Ako vnímate situáciu, keď s niekym ste a rozídete sa kvôli kamarátovi?

10. apr 2023

Môj priateľ, bol kedysi najlepší kamoš môjho bývalého, než nastala situácia, že mi vyznal z nicoho nič lásku a nejak sme sa dali dokopy. Na jednej strane ma mrzelo, sklamanie ex partnera na druhej strane asi by sme dlho spolu neostali. S terajším sme spolu už 7 rokov, máme 2 krásne deti. A som ex vďačná, za to že nás zoznámil. Na druhej strane, nebolo to svinstvo? Viem, kwby bolo keby ... Ale chystáme sa brať a rozmýšľame či je rozumné ho zavolať na našu svadbu. Keďže len vďaka nemu sme nasli svoje šťastie..

anjelicek26
10. apr 2023

Tak po 7 rokoch je jedina otazka - su s muzom kamarati dodnes? Ak nie su, tak z nejakej "nostalgie" ho nema zmysel pozyvat. Ak sa normalne stretavaju a bavia dodnes, tak ho normalne pozvite.

autor
10. apr 2023

@anjelicek26 no už sa nestretávajú velmi, my sme sa odsťahovali a on pracuje v zahraničí. Naposledy sme sa s ním videli par mesiacov dozadu nahodou, co sme sa stretli, ked sme aj my aj on bol na dedine na navsteve u rodicov

laura07
10. apr 2023

Tak to závisí od toho, či sa dodnes bežne stretávate / stretáva tvoj súčasný s exom? Lebo ak nie, tak načo ho tam volať?

autor
10. apr 2023

@laura07 tak sú z rovnakej dediny, v podstate susedia o par domov ďalej... Len každý uz zijeme inde.

muchotrafka298
10. apr 2023

Pokial sa bezne nestretavate a neudrziavate pravidelne kamaratsky kontakt, tak nevidim jeden jediny dovod na to, pozyvat ho na svadbu. Na co by tam isiel? On to mozno berie uplne ale uplne inak ako ty.

laura07
10. apr 2023

Ja by som ho nevolala 🙂

autor
10. apr 2023

@muchotrafka298 preto sa vás pýtam aj na nestranný nazor, kedze rozmyslame s budúcim manželom, aký postoj zvolit

syslik81
10. apr 2023

uz nieste kamarati bez ohladu na to co sa stalo by som ho na svadbu nepozyvala.. teda pokial sa nejedna o svadbu kde pozvete pol dediny len aby neboli reci a potom na fotkach rozmyslali kto je kto .... ja si myslim,ze on uz davno na teba zabudol a keby mu na tebe zalezalo zabojuje hned ..ale posunul sa dalej zije svoj zivot a je iste stastny tak ako vy tak naco sa rypat v tom,co uz nieje

ukulela
10. apr 2023

Nevolat. Nevyzerá to na priateľský vzťah. Chodí k vám na návštevy? Stretávate sa? Nie. Tak čo riešis. vieš vôbec, či to má on spracované?

marca12
10. apr 2023

Tak naco ho chcete pozyvat,ked ani nie ste v kontakte? Ja by som nepozyvala.

ukulela
10. apr 2023

Keď tak mu pošlite, dajte oznámenie. Možno príde zablahoželať a dáte mu koláče. Hotovo.

muchotrafka298
10. apr 2023

Ja by som to asi nechala tak, zije v zahranici, kazdy mate svoj zivot. Co bolo bolo, neudrziavate ziadne vztahy /obcasne stretnutie na ulici raz za xy rokov podla mna nie je pravidelny kontakt/ a mozno on stale citi nejaku krivdu alebo na to daavno zabudol, ma svoj zivot a vy donho nepatrite.

spadnutaslivka
10. apr 2023

očividne nie ste bežne v kontakte, tak to radšej nechajte tak. Ktovie, či do toho zahraničia nešiel aj preto, aby vás nemal stále na očiach. Posunuli ste sa aj vy, aj on je inde, zbytočne sa k tomu celému vracať a vytvárať možno aj dusno.

