Ahojte, veľmi by ma zaujímala jedna otázka, keďže mám len dve sestry.
Ako vychádzate s vašimi dospelými deťmi? S kým máte lepší vzťah, so synom alebo s dcérou? S kým si viac rozumiete?
Mám len synov tak ma to zaujíma aké to bude, keďže moja mama malé len dcéry a neviem to porovnať 🙂
Moja svokra je veľmi zvláštna povaha, môj muž ma lepší vzťah s mojou mamou, ale nie je to objektívne, lebo s ňou by podľa mňa vychádzala ťažko aj vlastná dcera.
Ďakujem 🙂
Podla mna je to individualne a zalezi od povahy matky a deti. Mam brata a lepsi vztah s mamou ma brat, najlepsia kamaratka ma sestru a u nich lepsi vztah s mamou ma jej sestra.
Ty mas iba synov, ale predpokladam, ze vidis nejaky rozdiel medzi vztahmi, ktore mas s jednotlivymi synmi a nemyslim to nijako v negativnom zmysle.
Mám 2 bratov. Vychádzame všetci normálne. Jeden slobodný, jeden ženatý, ja vydatá.
O chalanoch veľa nevie, väčšinou sa pýta mňa.
Ženatý sa "podriadil" manželke. Slobodný sa jej nezveruje. U nás je asi najväčší miláčik kto je najďalej, a o ktorom nič nevie. 😂😂
Mas dvoch chlapcov. Lub a venuj sa im rovnako a uvidis. Nie je nic zvlastne, ak budes mat so synmi blizky vztah aj v dospelosti. .
Mam dceru a syna. Dcera mi hovori vsetko (takmer), syn je strucny, niekedy si len domyslam, ak ho nieco trapi. Skor sa zveria medzi sebou, nez mne, su si oporou. Ale mama vyciti.
Som nepochopila tu otazku . Ake bude co ? Niekto mà lepsi vztah s dcerou ine so synom ale ako ti to bude smerodatne? Vztahy su dost individualna vec .