Ahojte, mám otázku…ako vlastne vzniká averzia?
Začínam ju mať voči jednej osobe ibaže tá osoba je moja kamarátka a kolegyňa zároveň…mne stačí že ju počujem sa zasmiať…
Je to dáky problém že by som mala sama so sebou? Ja ju mám vážne rada, mimo práce sme toho dosť spolu zažili tak ja neviem trápi ma to pretoze je to jedna z tych kamaratok o ktore by ste nerady prišli
@zmrzlinka2021 jednoducho povedané asi mi začína vadiť celá proste
A aj vieš čo to spustilo?
Ľudia sa vyvíjajú. Možno sa niečo zmenilo v tebe, možno v nej... Neber to ako tragédiu, keď aktuálne nie ste natoľko kompatibilné ako v minulosti. Skús na chvíľu obmedziť kontakt a uvidíš či ti je lepšie bez nej, resp. či ti po čase bude ešte stále vadiť.
ale to odporuje, zeby si o nu nerada prisla a zaroven ti vadí celá. mne ked zacne clovek cely vadit, tak mi je jedno ci o neho pridem alebo nie 🙂 ale teda samozrjem tam musel byt spustat, same od seba sa mi to este nestalo.
@zmrzlinka2021 vôbec neviem čo bolo spúšťačom…skoro rok mám priateľa, ona bohuzial priatela nema ale snazim sa s nou stretavat aj mimo prace, byva sama a odkedy ju povýšili sa mi zda ze ma toho viac, príde mi nervôznejšia, v práci neprejde hodina bez toho aby na niečo nenadávala a mne tým hrozne lezie na nervy nemozem si pomoct 😒
@tanyan to bude trošku problém keďže sa vidíme každý deň v práci
@falbala132 veru odporuje ale je to tak…dosť mi pomohla v kadečom ako kamarátka
Ja rozumiem tomu, že ju nechceš stratiť, ale jej blízkosť ťa zaťažuje. Určite by som obmedzila (alebo na čas úplne vynechala) stretávanie mimo práce.
Mne občas niektorí ľudia začnú liezť na nervy, aj tí blízki. Proste vtedy na čas obmedzím kontakt a zase sa to napraví 🙂
@tanyan
@thoughtfulweirdo
No nestretávame sa zase tak často, skôr ide o to v tej práci …
Môže to byť kombinácia ponorky (dlhéé roky spolu v práci) a jej znervóznenia zo stresu po povýšení. Obmedz trošku intenzitu kontaktov a dajte si obe čas.
@madeincssr viac sa to už obmedziť nedá…keď som sa s týmto vyrozprávala niekomu alebo vidia v práci na nej aká je tak padli už aj názory že by jej trebalo muža aby nebola taká nervózna…(je uz dlhsie sama)
A verzia na čo? Na osobu alebo niečo konkrétne u nej?