Suseda pravidelne okolo 4 ráno, asi pred odchodom do práce robí hluk, príde mi že cvičí, skáče. Je to dosť otravne. Čo s tým robiť ? s ňou sa baviť nedá chodí ako taká furia
O 4 rano plati nocny klud takze kludne volat zakazdym policiu, ak sa Vam inak nepodari s nou dohodnut
Ahoj, nie v zlom, ale to je fakt tak počuť cvičenie v byte? My bývame v normálnom paneláku, 6 bytov na jednej chodbe, susedia majú malé deti, psov, študenti zahraniční sú tu v prenájmoch, ale nikdy som cez steny nepočula taký bežný ruch...🤔 Keď je to fakt také hrozné, choď jej ráno zabúchať na dvere, že čo to vystrája...
@deti95060810 to potom by pocul kazdy, zbytocne
@deti95060810 hluk by som nerobila, môže sa to otocit proti nej....políciu az v krajnom prípade....treba ísť zaklopať na dvere aj keď je to nepríjemné
Možno by sa to dalo riešiť tak, že by si kupila kvalitnejšiu podložku na cvičenie. Ja mám z decathlonu takú, čo je originál pod bežiaci pas, takze dobre drzi na podlahe a dobre aj tlmí. Plus cvičím v topánkach s hrubou podrážkou.
Skúšala som to hlukovo aj so susedou podo mnou, len tak zo zvedavosti (aj ona skákala a ja som šla do jej bytu počúvať ako to znie) a nič. Celkovo ale cvičím v takých casoch, kedy by to nevadilo, bud cez obed alebo hneď po práci, pre mna je to max pol hodka (zial 😂). Takze nejak jej to povedať treba, lebo ťažko niečo zmeni, keď netusi, že to tak počuť, a že Ta to rusi. Skús navrhnúť zmenu podložky…
@danyelia suseda býva nad nami, a určite cvičí, ona je taký aktívny typ človeka aj s manželom. Akože ja im fandím že im to ide, takýto zdravý životný štýl ale ja chcem o 4 este spať 🙈 ja jej nechcem ani trieskať, ani nič len keby si to nechala na poobedie. Cez víkend cvičí ráno okolo 9, to mi nevadí. To je jasne že je skákanie… možno skáče na podlahe a nemá podložku, neviem.
@ketrint no s ňou sa nedá dohodnúť a ešte je tam aj menšia jazyková bariéra…. Oni nevedia dobre po slovensky. Keby mala takú podložku tak by to bolo super. Vravím ona chodí ako taká furia ani sa nepozdravi to je ťažko. Nech cvičí mne to je jedno ale o 4 ráno? 🥲
@aurinia raz som bola klopať ale nie kvôli cvičeniu, ale keď o 2 ráno spievali (vtedy mali par týždňov nejaké zurky). Zobudili mi dieťa. A ani neotvorili…
Je to z Decathlonu a stala 27€, žiadna veľká investícia.
Tak zajdi za domovnikom, on by mohol pomôcť ✊✊
Ja neviem vstať o 06 ako môže niekto cvičiť o 04😂asi musím vyskúšať.Myslim, že s ňou nepohnes skús si kúpiť štuple do uší.Ale nočný kľud by mala dodrziavat
@danyelia by si sa cudovala ako pocut napriklad taky beziaci pas 🙈
No ja neviem, ja by som sa nacasovala asi podla nej, zacvicila by som si o stvrtej a po cviceni este trochu pospala😱
@0silvia0 fakt si myslíš že mam na to energiu keď v noci poriadne ani nespím?
Alebo mi to píše pani suseda?
@danyelia Vieš čo, ono niektoré byty majú tak tenké steny, že skutočne počuješ všetko.
Zažila som to v podnájme.
Nie, to mala byt ironia zo zufalstva, zabudla som tam dat smajlika.
Ja by som ju isla slusne poziadat, aby cvicenie posunula na neskorsiu hodinu.
Moja suseda pravidelne medzi 19,00 a 23,00 presuva nabytok po byte. Fakt to je na palicu.
@muchotrafka298 nepresuva, to si len odsunie stolicku, ci sadne na gauc, alebo otvori skrinu, roztiahne gauc.
@onedaynick neviem co to je, ale urcite to nie je odsunutie stolicky alebo sadnutie na gauc. Ona je v podnajme, majitel sem absolutne nechodi. Deje sa to denno denne len v tychto hodinach a v jednej-dvoch izbach, v ostatnych nie. Vzdy lepsie, ako ked podomnou byval psychos, ktory si robil o tretej v noci diskoteky.
asi ma rozkladaci gauč, aj nadomnou suseda tak rozkladala. Som myslela že robi rekonštrukciu bytu
@kataina my mame vysuvaciu postel a to mas za par sekund 😉
@muchotrafka298 ver mi, je. ono to tak pocut.
@martinkatinka ale ked pregtým musi poodnašať kreslá, stolik, potom tresne s gaučom, neviem mne sa až strop triasol
Hod jej do schranky list v jej jazyku s prosbou, ze ta to budi. Ze rano o 4 nie je vhodne budiť susedov. Druha varianta je majitel bytu ak su v najme, ak nie domovy dôverník. Posledna varianta je ist o 4 zvonit. A nie, ze neotvorí. Drzala by som tak dlho zvonček, ze veru otvori.
Na muža sa sťažovala suseda správcovi že o druhej v noci cvičí a robi hluk. Raz robil strasny hluk v noci s činkami to sa tiež bola na neho sťažovať. Bol práve na služobnej ceste v zahraničí doniesol papier od zamestnávateľa. Byt bol prázdny. Niektorí ľudia sú proste vyšinutí a mali by bývať na stromoch tak ako opice a nie v panelákoch kde je spoločenstvo ľudí.
@danyelia ja mam kancel v byte. Som sice mimo SR ale aj tak
Steny su zo sadrokartonu aspon si to teda myslim. Mala som kontrolu na dph u seba tak som pustila radio ze nech nieco hucu. Sused nad nami prisiel na pauzu domov okolo obeda aj s kamosmi a pustil si hudbu. Tak to bolo pocut u mna ze sme sa s kontrolorom zhodli ze moje radio vypnem a budeme pocuvat susedovu hudbu. Bolo to cez den tak teraz si predstav v noci.
Ked sa susedia doma rozpravaju tak viem o com😂
Fakt je to brutal, esteze ja byvam v dome a mam tu hrube mury a klud
min. búchať vareškou po radiátore... pekne do taktu....🙂