Dievčata, s bývalým som žila v rokoch 2006-2008, momentalne som 11 rokov šťastne vydatá,mám 2 krásne deti,milujúceho manžela.No napriek tomu nemôžem v noci spávať a myslím na bývalého.Ešte aj teraz som schopna sa pre neho rozplakať.Na facebooku sledujem jeho fotky, jeho manželku.Vždy keď verejne vycapí novú fotku tak sa teším,že ho vidím.V kontakte nie sme,on mna pred rokmi odstranil s facebooku.Delia nás tisícky kilometrov.Spoznali sme sa v zahraničí,v Londýne,ale je čech.
Keby si bola stastne vydata tak nemyslis Po nociach na exa 11rokov .Skus porozmyslat co ti chyba vo vztahu ze sa fixiujes na minulost . Zablokuj ho na Fb nebud stalker a nerev do podusky v noci koli niekomu co Ta davno nemiluje ak aj niekedy vobec ., a davno ani nevie ze zijes a zije naozaj stastny zivot s manzelkou . A nerobi jej to co robis ty svojmu muzovi. Nesniva o nejakej ex co je zaujimava len tou nedosiahnutelnostou.
On sa rozišiel s tebou, či ty s ním? Na bývalých sa ťažko zabúda. Spomienky minimálne v hlave ostanú. Ty si už tomu ale nejak veľmi prepadla. Možno ti v súčasnom vzťahu chýba niečo, čo si pri ňom za to krátke obdobie mala alebo si ho po tom desaťročí celkovo tak idealizuješ. Na tvojom mieste by som začala facebookom. Si masochista, že si ho stále prehliadaš? Šupni ho spolu s manželkou medzi blokovaných a začni sa už aspoň trochu ovládať. Ak ti to predsa len aj naďalej bude podávať prsty, skús sa namiesto facebooku venovať novým aktivitám. Možno niečo nové vymyslieť pre celú rodinu, ak máte doma stereotyp. Čím viac času ti zaberie myslieť na jedno, tým menej času ostane myslieť na iné.
@tretiedieta bloknut vsade si ho mala uz v roku 2008 a garantujem ze by si si na neho dnes ani nespomenula keby si ho neocumovala na sietach...doslova sa sebetryznis, z muza robis blba a zo seba zufalku.
Podľa mňa na neho myslíš lebo ste to neuzatvorili. Niečo ostalo nevypovedané a tebe to stále leží na srdci 🤷♀️niečo podobné zažívam, až na to že nemá fb.... Ja to volám spomienkový optimizmus, máš v pamäti len to pekné, to prečo ate sa rozišli ti pripadá ako banalita... Ťažké je keď samo podvedomie ti ho pripomína napríklad v snoch a ta pripomienka sa potom premietne do reality.... Môžeš mu napísať list ale ho spališ... Alebo modernejšie napíšeš na pc a vymažeš to
Dávno si ho mala bloknut. To už vyzerá ako posadnutost, po toľkých rokoch. Je to minulosť, ktorá sa už nevráti, tak si to vedome opakuj a doslova si zákaz myslieť na neho. Inak prežijes celý život v spomienkach na chlapa, aký na teba už dávno zabudol a je mu úplne v paži, čo ty robíš
Toto je chyba mnohých ľudí, že sa snažia po rozchode zabudnúť/vymazať. Toto prakticky nedokážeš. Potrebuješ si zanalyzovať váš vzťah, čo ti dal a čo ti vzal, zmieriť sa s tým a ísť ďalej. Už ho viac nerieš, nesleduj a nesnívaj o tom, "čo by bolo, keby..." Ako písala poopsie, on už je dávno iný, ty si iná, len si sa zasekla v predstave a zabudla si na všetky krízy, nezhody a pod. Inak je zaujímavé, že bývalým sme schopní odpustiť a zabudnúť pomaly aj vraždu, ale aktuálnemu neodpustíme ani ponožky na zemi a nesklopenú dosku na WC. A zaujímalo by ma- to si bývalého začala sledovať teraz alebo to robíš už 13 rokov? Ak niekedy teraz, tak porozmýšľaj, čo sa v tvojom vzťahu s manželom zmenilo. Ak si to robila celú dobu, tak trošku nechápem, čo hráš na svojho muža. Nechcem súdiť, to len, aby si sa zamyslela. Lebo ja by som sa cítila dosť oklamaná, keby som zistila, že môj už 15 rokov plače do vankúša za inou a ja som len tá, s ktorou sa ako tak zmieril ako s prijateľnou náhradou.
