Baby ako vychádzate so svojimi bývalými? Ja mám so svojím bývalým dieťa..a boli aj hádky, lebo našiel si inú keď odišiel pracovať do zahraničia, ale po čase som sa zmierila s tým prijala to .. s malým sa nestretáva ,lebo žije v inej krajine ,ale volavali sme ako sa drobček ma sem tam nejaká fotka aby ho videl ..väčšinou sa stále ozval a stále to bolo ,že sa k nám vráti a ako som sa zmenila..Ale potom stále zmenil to a povedal, že ma priateľku ..minule si z neho kamoš urobil srandu, že niečo so mnou ma čo pravda nieje 😀a bývalý to sám vie som slušná žena a s jeho kamošmi by som si nezačala. Ale dosť mu to vadilo čo som chápala veď je to kamoš..stále len volal a pýtal sa či je to pravda .. no odkedy som dala na instagram príbeh a tam citat a označila som jedného muža s ktorým niečo začínam..videl to a šup zablokoval ma ..nerozumiem tomu veď aj ja potrebujem chlapa 😀myslite, že som ho zranila? Alebo ma nenávidí?
ako to máme ? každý si žijeme svoj život...syna nevidel roky...
len keď sa stretneme by sme sa mohli aspoň pozdraviť , ale ako myslí ja sa mu zdravíť prvá nebudem...
@cynthia19 ja zase nerozumiem tomu, prečo riešiš svoj život s bývalým a prečo ho riešiš na sociálnych sieťach. Tvoj ex by sa zrejme ani o dieťa nezaujímal, keby si mu neposielala foto a neinformovala ho o ňom. Ak by zavolal, okrem témy spoločné dieťa by som sa s ním nebavila o ničom inom.
Tak co Hlavne ze Ta Neblokol ten muz s ktorym nieco zacinas . S exon mate sice dieta ale ked sa onho nezaujima naco Ta má sledovat na insta ?