Ako zabudnúť na šéfa?

31. máj 2024

Caute kocky. Mam problem, pred dvoma rokmi som sa na pracovnej ceste vyspala viac krat so sefom. Pokracovali sme v tom aj v praci. Neskor sme si povedali ze prestaneme a prestali sme. Nieraz mi povedal ze mu na mne zalezi, ze ma ma rad, inokedy je ku mne chladny a nepristupny. Je to dost matuci muz. Ja som ho mala vzdy rada, pred par dnami sme spolu travili cas v office, nieco som mu vysvetlovala ohladom prace, cca dve hodky a zas bol strasne mily, usmieval sa vkuse, vtipkoval, padali letme dotyky z jeho strany, mal nenasytny pohlad a aj ked som si povedala ze sa proste budem tvarit profesionalne, ked sa takto sprava je to pre mna tazke. Ako sa vyhnut v buducnosti opat tomu aby som podlaha? Nechcem nechat takto zametat zo sebou a svojimi emociami, je tazke pre mna mu odolat.

pribinak
31. máj 2024

Ženatý? S rodinou? Ak áno, tak toto by mala byt dostatočne silná stopka

autor
31. máj 2024

@pribinak mozete ma tu aj ukamenovat, ano, obaja mame zavazky

januska12323
31. máj 2024

Hľadaj druhú prácu.

autor
31. máj 2024

@januska12323 to by som nerada, praca ma naplna a mam ju vyborne zaplatenu.. rada by som to zvladla inak ako vypovedou

kitycat
31. máj 2024

Uz zase ty, len zmeneny pribeh?

danieli
31. máj 2024

Netreba kamenovat, uz si si to sama celkom dost stazila, zle sa ti funguje v praci, aj ja spavam so sefom, ale je to moj manzel😂…inu pracu, lebo toto skor ci neskor vybuchne…

pribinak
31. máj 2024

Tak potom rýchlo hľadaj inú prácu.

autor
31. máj 2024

@kitycat hmm asi nie, dlho som na konovi praveze nebola

teki1
31. máj 2024

Keď bude tvoj šef chcieť zasunúť,tak si mu k dispozícii. Chceš gratuláciu? Dúfam, že ti túto pracovnú náplň aj zaplatí.

mamina7070
31. máj 2024

ty si tu uz pisala
a rada hladaj inu pracu

autor
31. máj 2024

@mamina7070 naozaj som sem nepisala…..

mamina7070
31. máj 2024

pozri mne je to jedno pisala nepisala

mam z toho textu dojem ze skor hladas ako ho dotlacit znovu k tomu aby ste spolu spavali

autor
31. máj 2024

@mamina7070 nie, snazim sa zistit ako si zachovat odstup ked ho mam rada. Nechcem v tom pokracovat ale je to pre mna z emocionalnej stranky tazsie

mamina7070
31. máj 2024

najdi si inu pracu ty si proste namotana ine ti nepomoze

sisa12345678
31. máj 2024

Podla mna je to manipulátor a hra sa s tebou. Je to asi tazke, aj keď sa odhodlas k profesionálnemu spravaniu mimo kancel, tak tá to v jeho prítomnosti dostane. Fakt nepomoze iné, len hľadať inu prácu, lebo to pokušenie tam budeš mat vzdy

kitycat
31. máj 2024

Tak ked s nim budes nabuduce trtkat si spomen na frajera. Staci take odoosobnenie? 🙂

autor
31. máj 2024

@kitycat myslim citove odosobnenie ..

muchotrafka298
31. máj 2024

No ja dufam, ze si bola aspon taka sikovna, ze si si vysulozila specialne odmeny, zvysenie platu 4x rocne a manazersku poziciu k tomu. Toto iste robila moja byvala kolrgyna so zenatym sefom, co mal na stole fotku stastnej rodiny. Ona ale ucelovo za vyhody vyssie vypisane.

athelas86
31. máj 2024

Sex sa od emócií oddeliť nedá. Už keď sa raz stalo a vyspali ste sa, tak to bude teraz čoraz trápnejšie.

Zmeniť prácu nie je zlý nápad, alebo aspoň zariadiť aby ste sa so šéfom nestretávali.

autor
31. máj 2024

@muchotrafka298 no ty si teda premudrela, precitaj si este raz prosim co sa pytam a potom reaguj

autor
31. máj 2024

@athelas86 dakujem za jeden z mala normalnych komentov

muchotrafka298
31. máj 2024

Tak OK, este raz. Spat so zenatym sefom je hlupost. Ako sa k tebe chova? Ako sa mu chce. Odid z roboty a mas problem, ako mu nepodlahnut, vyrieseny.

thoughtfulweirdo
31. máj 2024

Tak ja ako vyslanec pre čítanie s porozumením ti odpíšem na tvoju otázku - zhnus si ho. Normálne si na ňom nájdi nejakú nedokonalosť a extrémne sa na ňu fixuj. Škaredé nechty, mastné čelo, krivé ucho, špinavý zub, slina v kútiku úst, brucho pučiace nad opaskom, kuracie vychudnuté členky, podbradok, padajúce viečka, bradavica, no hocičo, každý jeden človek niečo také na sebe má. Nájdi to a zameriavaj sa na to vždy, keď budeš v jeho blízkosti.

mili2016
31. máj 2024

Hlavne si dávaj pozor aby to nikto s kolegou,,neodhalil,, potom budete mať problém obaja. Aj keď je to dobrá práca stojí ti za to všetko skôr či neskôr sa to skončí zle , otázka je kto bude trpieť viac ty alebo tvoj šéf... Jediné rozumme riešenie je zmena práce.

marca12
31. máj 2024

Chce to cas. Postupne si uvedomis,ze si z teba robi handru a vie ako na teba,ked chce zasunut. Musis to mat v hlave zakodovane,ze nie si handra a nenechas so sebou zametat. Uz to je dobre,ze si to uvedomujes. Musis si to len opakovat a byt na seba hrda,ze si mu odolala. Nemas ho rada. Pacila sa ti len jeho falosna naklonnost. Sama pises,ze raz je mily potom odmerany. Keby ta mal rad,je k tebe mily stale. Vsetko len hra vo svoj prospech. Chlapi su svine ako sa vedia zahravat so zenskymi emociami.

kp7333
31. máj 2024

Takze zhrnme si to: robis sefovi trubicku, ked zrovna nema manzelku po ruke alebo sa mu doma mali sexu. Na ostatne ma manzelku, s ktorou to neplanuje ukoncit. Stale malo na to, aby sa ti zhnusil?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
1. jún 2024

Treba ti zmenit pracu.

pochod
1. jún 2024

@sheila121 hej ešte ona to bude hrať chúďatko zamilované ktoré trpí.. to, ze ma doma muža a jej šéf manželku je len banalita 😂

yanka8952
2. jún 2024

ahoj. nejdem hodnotit tvoju rodinnu situaciu, aj ked ta je velmi dolezita. budem sa venovat len casti pracovnej: ak zostanes - nebudes sa moct spravat profesionalne, lebo uz sa tam prekrocili profesionalne hranice (preto tie emocie).
ak odides, budes mozno trochu "trpiet" (to zakazane ti bude chybat), ale mozes zacat od zaciatku.
je to len na tebe.
A neda mi nenapisat - Skus si uvedomit, ktoru potrebu ti ten sef naplnal. Toto vedomie ti moze pomoct riesit tvoju situaciu konstruktivne.
prajem vela stastia.