Ako zabudnúť na muža, ktorý stále klame?

bona85
14. máj 2022

Dobry den, prosim o radu, ako zabudnut na muza, ktory stale klame. Bol mojim priatelom skoro 2r, pol roka minimalme chodil za inymi a si i platil zeny. Sex klapal i vsetko. V tom chyba nebola a sam nevie preco. Pol roka sme rozideni. cely ten cas mi pise, ze ma chce spat a sa zmenil a poucil, dokonca mojej rodine to vravel. Dokaze i odprisahat. Som skoro uverila, nebyt zistenia, ze zase ma konto v zoznamkach a nie jedno, dokonca v sexzoznamkach. Ja tam nie som! No zistit sa to da. Dokonca dosiel za mnou. Rozhodilo ma to a dovod preco prisiel uviedol, ze chcel zistit , co to s nim spravi, ak ma uvidi. Evidentne nic,lebo v sexzoznamkach lovi dalej. Mne tvrdi, ze tam nie je. Ak ho i konfrontujem jasnym dokazom (screenshoty), tak povie, ze tam nebol a basta a rozculi sa, ze mu nic neverim a on sa snazi. Nechcem s nim nic mat, len mi poradte, ako sa v citoch odputat od neho, ako dojst do stavu, kedy mi uz fakt ukradnuty bude a nebudem sa tym vnutri trapit. Klin klinom vybijat nechcem. Hobby mam vselijake a prestali ma uz z toho vsetkeho bavit. Je prosim este iny sposob?

zienka966
14. máj 2022

Bohužiaľ len čas.
Musíš zamestnať hlavu kadečím, aby si naňho nemyslela vkuse.
Držím palce 🍀

falbala132
14. máj 2022

blokni ho vsade kde sa len da a ser na ukazovanie screenshotov a dokazovanie, proste sa na neho kompletne vydlab. prejde to samo.

luccija
14. máj 2022

@bona85 načo mu niečo dokazujes?Všade ho blokni a odputaj sa.Kazdyn kontaktom je to preňho ako voda na mlyn.Naco by Ti bol taký klamár???on vie, že Ta obalamuti a skúša...

dzulli1980
14. máj 2022

Je naivné si myslieť, že takýto človek sa zmení ... nezmení ... ani kvôli Tebe, ani kvôli inej ... je to diagnóza, 15 rokov som sa s takým schádzala a rozchádzala ... od takéto čo najskôr čo najďalej.

zabludenadusa
14. máj 2022

@bona85 Čím skôr od neho odídeš úplne, úplne ho zablokuješ a ukončíš akúkoľvek komunikáciu a stretávanie sa s ním, tým lepšie pre teba. Bude trvať veľmi dlho kým preklenieš v sebe pocity ako ti chýba a vysporiadaš sa s tým, ale nepomáhaj si u toho alkoholom ani podobnými vecami a určite tiež nie náhradnými vzťahmi. Opakuj si dookola s akým pakom si to chodila a aká výhoda je pre teba keď už v tvojom živote nie je. Začni si predstavovať aké krásne by to mohlo byť s iným - tým pravým, láskou tvojho života, ktorý bude mať iba teba a ty iba jeho. Skús modlitby. Raz sa z toho dostaneš a príde ti do života skutočná láska - avšak, hľadaj iný typ muža, aby si znova neskončila v tej istej pasci.

h2
14. máj 2022

@bona85 Veď si ho zakaždým predstav s nejakou kurvou, ktorá ide s hocikým za peniaze. Keď už toto ťa neznechutí, tak už nič.

janetinka27
14. máj 2022

@bona85 ked ho hladas na zoznamkach, tvojamysel sa toci okolo neho. uplne prestan robit vsetky aktivity tykajuce sa jeho.nemysli na neho,nerozpravaj sa s nim vmyslienkach. snaz sa na neho zabudnut,nereaguj na neho,nic mu nedokazuj.

elizabet173
14. máj 2022

@bona85 na takého, ktorý stále klame veľmi ľahko

majoranka24
15. máj 2022

@elizabet173 Ja tiez nechapem, aky moze byt problem zabudnut na takeho chlapa. Mne by sa po rozchode neuveritelne ulavilo, ze uz nemusim riesit jeho nevery.

adkadz81
15. máj 2022

@bona85 Dobry den.Skuste si na youtube pozriet videa o narcistoch je to porucha osobnosti, ktora sa neda liecit.Su to vyborni klamari a manipulatori.Kedze v sebe nemaju empatiu,pokial vy ste empaticky clovek, ste pre nich zdroj, ktory im dava to,co potrebuju Nedokazu byt verni ani skutocne lubit, vyuzivaju manipulativne techniky- na zaciatku love bombing, kedy sa obet do nich zalubi a potom dalsie stadia...Myslia si o sebe aki su vynimocni a jedna partnerka im nestaci.Najlepsie je zablokovat takeho cloveka a nemat s nim ziadny kontakt, zmenit a utajit tel.cislo. Ked sa tomu cloveku neda vyhnut, nehovorit mu o sebe ziadne informacie,vsetko vyuzije proti vam, komunikovat len vecne a stroho,.A pozrite sa aj na komentare pod videom od obeti narcistov.Myslim si,ze to bude pre vas dostatocna motivacia ignorovat takeho cloveka a sustredit sa na seba a svoje stastie.