pralinka25
10. apr 2023

aj ked zije v zahranici a vy inde a ostali by fakt kamosmi nebolo by to prekazkou v kontakte. mam kamosku v australii a nebrani nam to v kontakte. to ze sa nekontaktuju nie je kvoli dialke ale kvoli tomu co sa stalo.
myslim si ze by sa nekontaktovali ani keby boli kusok od seba.
je ten tvoj ex zenaty?
kazdopadne asi by som ho nepozyvala. zalezi aka svadba to bude. ale celkovo je to divne pozyvat byvalych nie?

jaskolka
10. apr 2023

Nie ste v kontakte. Nezijete blízko seba. Videli ste naposledy náhodou..vase životy sa už dávno rozdelili.
Preboha, načo ho volať na svoju svadbu?

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
10. apr 2023

@richie233 no skôr tá diaľka bráni, keď sa nahodou stretneme, nieke problém pokecat, on uz má priatelku pár rokov.

syslik81
10. apr 2023

@richie233 uz niesu v kontakte kazdy zije inde ..len nahodne sa stretnu ak su doma- to uz niesu kamaradi ale znamy ..

syslik81
10. apr 2023

to nieje dialkou ..kamosi si spolu pisu aj napriek dialke, ked jeden ma prist ozve sa druhemu ci daju stretko..pisu si k sviatkom alebo len tak ako s amaju - to vy uz nerobite .. proste patril do zivota ale postupne z neho odisiel .. co neznamne ze je to kvoly vam dvom ... kazdopadne je to len a len na vas 2 ci ho pozvete ... zalezi ako som pisala aka je to svadba ci pozyvate kazdeho alebo len okruh najblizsich

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
10. apr 2023

@richie233 prosim? sa spamataj ..pyta sa co by sme robili mi -ja odpovedam sama za seba .. to len ty sa tu hras na premudrelu .. to co ty nazyvas kamaradi ja nazyvam znamy ... a to ze ty vyberas z textu co sa tebe hodi a potom si ides rypnut aj ked ta prd do mojho nazoru je len tvoja sprostost .. tak sa ukludni a mna neoznacuj laskavo ..ja som svoj nazor napisala autorke co si z neho a ci vobec nieco vezme je len na nej a nie na tebe teba mam hlboko voes kde ..

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
loliki
10. apr 2023

Ak vám financie dovolia, tak ho pozvite aj s partnerkou. Keď chce príde, keď sa mu nedá prísť kvôli diaľke či čomukoľvek, tak nepríde. Nech vám dá vedieť a vybavené.

basulaak
10. apr 2023

Urcite nepozyvat, neposielat oznamenia. Naco drazdit hada bosou nohou a znova otvarat stare rany. Pohli ste sa vpred, mate rodinu, zivot ide dalej, urcite sa z toho uz dostal. Podla mna mu ani jeden nechybate. Malo to tak byt. Bodka. 😃👍

pralinka25
10. apr 2023

ja si tiez myslim ze sa dostal max do kolonky znamy. ozajstni priatelia udrziavaju kontakt aj ked ich deli dialka. nenechavaju o len na nahodne stretnuta. vyvinu aktivity na zorganizovanie stretnuti cielene. a na svadbu sa podla mna pozyvaju len rodina a naozaj blizki priatelia, nie znami s ktorymi sa stretnem len nahodou inak sa nekontaktujeme.

dharmasanata
10. apr 2023

Nepozvala by som, a keby to bolo opačne a prišla by mi pozvánka od ex ktorá má odkopla kvôli kamošovi ktorý v podstate "zradil" pretože kamošom sa do kapusty nekafre, tak by som na svadbu neprišla... Len preto že ste sa cez neho spoznali? Ja by som exov na mojej svadbe teda nechcela a žiadnemu sa ani na svadbu netrepala..

michmich
11. apr 2023

No to by bola radosť teda ist na taku svadbu 🙈. Skuste sa vcitit do jeho koze, nemyslite sebecky zase 😐 Chcete ho tam vopchat len ako panacika, vdaka ktoremu ste spolu. Ani nie preto, ze su stále kamosi a chce ho tam mat tvoj frajer v ten dôležity den...

anjelik107
15. apr 2023

Nie, na svadbu ho nevolaj. Ty by si šla na jeho mieste?