Ahojte, pred týždňom ma opustil ex že už nechce so mnou byt zbalil si veci a odisiel, odvtedy sa neozval .. neviem na nho zabudnúť neustále mám potrebu sledovať jeho sociálne siete kde je čo robí a či niekoho nemá :( predstavujem si ako má inú a stále ma to raní :( neviem či je dobre ho ani nevidieť a nepozerať si alebo nezaujímat sa ako mu je alebo ho mám úplne odstrániť zo života .. ako ste sa vyrovnali s rozchodom vy?
Práve pre to, že vieš, že ťa zraní, keď bude mať inú, je dobre nesledovat ho vôbec. Ak ta to láka, vymaž ho, alebo zablokuj, keď sa dá.
Na začiatku je normálne, že to chyba, je to aj zvyk, aj nostalgia. No postupne to bude lepšie a lepšie. Zíde z očí zíde z mysle platí najlepšie.
No a snaž sa zamestnať niečo iným, zavolaj kamoške,choďte vín, do kina, začni s učiť jazyk, tancovať, hocičo, čo ťa odpúta od zaoberania sa minulosťou.
Čím skôr... Čas strávený trápením bude nenávratne preč. Koľko chceš smútiť, rok? Každý rozchod je posunom vpred. Ja ďakujem Bohu že sme sa s bývalým rozišli. Nikdy by som nemala takého skvelého manžela a rodinu ako mám. Všetko čo ti ubližuje odstráň zo života a zo sociálnych sietí. Veľa šťastia 🍀
Urcite ho prestat sledovat a zamerat sa na nieco ine.
Som na tom podobne...kludne napis ak budes chcet
v tomto prípade úplne odstrániť a začať robiť niečo či Tá baví (cvičiť napr). Ty si ešte zalubena, nedá sa len tak zabudnúť, musíš zamestnať hlavu inými vecami. A mne vždy pomohlo napísať si niekde (ideálne do mobilu že to máš stále pri sebe) veci čo Tá na ňom zlostili alebo situácie kedy Tá ranil a pod. A vždy keď mi bolo clivo som si to prečítala a poďakovala že s ním nie som 🙂 A keď sa z toho dostaneš je to dobre na zasmiatie 😀😀