Nepáčilo sa mi stretávania písanie ktoré potom zatajoval s našou teda už len jeho kamoškou. Nedal ma ňu dopustiť. Odišiel. Teraz sa vrátil bez vysvetlenia.
Takého človeka by som už nepustila k sebe, toto sa mužom netoleruje..daj na moju radu urobí raz,.. bude robiť aj naďalej
nad tým by som sa ani nezamýšľala, ako začať dôverovať, písal si s inou, klamal, nedal na ňu dopustiť, odišiel, vrátil sa bez vysvetlenia, je posledný na zemi, alebo ty si tak zúfalá?
Podľa toho čo si písali a či niečo bolo....ale skôr nie ako bolo vyššie raz urobil urobí zase
Tam už dôvera nebude sklamal raz .Aj keď mu odpustiš vždy tá to bude žrať.Kazde zapotacanie a ti budeš v strede.
Pokusam sa predstaviť si, ako sa niekto vráti bez vysvetlenia. To si otvorí dvere, vojde do bytu a normálne sa tvári ako keby nič? To sa ako dá? Ty si nijako nereagovala?
Preco odisiel? Lebo mal doma furiu, ktora mu robila sceny a zakazovala si pisat s kamoskou a uz mal toho dost? Alebo sa do nej zakukal, poblaznil sa a vahal medzi tebou a nou? Kam odisiel? K nej? K rodicom/kamosom/ do hotela? Otazka, ktoru si polozila je nejasna, lebo mozno sa mas ty ospravedlnit jemu, vysvetlit mu, preco si bola zbytocne ziarliva furia nie on tebe. A mozno by sa mal ospravelnit a vysvetlovat on tebe.... Najskor lepsie vysvetli, co sa stalo, potom si pytaj radu.
A to ty sa chceš učiť, ako.mu dôverovať? Ja by som ho poslala nazad, skade prišiel. U mňa by nemal šancu.
A ty si ho prijala bez vysvetlenia ? Len tak sa ti vrátil do postele ?