Dobry den, prosim o radu, ako zabudnut na muza, ktory stale klame. Bol mojim priatelom skoro 2r, pol roka minimalme chodil za inymi a si i platil zeny. Sex klapal i vsetko. V tom chyba nebola a sam nevie preco. Pol roka sme rozideni. cely ten cas mi pise, ze ma chce spat a sa zmenil a poucil, dokonca mojej rodine to vravel. Dokaze i odprisahat. Som skoro uverila, nebyt zistenia, ze zase ma konto v zoznamkach a nie jedno, dokonca v sexzoznamkach. Ja tam nie som! No zistit sa to da. Dokonca dosiel za mnou. Rozhodilo ma to a dovod preco prisiel uviedol, ze chcel zistit , co to s nim spravi, ak ma uvidi. Evidentne nic,lebo v sexzoznamkach lovi dalej. Mne tvrdi, ze tam nie je. Ak ho i konfrontujem jasnym dokazom (screenshoty), tak povie, ze tam nebol a basta a rozculi sa, ze mu nic neverim a on sa snazi. Nechcem s nim nic mat, len mi poradte, ako sa v citoch odputat od neho, ako dojst do stavu, kedy mi uz fakt ukradnuty bude a nebudem sa tym vnutri trapit. Klin klinom vybijat nechcem. Hobby mam vselijake a prestali ma uz z toho vsetkeho bavit. Je prosim este iny sposob?
blokni ho vsade kde sa len da a ser na ukazovanie screenshotov a dokazovanie, proste sa na neho kompletne vydlab. prejde to samo.
Je naivné si myslieť, že takýto človek sa zmení ... nezmení ... ani kvôli Tebe, ani kvôli inej ... je to diagnóza, 15 rokov som sa s takým schádzala a rozchádzala ... od takéto čo najskôr čo najďalej.
@bona85 Čím skôr od neho odídeš úplne, úplne ho zablokuješ a ukončíš akúkoľvek komunikáciu a stretávanie sa s ním, tým lepšie pre teba. Bude trvať veľmi dlho kým preklenieš v sebe pocity ako ti chýba a vysporiadaš sa s tým, ale nepomáhaj si u toho alkoholom ani podobnými vecami a určite tiež nie náhradnými vzťahmi. Opakuj si dookola s akým pakom si to chodila a aká výhoda je pre teba keď už v tvojom živote nie je. Začni si predstavovať aké krásne by to mohlo byť s iným - tým pravým, láskou tvojho života, ktorý bude mať iba teba a ty iba jeho. Skús modlitby. Raz sa z toho dostaneš a príde ti do života skutočná láska - avšak, hľadaj iný typ muža, aby si znova neskončila v tej istej pasci.
@bona85 ked ho hladas na zoznamkach, tvojamysel sa toci okolo neho. uplne prestan robit vsetky aktivity tykajuce sa jeho.nemysli na neho,nerozpravaj sa s nim vmyslienkach. snaz sa na neho zabudnut,nereaguj na neho,nic mu nedokazuj.
@bona85 na takého, ktorý stále klame veľmi ľahko
@elizabet173 Ja tiez nechapem, aky moze byt problem zabudnut na takeho chlapa. Mne by sa po rozchode neuveritelne ulavilo, ze uz nemusim riesit jeho nevery.
@bona85 Dobry den.Skuste si na youtube pozriet videa o narcistoch je to porucha osobnosti, ktora sa neda liecit.Su to vyborni klamari a manipulatori.Kedze v sebe nemaju empatiu,pokial vy ste empaticky clovek, ste pre nich zdroj, ktory im dava to,co potrebuju Nedokazu byt verni ani skutocne lubit, vyuzivaju manipulativne techniky- na zaciatku love bombing, kedy sa obet do nich zalubi a potom dalsie stadia...Myslia si o sebe aki su vynimocni a jedna partnerka im nestaci.Najlepsie je zablokovat takeho cloveka a nemat s nim ziadny kontakt, zmenit a utajit tel.cislo. Ked sa tomu cloveku neda vyhnut, nehovorit mu o sebe ziadne informacie,vsetko vyuzije proti vam, komunikovat len vecne a stroho,.A pozrite sa aj na komentare pod videom od obeti narcistov.Myslim si,ze to bude pre vas dostatocna motivacia ignorovat takeho cloveka a sustredit sa na seba a svoje stastie.
Bohužiaľ len čas.
Musíš zamestnať hlavu kadečím, aby si naňho nemyslela vkuse.
Držím palce 🍀