Ako vymazať z hlavy prvú lásku?

veronika1375
28. júl 2024

Ahojte baby.
Chcem sa tu troška vyrozprávať,lebo snikim iným o Tom rozprávať nemôžem ..
Mala som svoju pravú lásku pred 11timi rokmi ,milovala som ho až po uši bol mi prvý v milovaní asi preto som ho tak ľúbila .. nuž prišiel deň,keď ma opustil našiel si inú z ktorou už má aj rodinu..
No ja už tiež mám manžela aj deti ,manžela milujem no niekedy keď sa pohadame premýšľam nad svojím bývalým priateľom,aké by to bolo žiť snim ..chcem o ňom snívať ..mislim naneho už dlhé roky viem že by som nemala no nedá to ,neviem prestať a hlavne kvôli tomu pretože pred pár týždňami pisal kamarátke a pital sa namna ako sa mám,písal jej že namna aj on celé tie roky myslí..od vtedy nemám pokoja neustále ho mám vo svojej hlúpej hlave a neviem sa ho zbaviť .. poraďte mi ženy každá z nás mala svoje prvé lásky ❤️ čo mám robiť aby ho zo svojej hlavy vymazala?! . Normálne na srdce boli milujem svojho manžela no ale stále aj jeho achh..

jaskolka
29. júl 2024

Spomienková nostalgia. Ono tak mozog funguje, ze po čase akoby vytesni tie horšie spomienky a "ponúka" len tie lepšie. Okrem toho, ten prvý ta opustil pre inú ženu, čiže asi to nebolo len také ružové.
Tie pocity proste prijmi, neanalyzuj, a nerozoberaj. Nevymazuj, načo? Je to časť tvojho života, tvoja minulosť. Len sa tým proste nezaoberaj.
Čím viac sa v tom budeš piplat, tým viac sa budeš trápiť a pritom reálne rozumom vieš, ze to nemá zmysel. Bývalého by si už zrejme ani reálne nechcela. Venuj sa manželovi, choďte na dovolenku trebárs, kde budete viac spolu, užívajte si jeden druhého, aj intímne chvíle, aby si "zaplnila" hlavu peknými zážitkami s mužom, s ktorým žiješ teraz. A na bývalého ti neostane čas (a možno ani energia) 😊myslieť

danica2711
29. júl 2024

vymaž z hlavy spomienkový optimizmus a pospomínaj si na chvíle, ako si sa cítila a čo si si o ňom myslela, keď ťa opustil kvôli inej. Hneď máš vymaľované

sisska96
30. júl 2024

@danica2711 presne tak. Keď som mala také chvíle spomínala som že prečo to nefungovalo, hneď mi to prešlo 🤷🏻‍♀️🤔