Ako zabudnúť na chlapa?

21. sep 2023

Chcela by som zabudnúť, vymazať z myšlienok otca mojich detí, ale nedarí sa mi to. Čím viac sa stretávame skrz deti, tým je to horšie.
On, otec mojich detí, bol kedysi zástupcom môjho otca, vo firme kde obaja pracovali. Ako neskúsená, naivná študentka som sa na prvý pohľad zaľúbila. Čoskoro som zistila, že máme veľa spoločných kamarátov, aj keď som vedela, že má priateľku, vyhľadávala som jeho spoločnosť.
O pár rokov neskôr, sme oslavovali kamarátkyne okrúhliny aj úspešné ukončenie štúdia na našej chate, ona ho tam pozvala, nevedela som o tom. Práve bol single, celý večer sa na mňa lepil, bola som celá happy. Nad ránom, keď hostia odchádzali, sa ma opýtal či mám kontaktovať na drink taxi službu. Nemala som, ale ochotne som mu ponúkla možnosť prenocovania na poschodí. Ukázala som mu izbu, vtedy ma pobozkal, aj ja jeho ...v tú noc som prišla o panenstvo. Aj ráno bol ozaj milý pomáhal mi upratať, zobral ma domov, dohodli sme sa, že sa mi ozve keď sa vráti zo služobnej cesty. Nevolal...v tej dobe som už vedela, že naša spoločne strávená noc nezostala bez následkov. Zavolala som ja, odmlčal sa...zachoval sa oko kedysi môj otec.
Prišla som na tento svet po rizikovom tehotenstve akútnou sekciou, krátko na to mama zomrela. Po rizikovom tehotenstve a akútnej sekcii som priviedla na svet moji dvojičky, história sa skoro zopakovala. Všetci sme mali dlhšiu dobu zdravotné problémy. Snažila som sa ho kontaktovať, ignoroval nás, zatajoval sa, preto deti nemajú zapísaného otca v RL. Deti už chodia do školy. Mám nového priateľa, ktorý mi veľa pomáha aj s deťmi ale nie som do neho zaľúbená.
Roky som sa otcovi mojich detí úspešne vyhýbala. Bola som s kolegom na služobnej ceste, chceli sme pozrieť novú reštauráciu. Cestou tam oproti idúce auto havarovalo, zastali sme, volali záchranku. V tom aute ležal On, bol v bezvedomí, prvú chvíľu som zamrzla ale pomáhala som pri záchrane, dávala prvú pomoc. Teraz mi je nesmierne vďačný, vyhľadáva ma, kontaktujte aj deti. Nedokážem mu povedať nie.
Poraďte, ako zabudnúť na toho chlapa?

dzulli1980
21. sep 2023

Neviem ... akosi tejto "love story" neverím ... a ak by to aj bola pravda, ja osobne by som nevedela zabudnúť na to, že sa vtedy zachoval ako hovädo ... a ani by som nechcela zabudnúť, zakaždým, čo by som ho mala pred očami by sa mi to všetko vrátilo ... taký chlap nestojí ani za "fajku dymu".

alickapusinka
21. sep 2023

Toto je námet na knihu. Také moc napísane ako román ktorý by sa mal vídať cez nakladateľstvo. Neverím tomu moc také na neuverenie.

avonladyba
21. sep 2023

No už Ťa vidím, že keby Ťa chcel, by si sa bránila 🤣 čo by Ti v tom bránilo? Ten chlap, ktorý sa Ti nepáči? 😀

loliki
21. sep 2023

Keď vás život dal znova dokopy, tak načo proti tomu bojovať? Keď Ti srdce hovorí ÁNO, tak prečo Ti máme radiť opak? Srdcu nerozkážeš. Život je krátky, miluj koho môžeš.

ruxandra
21. sep 2023

Mne vzdy pride tak neuveriteľne tupé, ked zeny nedávajú tych chlapov do RL lebo sa “nezaujímal” 😂😂😂
Viem si predstavit ako si chlap doma zatancuje víťazný tanec, ze nemusi platit a ženská sa tvari dôležito a mysli si ako s nim vypiekla, pricom on vypiekol s nou 😂

loliki
21. sep 2023

@ruxandra A to je ďalší dôvod ho teraz prijať a nech doplatí, čo zanedbal.

miadi
21. sep 2023

to je ako morska panna vo verziii naruby . Najprv ta zbuchol okaslal potom si ho zachranila z mora ( auta ) a teraz sa zazracne zalubil . Frozen je uveritelnejsie. Ak je toto pravda .. chlap co na teba a deti z vysoka .. minimalne 7r( chodia do skoly +teho) dat takemu cloveku sancu bola by si dobre hlupa prepac. On sa akoze pri tej havarke udrel do hlavy a je iny clovek ? Ci ho Niekto ovalil panvicou po hlave den po tom co ta zbuchol a zabudol ze existujes?

zuzanaam
22. sep 2023

@ruxandra buď rada, že si nemala za otca svojich detí psychopata, ktorý z pomsty ničí deti. Ani ja, ale teraz to sledujem v priamom prenose u kamarátky a za to nestoja veru žiadne peniaze. Zničená psychika detí do konca života.

ruxandra
22. sep 2023

@zuzanaam tak ja si normalne partnerov vyberám a nie sa s niekym náhodne vyspim a omylom otehotniem a az potom zistim, ze hups, on je vlastne psycho. Ked to zeny robia naopak a este sa tvária, ze to bola “nehoda”, tak im treba. V stredoveku by som tomu este uverila, v dnešnej dobe nic nehoda nie je, len hlúposť (a tupé vyhovorky)