Ako zistim že som už zahojená z rozchodu? Rozisli sme sa s ex, kvôli jeho nevere. Už to bude tretí mesiac a ja nanho vobec už nespominam dlhšiu dobu, som s nim v kontakte len skrz naše dieta. Navyše som spoznala ineho a myslim praveze casto len na neho. Mame sa stretnut keď pride domov z turnusov v zahraničí. Ako ale zistim, že som už pripravená na randenie a že som naozaj okej z rozchodu? Nie je to skoro na to aby ma to už netrápilo?
zistis to tak ze pri pomysleni na ex vobec nic necitis. ani hnev. ked ti bude jednoducho ukradnutý. pokial citis este hnev, nie si s tym este ok. nevera je velka rana, 3 mesiace su asi malo, no ako je pisane vyssie zalezi aj od toho aky ste mali vztah pred rozchodom, niekedy to byva tak ze je to vlastne zle uz predtym a nevera to zaklincuje, vtedy to moze byt v podstate aj vykupenie zo zleho vztahu.
Niekomu to trva dlhsie, niekomu kratsie. Mam kamaratku ktorej trvalo roky, kym sa vysporiadala s tym, co jej byvaly urobil a kym jej zacal byt lahostajny. Ono to budes citit, ked sa s tym novym stretnes, ci uz si na to pripravena.
A kolko je tomu odkedy si mu prisla na neveru, tie tri mesiace alebo uz viac? Kedy si ho realne prestala milovat? Ak ste uz pocas vztahu zili len vedla seba a laska tam velmi nebola tak rok, v pohode. Ale za 3 mesiace spracovat rozpad ( pre mna fajn vztahu) a sup ho hned do noveho, to nie. Pozor aby si nenazrafila na rovnakeho.
@dorizzz Ano, presne to bolo to vykupenie, lebo to bolo dlho už zle medzi nami. Boli sme spolu 7 rokov, ako na hojdacke ale posledné mesiace boli veľmi zle.
zalezi aj ako dlho dte spolu boli a aky bol vas vztah pred rozchodom. a ako sa citis ked myslis na to najhorsie co sa stalo medzi vami a na neveru ako taku