Ženy.. určite ste sa už ocitli v kríze kedy záujem opadol tak ako na jeho stráne tak aj na vašej. Ako toto všetko napraviť oživiť prebrať mŕtvy vzťah? Nechceme to ukončiť ani jeden zrejme je to len moje vyhorenie a jeho stereotyp.
Čo robiť ako žena? Čo ja sama by som mohla urobiť preto aby som znova prebudila záujem u muža s ktorým to takto upadlo? Zmeniť svoj vzhľad? Správať sa inak?
Za rady ďakujem ❤️
U nas bola kriza po potrate.....nam pomohlo travit spolu cas...znovu sa do seba zalubit a robit blaznovstva.....skuste spolocne hobby...
@h2 no áno hádame sa každý deň pre to isté. Pre jeho nedostatok pozornosti pre mňa a pre deti. On radšej telefón a televízor. Rozviesť sa nechce ale tiež akoo nerobí nič pre záchranu. Ja sa tiež nechcem rozdeliť pretože on ako človek mi vyhovuje len ho už asi nebavím niesom zaujímavá.
Sex máme málo ale to preto že sme dosť unavení obidvaja. Ja na materskej s dvoma deťmi a on pracovné vyťažený plus práca okolo domu. Chyba je tam že som ho prestala zaujímať a mne zas on začal liezť na nervy. Chýba mi z jeho strany viac komunikácie a záujmu. Už som sa samozrejme s ním o tom bavila ale sľuby mal len v danú chvíľu. Na druhý deň to bolo zas to isté.
Takže asi natom budem teda musieť zapracovať sama. Potrebujem byť pre neho znova zaujímavá aby si ma všimol alebo čo. Akoby ho znova uloviť. Ale ako keď vlastné som viazaná pri deťoch vždy doma v nejakých legínach. Ako starám sa o seba aj keď som doma ale asi to chce väčšie zmeny.
@sevcikovaa no keby máme kopec času áno.. ale máme ho minimum z toho sme sami bez detí presne nula minút. Je to ťažšie.
Presne ako u nas ....ta kriza bola ked sme mali uz jedno dieta(6r) a potratila som vytúženého chlapca(22tt) ....vtedy sa to pri jednom dalo najst cas a snaha...napis my prosim spravu ...nechcem to rozoberať takto
Precitaj si knihu Muzi su z Marsu, zeny z Venuse 😃 ja som pri tej knihe pochopila muzsku mentalitu a ich logiku.. tiez som mala pocit, ze je to medzi nami nejake ine, bola som z toho nervozna, protivna..vadilo mi, ze je na mobile a tv namiesto hier s detmi (inak co pocuvam od kamosiek, tak vela chlapov po robote ked su unaveni zasadnu s mobilom k telke a nic okolo ich nezaujima)..a fakt mi ta kniha pomohla. Ked vidim, ze ,,ma svoje dni" necham to tak a ono to prejde a zase sme vo svojom normale
Výborná psychologická kniha o záchrane manželstva je aj Moje túžby, tvoje túžby. Odporúčam. Na internete sa dá nájsť aj PDF verzia.
Musíš ísť vonku, deti nechaj manzelovi aspoň na 3 hodiny pravidelne raz za týždeň. To je jedno kam pôjdeš, či na kávu, obchody vymetať, ísť si zacvičiť. Uvidíš, ako sa zobudí. Budeš vzácnejšia, nie furt doma pri sporáku a deťoch. Prospeje vám to. A tiež ísť von spolu sami dvaja. A ani neskúšajte hovoriť, že sa to nedá. Opatrovateľky existujú a raz za čas vás to nezruinuje. Veľa šťastia.
@blaazi ďakujem určite sa na ňu pozriem
@janickacrazy no to by som mohla skúsiť aj keď on ma veľmi nepúšťa niekam samu iba k lekárovi ale nákupy atď to on vždy ide so mnou
@myscha3 áno no žena sa zľakne že je všetko už koniec z jeho strany.. on naozaj denne je takýto ako chápem je unavený aj fyzický ale aspoň sa pozriem na deti a ženu veď to je choré
Viete ženy on sa už na mňa skoro ani nepozrie.. neponáhľa sa za nami po práci zdržuje sa na dvore.. je to také smutné no.
Z akeho dovodu Ta nikam nepusta? 🤦♀️ Ved si dospela osoba.. Co ziarli? Ci si mysli ze nezvladnes sama vybavit veci?
a rozpravali ste sa o tom, v com aj on vidi problem, ze to medzi vami ochladlo? mali by ste sa niekam vybrat na par dni aby ste boli sami a preskocila znova ta iskra
Dôležité je, že obaja chcete vzťah zachrániť. Dala si málo informácií, v čom je vlastne problém. Hádate sa? Leziete si navzájom na nervy? Prestalo vám na sebe záležať? A čo sex?
Ak obaja viete, že chcete vzťah zachrániť, tak máte dobrú šancu. Chce to toleranciu na oboch stranách.