Ako začať dôverovať?

23. dec 2021

Nepáčilo sa mi stretávania písanie ktoré potom zatajoval s našou teda už len jeho kamoškou. Nedal ma ňu dopustiť. Odišiel. Teraz sa vrátil bez vysvetlenia.

21oktober
23. dec 2021

A ty si ho prijala bez vysvetlenia ? Len tak sa ti vrátil do postele ?

karolinka234
23. dec 2021

Takého človeka by som už nepustila k sebe, toto sa mužom netoleruje..daj na moju radu urobí raz,.. bude robiť aj naďalej

elizabet173
23. dec 2021

nad tým by som sa ani nezamýšľala, ako začať dôverovať, písal si s inou, klamal, nedal na ňu dopustiť, odišiel, vrátil sa bez vysvetlenia, je posledný na zemi, alebo ty si tak zúfalá?

lily14
24. dec 2021

Podľa toho čo si písali a či niečo bolo....ale skôr nie ako bolo vyššie raz urobil urobí zase

majasalvator
24. dec 2021

Tam už dôvera nebude sklamal raz .Aj keď mu odpustiš vždy tá to bude žrať.Kazde zapotacanie a ti budeš v strede.

bashawelle
24. dec 2021

Pokusam sa predstaviť si, ako sa niekto vráti bez vysvetlenia. To si otvorí dvere, vojde do bytu a normálne sa tvári ako keby nič? To sa ako dá? Ty si nijako nereagovala?

mrva
24. dec 2021

Preco odisiel? Lebo mal doma furiu, ktora mu robila sceny a zakazovala si pisat s kamoskou a uz mal toho dost? Alebo sa do nej zakukal, poblaznil sa a vahal medzi tebou a nou? Kam odisiel? K nej? K rodicom/kamosom/ do hotela? Otazka, ktoru si polozila je nejasna, lebo mozno sa mas ty ospravedlnit jemu, vysvetlit mu, preco si bola zbytocne ziarliva furia nie on tebe. A mozno by sa mal ospravelnit a vysvetlovat on tebe.... Najskor lepsie vysvetli, co sa stalo, potom si pytaj radu.

vilma7
24. dec 2021

A to ty sa chceš učiť, ako.mu dôverovať? Ja by som ho poslala nazad, skade prišiel. U mňa by nemal šancu.