@denden77 toto som chcela ja napísať 🤟

pucastle
29. aug 2020

@nikdom to by malo prist od neho automaticky. Skus sa neozvat, hrat sa na nedoatupnu. Bud zareaguje a ked nie, ma to na salame... Aspon zistis

moonlight1210
29. aug 2020

@nikdom si si ista, ze mu nechybas? Alebo iba on nevykazuje tebou urcene spravne priznaky, ktore ty povazujes za dokaz, ze mu chybas?

danica2711
30. aug 2020

@nikdom koľko máš rokov? 13?

anita6666
30. aug 2020

To nezistis nikdy. Sú chlapi,ktorým aj keď chýbaš,tak im tvrdohlavosť a ego nedovolí ozvať sa a budu čakať dovtedy,kým krok neurobíš ty. 😁 Takže s prístupom ako mu chýbať u niektorých pováh nedocielis nič,akurát si takto môžte chýbať vzájomne ešte nejaký čas a ani jeden z vás o tom nebude nevedieť,kým city úplne nevyprchaju,potom to už je jedno a všetko sa pominie do stratena.

kitycat
30. aug 2020

Niektore asi maju nadledovane americke filmy, ktore skresluju slovenskym zenam pohlad na zivot... Prikladom su: prazdniny, Zapisnik jednej lasky, Ako byt single, Laska nebeska (uplne najhorsi film), Ako stratit muza za 10 dni a ine...

flowerlara
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nenne27
3. sep 2020

@kitycat laska nebeska je nerealna rozpravka, ale ja si ju rada pozriem😝

kitycat
4. sep 2020

@nenne27 je to hlavne hrozne smutne a nerealne. Spoiler alert pre citajuce....

Jeden podvadza zenu... dostala CDcko ci co, potom to s tym kamaratom co stalkoval zenu svojho najlepsieho kamarata svadobnym videom,... Cakala som romantiku na sposob Az tak moc ta nezere, ten film je tiez romantická blbost ale absolutne guilty pleasure 🤣