Ako vnímate nový vzťah po nevere?

1. sep 2024

Ahojte. Máte obavy? Ste nedôverčivý? Mám muža, sme spolu už 2 roky, teraz sa nám narodilo dieta.. vlastne on mi doteraz neveril, chápem, že si prešiel peklom, keď si daval robiť testy otcovstva po nevere svojej ex, maju spolu dceru... po narodení syna mi povedal, že ako ho uvidel všetok strach z neho opadol, a verí že je jeho, lebo je jeho kópiou... viac ma to ranilo, vlastne on mi po celý čas neveril, aj keď mi tu myšlienku vyvrátil.. od vtedy ako mi to povedal, som k nemu chladná, pripisuje to 600nedeliu, ale vobec neviem, čo bude.. milujem ho, on miluje mňa, nebolo by dňa keby mi to nedokazoval.. staral sa o mna v tehotenstve, aj pred nim, aj teraz.. mám mu to odpustit?

dharmasanata
1. sep 2024

Preto by mali ľudia byť sami a neskakať zo vzťahu do vzťahu.

autor
1. sep 2024

@dharmasanata dali sme sa dokopy po 6 rokoch od jeho posledneho vztahu

enmery
1. sep 2024

Uf, vzťah bez dôvery nie je vzťahom. Žiarlivosť a nedôvera sa nedá ospravedlniť tým, že ho podviedla jeho ex. Akurát o tom hovoril jeden lekár, ktorého som počúvala. Že je to vážny stav a treba ho riešiť. Tam už bude niečo patologické. Nezriedka tí, čo takto choro nedôverujú sú tí, ktorí lovia, flirtujú, podvádzajú a preto si myslia, že to robí každý. Určite by si mu mala povedať o tom, ako sa Ťa to dotklo. Prečo si muž robí dieťa so ženou, ktorú ma za ku.vu, ktorá sa vychrápe s iným a podhodí mu cudzie dieťa?Mne to príde dosť silne mimo.🙄

deti95060810
1. sep 2024

podľa mňa ti zas nič také zlé nepovedal.
robíš z komára somára. to sú ešte asi tie hormóny

enmery
1. sep 2024

Napísala si, že on Ti celý váš vzťah neveril. To mi nepríde vôbec vpohode.

pribinak
1. sep 2024

Prečo ho nechavas v tom, že na vine tvojho chladu je 600nedelie?

Veď keď ho miluješ rak s ním máš otvorené rozoravat o tom čo tá ranilo: Miso, vieš čo? Ranilo má keď si mi doteraz neveril, keby sa maly podobal na mna a nie na teba? Tak čo? Zas testy?
Vieš čo? Som ranená a nasrata

Veď treba byt otvorený a úprimný

Je to zakomplexovaný pako

Ale aj ty, prečo si zakldas rodinu s chlapom ktorý ti neverí? Nemá doriešené svoje pocity? Za mna čudná voľba

autor
1. sep 2024

@pribinak pisala som hore, ze mi vyvratil moju myšlienku, že to, žeby mi neveril nie pravda, že mi veril len sa bál.. a chceli sme spolu dieťa, a preto ma jeho slova ranili ..

@enmery jeho dcéra je jeho dcéra, len kratko po jej narodení sa dozvedel, že ma ex milenca v tej dobe.. tak si dal robit testy otcovstva, ktore potvrdili, že dcera je jeho s ex bol 8 rokov ..

@enmery napísala som to ano, pretože to tak cítim, on mi tu myšlienku vyvratil.. veril mi, len sa bál .. po narodeni syna my už veri na 100% ...

A jasne ze som to s nim komunikovala, lebo ma to zabolelo..

tiika
1. sep 2024

Ako myslis to, či mu máš odpustiť? Pokial nie, tak budeš zdutá, nebudes sa sa s ním bavit, usmievať sa na neho, nebudeš k nemu mila… ? Keď ma niečo trapi, rozprávam sa o tom s druhým, nejako to riešim, nehrám sa na urazenu, na to či odpustiť či nie. Pride mi to take detinské.

thereisabear
1. sep 2024

Základom je komunikácia. Porozprávaj sa s ním o tom, čo ťa trápi. V pokoji a bez výčitiek. Ofučanosťou to neprejde, len to situáciu zhorší.

la_dolce_vita
1. sep 2024

Ak neverim ludom a potenc.partnerovi, nie je asi vhodne ist do vztahu...

egonsk
1. sep 2024

zmyslanie chlapa a zeny je rozdielne, preto si aj jeho slova pochopila v zlom, co vsak z jeho strany naopak bolo myslene v dobrom a neznamenalo to to, co si ty tomu prisudila. Vlastne to skor vyzera, ze ty jemu neveris, lebo tak si spracovala jeho reakciu.

pribinak
1. sep 2024

Tak či onak sme pri tom, že ak by sa dieťa na neho nepodobalo tak čo?

Za mna cudný vyber partnera a otca dieťaťa

enmery
1. sep 2024

Ja som nemyselala jeho ex. Myslela som Teba, kedže po narodení mal takúto reakciu. Vlastne si vpohode myslí o Teba, svojej partnerke, že si schopná otehotnieť s iným a jemu to podhodiť. Neveril Ti. A tie výhovorky o tom, že sa len bojí. To je choré . Určite sa to časom prejaví aj v iných veciach. 2 roky sú nič.

biba_18
1. sep 2024

to že ťa niečo zabolelo, on to predsa neovplyvnil nijak… zabolelo ťa to, on ti to vysvetlil, ďalej sa milujete… nie je čo riešiť podľa mňa …

svetlonos
1. sep 2024

@enmery
@autorka
bud by išiel riešiť svoj problém s nedôverou okamzite s psychologom alebo by som fakt od neho odisla hneď v začiatku. To budeš mať ešte veselé, ti poviem. Sestra s muzom maju obaja snehu pokožku, hnedé vlasy a oči. Orvy syn sa narodil blondak modrooky, nepodobal sa veľmi ani na jedného z nich. Dr sa segry hneď spýtal, či chce niečo vysvetliť? Síce polozartom ale aj tak debilne! On nemohol vedieť ako ten muž zareaguje, ci neziarli. Vies co povedal okamzite svagor? Nie niet čo vysvetľovať. Je to môj syn, sestra je černoška a ma dve biele deti, blondate modroke. Mame to v rodine.
On ti bude robiť zlobu kým si to nedá v hlave do poriadku aj keď sa teraz tvári ako ti verí a miluje ta.

aliaray1
1. sep 2024

Veril ti, len sa udajne bal a po narodeni uz ti veri na 100%. Dovtedy ti teda na 100% neveril a bal sa...ti verit. On nema minulost vysporiadanu. Hodila by som a nim rec o tom, ci by ste nesli na parovu terapiu...da sa aj online a vie to velmi pomoct.