A citite sa milované? (Otazka skôr pre tie, ktore maju priatela a nie manžela, lebo tam mi to pride jasnejsie) 🙂
Sme spolu 9 rokov a citim sa velmi milovana 🥰
Vidím z jeho strany záujem o mňa a moje záľuby. Počúva moje táranie. Keď náhodou ide v tv reklama Napr na nejakú čokoládu a ja len tak medzi rečou spomeniem že hmmm dala by som si, tak na další deň si ju nájdem na stole 😀 alebo mi stále donesie nejakú drobnosť čo vie že ma poteší. Chodievame často na rande (cca 1x týždenne) a mame aj spoločne záľuby aj keď výkonnostne na inej úrovni a viem že keď ma chce potešiť tak ide spolu so mnou aj keď sa musí určite nudiť a tak podobne
Áno cítim sa milovaná. Dokazuje mi to každy deň, hoci len tým, že mi spraví raňajky, napíše správu nech si dávam pozor cez deň a aj ty, že si poklakol a tým padol chce povýšiť nás vzťah na ďalšiu úroveň.
Veľa tu už bolo spomenuté. Často mi povie, že mu chýba a chcel by so mnou tráviť viac času.
Moj robí viacero z tychto veci spomenutých vyssie, ale citim taku akokeby citovu rezervu. Necitim sa asi až tak milovaná. :/
Dnes ráno vstal o šiestej aby mi nachystal melónik do práce, vytiahol z neho všetky jadierka a nakrájal do dózičky.
Včera večer pred záverečkou zbehol do Lidla a kúpil mi korneto a po ceste mi natankoval a povysával auto.
Každý deň sa nájde nejaká maličkosť :D
A predvčerom si napríklad so mnou pozeral dve hodiny online tulipány a narcisy a tváril sa, že ho to celkom zaujíma a dokonca aj so mnou "porovnával" ktoré sú lepšie/horšie aby som si dobre vybrala do záhradky, ktorú mi chystá na tie tulipány, pri tom je mu to zaručene ukradnuté ale chce mi urobiť radosť :D
Autroka, poznáš 5 jazykov lásky? Je to kniha, ale nájdeš o tom veľa aj na nete… možno sa len míňate v tom ako to kto vyjadruje a potrebuje… alebo ti vnútro našepkáva správne, to mi ťažko posúdime… ako dlho ste spolu? Rozprávali ste sa o tom? Povedala si mu niekedy čo by mal robiť, aby si sa cítila viac milovaná? Vieš vôbec ty sama, ako by sa to mohlo zlepšiť? Vieš či sa ľúbený cíti byť on? Toto sú podľa mňa otázky, ktoré by si si mala dávať radšej ako porovnávať s inými, lebo to ti moc nepovie 😊
neviem napísať
to sa dá len cítiť ✌️
Cítim a sú za tým slová aj činy, ťažko to popísať.... posúvame sa vo vzťahu, komunikujeme, aktívne spolu trávime čas, dodržuje sľuby, stará sa o mňa, príjima moju lásku, môžem sa na neho spoľahnúť, fyzická príťažlivosť sa nedá poprieť 🙂