Ako vychádzate s vašimi dospelými deťmi?

11. jún 2024

Ahojte, veľmi by ma zaujímala jedna otázka, keďže mám len dve sestry.
Ako vychádzate s vašimi dospelými deťmi? S kým máte lepší vzťah, so synom alebo s dcérou? S kým si viac rozumiete?
Mám len synov tak ma to zaujíma aké to bude, keďže moja mama malé len dcéry a neviem to porovnať 🙂
Moja svokra je veľmi zvláštna povaha, môj muž ma lepší vzťah s mojou mamou, ale nie je to objektívne, lebo s ňou by podľa mňa vychádzala ťažko aj vlastná dcera.
Ďakujem 🙂

miadi
12. jún 2024

Som nepochopila tu otazku . Ake bude co ? Niekto mà lepsi vztah s dcerou ine so synom ale ako ti to bude smerodatne? Vztahy su dost individualna vec .

erika237
12. jún 2024

Podla mna je to individualne a zalezi od povahy matky a deti. Mam brata a lepsi vztah s mamou ma brat, najlepsia kamaratka ma sestru a u nich lepsi vztah s mamou ma jej sestra.
Ty mas iba synov, ale predpokladam, ze vidis nejaky rozdiel medzi vztahmi, ktore mas s jednotlivymi synmi a nemyslim to nijako v negativnom zmysle.

6mia6
12. jún 2024

Mám 2 bratov. Vychádzame všetci normálne. Jeden slobodný, jeden ženatý, ja vydatá.
O chalanoch veľa nevie, väčšinou sa pýta mňa.
Ženatý sa "podriadil" manželke. Slobodný sa jej nezveruje. U nás je asi najväčší miláčik kto je najďalej, a o ktorom nič nevie. 😂😂

eva8
13. jún 2024

Mas dvoch chlapcov. Lub a venuj sa im rovnako a uvidis. Nie je nic zvlastne, ak budes mat so synmi blizky vztah aj v dospelosti. .
Mam dceru a syna. Dcera mi hovori vsetko (takmer), syn je strucny, niekedy si len domyslam, ak ho nieco trapi. Skor sa zveria medzi sebou, nez mne, su si oporou. Ale mama vyciti.