Ako zabudnúť na suseda?

13. júl 2024

Zamilovala som sa do suseda, prejavoval mi už dlho náklonnosť ale bála som sa. Raz som prijala jeho pozvanie ísť von a boli sme 3x von. Na tretí krát sme sa aj bozkávali a vášeň bola veľká. 3x sme spolu mali sex a bolo to brutálne.
Lenže moja rodina ho nechce lebo ma zlu povesť, zakazujú mi ho. A on na mňa tlači aby sme boli spolu. Lenže on nechce pracovať, obaja máme deti v rovnakom veku.
Deti si rozumejú len ja viem že s ním má dobrá budúcnosť čakať nebude, utekal by mi stále za partiou čo ho ťahá dole.
Ako mám na neho zabudnúť keď ho vidím každý deň?

janinah
13. júl 2024

Fakt ideálny chlap na vzťah....
Budu ti tu radiť,že nechaj si ho kvôli sexu,čo je blbosť.
Neverím,že ho musíš stretnúť každý deň.
Máš rozum,použi ho,je to na tebe.
Rodinu si váž, vidia do čoho sa rútiš a nie je im to jedno.

tinalia
13. júl 2024

On nechce pracovat 🤣 no to je super chlap do zivota s detmi. Rodina chce pre teba niekoho lepsieho, necudujem sa. Skvely sex mozes mat aj s inym chlapom

lindous
13. júl 2024

"ja viem, že s ním ma dobrá budúcnosť čakať nebude" - toto si opakuj, tohto ma drž... a teda, povedať mu to narovinu, že nemáš záujem, stopnúť akýkoľvek kontakt a proste sa mu vyhábať, ja väčšinu susedov stretnem maximálne raz za mesiac, ale mám aj takých o ktorých ani neviem že ich mám, lebo ich nestretnem ako je rok dlhý, každý deň na seba teda naozaj nemusíte naraziť... ak by on tvoje odmietnutie nepochopil - a povedz mu to vo svojom mene, že TY nechceš, nevyhováraj sa na rodinu, to je jasné, že sa ťa snaží stiahnuť na svoju stranu, keď vidí v tebe iba pochybnosti - a nejak intenzívne ťa vyhľadával, tak ignorovať, max. odzraviť a klapky na oči

tim23
13. júl 2024

3x ste boli spolu von. Na tretí krát ste sa bozkávali (predpokladám predtým 2x nič nebolo). 3x ste mali spolu sex. Nejak mi to nevychádza

deti95060810
13. júl 2024

a živiť ho budeš ty? a aj jeho deti?

autor
13. júl 2024

@tim23 6x sme boli spolu 😂 matematika

autor
13. júl 2024

@deti95060810 ma syna ja tiež, no nie toto prave nechcem

jaskolka
13. júl 2024

Rozumom. Proste si opakuj, ze toto nie je chlap do života a keď by vás prešla chémia zo sexu, tak by si mala na krku leniveho nezodpovedného chlapa, ktorého by si musela podľa toho, co píšeš,aj živiť. Čiže by si mala na starosť seba, svoje deti, jeho a aj jeho deti.
Taka perspektíva sa ti pozdáva?

tim23
13. júl 2024

Písala si 3x. Ty matematika

koniarova
13. júl 2024

Fuuuu, tak to už áno. 6x byť vonku, z toho 3x sex. 😁😁😁Ty si nejaká ľahká korisť. Len by by ma zaujímalo,na či by ti takýto chlap bol?

januska12323
13. júl 2024

A ty chceš len sex alebo aj vzťah?

svetlonos
13. júl 2024

Zamysli sa aký bol otec deti s ktorým už nie si a potom toto terno co si si vyhliadla.
Ak majú nejaké spolocne črty, ries svoju hlavu. Sorry ale si blba? On robiť ale nebude a isto by sa vám aj dieta postastilo. Ono štát sa môže aj z dobrého manzela kreten, ale toto uz jasne vidis, ze je neschopak. Zo sexu sa nenajes a ten stres ti ten sex s nim nevyvazi akykolvek mega šupa by bol.
Hnať sa plnou rýchlosťou hlavou proti murilu - môže byť ok. Ale to by si to osld💩 aj t oje deti a to je rozdiel. Keby sli len o teba, kludne si na bi usta, v pohode, ved sa učíme aj na vlastných chybách. No pokial vhupnes tetaz do takéhoto "vztahu" budeš fakt debilna a egoisticka. Ako na neho zabudnúť? Ziadno, nemas demenciu ani alzheimra! Ale snáď zdravy rozum a aspom v tomto ti matika pojde lepšie a zratas, koľko je 2+2.
A naviac, terno on do zivota nie je a zrejme ta priťahuje ten sex. Ser na to a kludne si nájdi na to inejo a nemusí o tom nik vedieť. Ale tohto neschopaka ber ako vyžitie a čau nazdar kamarade.

sevrin
13. júl 2024

Nadržanosť je blbá vec, mozek sa vypne a človek robí blbosti.

danica2711
13. júl 2024

vieš, dobrý sex nájdeš aj u chlapa, čo pracuje a má aspoň na to, aby ťa potom pozval na pivo...

marca12
13. júl 2024

Nepozeraj na rodinu,ale pozeraj na syna. Co mu da do zivota tvoj vztah s tak nemoznym chlapom? To,co mozes dat synovi,das lenivemi chlapovi bez buducnosti. Nenic zivot svojmu dietatu pre chvilku rozkose.