Ako vyriešiť tento problém?

18. nov 2024

Stala sa mi taka vec. S kamoskou som bola dohodnuta, ze mi nieco donesie do prace, pretoze som nemala cas si to vyzdvihnut. Doniesla mi to do prace ale s tym, ze sa stretla s jednou nasou klientkou ktorej sa len opytala kde ma najde. Ta jej povedala a medzitym sa pytala co to ma a ona jej povedala je to pre kolegynku.
Druhy den na to prisla klientka za mnou, ze kedy jej to dam. Nechapala som o com hovori a nakoniec vysvitlo, ze pochopila, ze kamoska to doniesla mne pre nasich klientov. Odvtedy mam problemy. Klientka ma ohovara pred vsetkymy, ze som hnusna spina co si vsetko privlastnujem a aka som k*a atd. Mna to uraza a najhorsie, ze ona si to neda vysvetlit. Neviem ci ju mam ignorovat alebo co robit?

colsami
18. nov 2024

Prepac toto mi pride ako nejaka telenovela (ktoru som teda nepochopila asi) 😃

autor
18. nov 2024

@colsami bodaj by bola ale zla telenovela

mamamasama
18. nov 2024

Sorry, ale tomuto nerozumiem. What?

angeli121212
18. nov 2024

To čo máte pre Boha za klientov??

biba_18
18. nov 2024

a čo doniesla kamarátka také že by to klientka mala pochopiť že to malo byť pre ňu? 😲

luccija
18. nov 2024

Ty pracuješ v domove dôchodcov?inak si neviem predstaviť ako si niekto dokáže vyfabulovat, že niečo čo ti kamarátka prinesie má byť pre klientov jedine, že ma nejakú diagnózu, senilitu, vyšší vek...
Výbav si to asertivne s klientom

deti95060810
18. nov 2024

oslovila by som nadriadeného - nech jej to on vysvetlí...

h2
18. nov 2024

A ona videla, čo ti kamoška doniesla?
Dotyčnej nemusíš vysvetľovať nič. Vysvetlila by som to ľuďom, pred ktorými ma ohovára.

doriiis
18. nov 2024

Ponaučenie do budúcna: v práci sa neriešia osobné záležitosti

rozculena
18. nov 2024

"klientka" má akú diagnózu?

nikaeli
18. nov 2024

Povedz klientke, že situáciu zrejme nepochopila a veľmi zle vyhodnotila. Vec, ktorú ti pani priniesla, bola tvoja súkromná, nie pre klientov. A poprosila by som ju, aby ma prestala urážať a ohovárať, inak to budem riešiť s riaditeľom/ majiteľom.

autor
18. nov 2024

@maranco nie ja robim v psychiatrickom zariadeni

aandrea9
18. nov 2024

Psychiatrické zariadenie. Ťažkú prácu máš. Veď daj každému jedno lízatko a bude fajn😊

minesasubu
18. nov 2024

čo tak dať niečo tej klientke , malú lacnú blbosť a bude spokojná

luccija
18. nov 2024

@minesasubu a budú chcieť aj ostatní🙂

minesasubu
18. nov 2024

@luccija tak daj všetkým a hotovo
ak su to psychicke problemy
mozes vysvetlovat kolko chces to je ako hrach na stenu hadzat

lenkakravcova
18. nov 2024

Si mala hneď napísať že ide o psychiatrických pacientov, nie o klientov. 😀 To znelo ako keby si robila pre nejakú firmu na zákazky..

grof_monte_christo
18. nov 2024

No v tomto pripade by som si z toho nerobila vobec nic, ved ide o psychicky choreho cloveka, co nevie, co rozprava.

jaond19
18. nov 2024

Tak do rovnakej krabice nakúp dáke somarinky co u vas pacienti mozu: cokoladky, pernicky alebo susene ovocie, a daj im to na stol. Ale u takych ludi aj tak necakaj vdaku. Tu nemaju casto ani nepsychiatrickí pacienti... Na takom oddelení sa musis riadne obrnit a odosobnit

januska12323
18. nov 2024

Takej budeš zbytočne vysvetľovať, to by si mala vedieť.

olimuc
18. nov 2024

Robis na psychiatrii … co pacient to vlastny svet, nemala by si sa nad tym pozastavovat … daj pani par vitaminov na viac a bude spokojna

euka210
18. nov 2024

Tak ked robis na psychiatrii vies, ze toto zrejme so svojou dg.nepochopi, takze to neries, ignoruj co hovori, je to pacientka, nie kolegyna. Ved o par tyzdnov pojde prec.

lalenka33
18. nov 2024

A ty si zamestnanec alebo klient, že toto riešiš, keď vieš, aké diagnózny majú vaši ,,klienti".?

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
clementisa
20. nov 2024

Ignoruj všetkých čo ťa ohovárajú není si povinná nikomu nič vysvetľovať tá dotyčná osoba musí dobrá brzda