Ako vychádzate so svojími bývalými?

cynthia19
22. jan 2022

Baby ako vychádzate so svojimi bývalými? Ja mám so svojím bývalým dieťa..a boli aj hádky, lebo našiel si inú keď odišiel pracovať do zahraničia, ale po čase som sa zmierila s tým prijala to .. s malým sa nestretáva ,lebo žije v inej krajine ,ale volavali sme ako sa drobček ma sem tam nejaká fotka aby ho videl ..väčšinou sa stále ozval a stále to bolo ,že sa k nám vráti a ako som sa zmenila..Ale potom stále zmenil to a povedal, že ma priateľku ..minule si z neho kamoš urobil srandu, že niečo so mnou ma čo pravda nieje 😀a bývalý to sám vie som slušná žena a s jeho kamošmi by som si nezačala. Ale dosť mu to vadilo čo som chápala veď je to kamoš..stále len volal a pýtal sa či je to pravda .. no odkedy som dala na instagram príbeh a tam citat a označila som jedného muža s ktorým niečo začínam..videl to a šup zablokoval ma ..nerozumiem tomu veď aj ja potrebujem chlapa 😀myslite, že som ho zranila? Alebo ma nenávidí?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
22. jan 2022

@cynthia19 každý už žijete vlastný život, nezávisle od toho druhého. Nie si povinná mat nejaký pocit viny voči exovi, že máš priateľa

deti95060810
22. jan 2022

ako to máme ? každý si žijeme svoj život...syna nevidel roky...
len keď sa stretneme by sme sa mohli aspoň pozdraviť , ale ako myslí ja sa mu zdravíť prvá nebudem...

elizabet173
22. jan 2022

@cynthia19 ja zase nerozumiem tomu, prečo riešiš svoj život s bývalým a prečo ho riešiš na sociálnych sieťach. Tvoj ex by sa zrejme ani o dieťa nezaujímal, keby si mu neposielala foto a neinformovala ho o ňom. Ak by zavolal, okrem témy spoločné dieťa by som sa s ním nebavila o ničom inom.

miadi
22. jan 2022

Tak co Hlavne ze Ta Neblokol ten muz s ktorym nieco zacinas . S exon mate sice dieta ale ked sa onho nezaujima naco Ta má sledovat na insta ?

petamich
22. jan 2022

@cynthia19 nie ste uz trochu stari a dospeli na dotahovacky ala Bravo Girl?