@tretiedieta zablokuj si ho uplne, aby si nemohla vidiet jeho fotky. Zial to jedine, co naozaj funguje, je "zide z oci, zide z mysle". Tiez som to musela urobit a funguje to.
Ja tiež spomínam na bývalých a rozmýšľam kde by som bola, keby sme spolu, ale dôležité je podľa mňa ustriehnuť tú hranicu medzi spomienkou a túžbou, resp. otázkami, čo by bolo keby...tiež ma láka vedieť ako sa majú, či sa im darí, dokonca by som ich rada aj stretla ešte, ale neurobím to, lebo by to rozjatrilo rany. Pre mňa bol zlomový moment, keď som mu vnútorne odpustila a začala sa na vzťahy minulé pozerať ako na životnú skúsenosť. Nesnažila by som sa zabudnúť, lebo sú okamihy na ktoré naozaj rada spomínam ale ľudia v našich životoch prichádzajú a odchádzajú, dôležité je, čo nás za ten spoločný čas naučia, či už pozitívne alebo negatívne.
@tretiedieta Toto je choré. Fakt! 13 rokov po rozchode? 11 v manželstve s iným mužom a stále snívaš a plačeš do vankúša? Ja keď si niekedy spomeniem na bývalých, tak vždy s pocitom, že vďakabohu, že to skončilo. A občas ešte, že ako som s nimi mohla vôbec byť, prípadne s tým jedným, s ktorým som bola 10 rokov, že ako som s ním mohla byť tak dlho. Načo si sa vôbec vydávala, keď zjavne miluješ iného? Ako môžeš napísať, že si vydatá šťastne? Čo Tvoj manžel? Ako by si sa cítila, keby po nociach (napríklad konkrétne po sexe s Tebou, alebo dokonca pri ňom) myslel na inú ženu?
Príde mi to zvrátené, choď za psychologičkou...je to dlhá doba, ty si ani neuvedomujes,že tým ubližujes sebe aj mužovi
Onho urcite nejde . . Tebe sa snim moze spajat to aka si bola ty. Pred rokmi. Mladsia free v London 🇬🇧 iny zivotny styl. Divokejsia nesputana. Ale skor si spomen preco vas vztah skoncil, asi ho ukoncil on? Vtedy to dlhsie boli .. to urazene zranene ego. Selektivne si pamatas len to pekne chemiu a ine pocity ktore Mozno sucastny partner v tebe nevyvolava.minulost nezmenis Mala by si viac zit v pritomnosti.
rozišli sme sa akoby vzájomne.Mne ponúkli skvelú prácu na Slovensku a pýtala som sa ho,či prácu vziať a pojde so mnou,alebo on ostava v Londyne a sama sa vrátim,vybral si London a na Slovensko som prišla sama.Nad tým premýšľam,aké by to bolo,keby som sa nevrátila a ostala s ním.
@miadi úplne si trafila!
@tretiedieta ty si trochu stratila samu seba to sa materstvom stava. Aj vztah je ako parfem na kazdom voni trochu inak aj my sme trochu ine s inym partnerom. Chyba ti to tvoje Ja ktore si bola vtedy tvoje mladsie odvaznejsie Ja. Svet gombicka. A po rokoch Ta lepsia praca moze mat svoje muchy. Svoje limity. Vas vztah nemal dramaticky koniec koli niecomu zlemu vo vztahu. Jednoducho ste si obaja vybrali seba. Ty lepsiu pracu doma. On zivot tam. Nie len ze on si vybral ale aj ty si si vybrala. Keby ste mali byt spolu tak vas nic nerozdeli ale takto to malo byt. Ty nevies aka by si snim mohla byt nestastna. To aka snim je stastna jeho zena alebo ake fotky dava na net je uz ina story. A ked Dumas aky by bol zivot Keby .. Keby si neodisla.. tak si uvedom zeby si nemala svoje deti. Mozno by si mala nejake snim ale boli by ine.
@tretiedieta asi by som skusila odbornu pomoc .. par sedeni nech zistis co sa tam zaseklo a mozno to potom prejde.