Ako vnímate rozchod s odstupom času?

siu7
4. júl 2023

ahojte, chcela by som sa spytat, ako vnimate rozchod, rozvod s odstupom casu z Vasho pohladu?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bayonetts
4. júl 2023

popravde asi to ze nic lepsie sa mi nemohlo stat 🙂

huxy
4. júl 2023

Je mi ľúto akurát tak premarnenych rokov, a že som to neurobila skôr. Ale zas stále lepšie neskôr, ako nikdy.

selest
4. júl 2023

Velmi pozitivne😅

anonymanonym
4. júl 2023

Oproti doterajsim komentarom co su tu, ja vnimam rozchod s byvalym ako keby neutralne. Sme v obcasnom kontakte a viem, ze v mnohych veciach sme obaja dospeli, zmenili sa, pochopili. Zaroven tam boli dovody preco sme sa rozisli a mnohe veci by asi boli rovnako ako vtedy. Nevnimam to ako najlepsie co sa mi mohlo stat (ktovie ako by sa zivot vyvinul ak by sme sa nerozisli), ale zaroven to rozhodnutie ani nelutujem. Je to uz vela rokov dozadu a myslim, ze vsetko je tak ako ma byt.

bessie12
4. júl 2023

posledny rozchod bolo to najlepsie rozhodnutie v mojom zivote. Nelutujem ani s odstupom casu. Skor som nastvana na seba, ze som to skor neurobila.

alexka89
4. júl 2023

Mám iné starosti ako toto vnímať...ale ľutujem že prvým a jediným partnerom v mojom živote nebol môj manžel

marianarem
4. júl 2023

@siu7 Ja teda v sucasnosti nie som rozidena, ale stastne vydata. Ale predtym som mala dva roky priatela, ktory bol taka naozajstna prva uprimna laska, prvy, s ktorym to nejako dhodobejsie fungovalo. Len po 2 rokoch uz vyplavali na povrch nejake problemy, kvoli ktorym sme sa nakoniec rozisli, aj ked sme sa mali stale velmi radi. Zo zaciatku to nonstop bolelo, neskor uz len prilezitostne, po pol roku som bola ochotna vobec uvazovat a inom chlapovi a tak po roku som zacala byt rada, ze sme sa rozisli.

hladamematku
4. júl 2023

@siu7 vyborne...logicky

bluka2
4. júl 2023

Gratulujem si stale :D