Ako veľmi sú pre vás financie vo vzťahu dôležité? Stretávam sa s mužom, ktorý zarába o dosť viac ako ja a má aj vyšší životný štandard len neviem ako to ja utiahnem ak by som si mala platiť všetky tie výlety a dovolenky, na ktoré on chodí. On je starší a ja som rok po škole a nemám ešte vlastné auto ani byt ale šetrím si. Občas máva poznámky, že by som si mala kúpiť auto len zatiaľ sú to pre mňa zbytočné výdavky, ja mám všetko pomerne blízko. Mám z toho zvláštny pocit. Boli sme zatiaľ len 3x vonku a platil on. Naposledy sme mali divnú debatu o nechtárke, pretože si zakladá na vždy upravených nechtoch, nie odrastených atd. Ja si ich upravujem len doma, a nechodím už k nechtárke, pretože mi veľmi rýchlo rastú nechty a chodila som tam každé 2 týždne. Príde mi to aj praktickejšie a mám aj pekné nechty. On navrhol, že by mi tie nechty kludne zaplatil a keď som povedala, že tá moja si pýtala 30 eur tak zmenil tému a povedal, že je to dosť :D neviem čo si myslieť a ako to odkomunikovať aby som nezvyznela, že som zvedavá na financie a čo z neho budem mať, ja len nechcem prísť do nepríjemnej situácie a nechcem žiť život, na ktorý momentálne nemám.
Viac ako financna situacia by ma trapil fakt, ze sa citi opravneny vobec riesit ci mas auto, tvoje nechty a ich stav a ze by ti ich pripadne zaplatil, aby si sa dostala na jeho nechtovy standard 😬🤷♀️ a ak by bol aspon priemerne inteligentny malo by mu byt jasne, ze financne si nie ste rovni a adekvatne k tomu sa spravat
Ja by som hlavne nechcela žiť život podľa požiadaviek niekoho iného... nechty znejú ako maličkosť, ale ty si s nimi spokojná, máš ich pekné, je ti to takto pohodlné, bola by si to ochotná kvôli nemu zmeniť, aj keby ti to platiť? zatiaľ drobnosť, ale keď sa od začiatku takto prejavuje bude len horšie, rovnako ako auto, jasné jedna debata o tom prečo áno prečo nie, fajn, opakované poznámky? načo? prečo sa cíti, že má právo ti do toho kecať a tlačiť ťa do nejakého rozhodnutia? ...
Nasiel si mladu, pocita s tym,ze ho to nieco bude stat.
Budem uprimna, z toho co si napisala...tak od takeho by som dala ruky prec. Mali ste 3 rande a uz ma nemiestne poznamky.
No toto neznie ako dobrý partner do života. Ešte len na začiatku má takéto blbé reči. Ja mám napríklad svoje obyčajné nechty a v živote to žiadny z chlapov s ktorým som chodila neriešil. Keď dobre zarába a je mu veľa dať 30 eur za nechty, tak bude asi trochu lakomec.
Panko znie ako niekto, kto chce mat krásny privesok. Nikdy nikdy by som s mužom tohto typu nebola.
Ostan rozumna a nenechaj sa prehovorit na nezmyselne nakupy; hlavne take akym by auto v tvojej sucasnej situacii bolo.
A suhlasim ze tento muz je divny.
Viac by ma zarazilo,že ťa už takto rieši (požiadavky)a to ste boli len pár krát von. Čo bude,ak budete oficiálne pár,aké požiadavky na tvoju osobu? Pánko je asi tak trošku narcisko 😉
Na rande ti ma byt prijemne a nie odist z rande a citit sa ako totalna chudera. Co si vobec dovoluje hodnotit tvoje nechty? U mna by skoncil s tymto pristupom a viac by som sa s nim nestretla. Nech si hlada pipku na predvadzanie sa vo svojom luxusnom aute.
Mne pripadá ako arogantný , narcistický manipulátor. Ja by som to ukončila a poslala ho do kelu.
No tu to proste nebude fungovat, ja by som takyto vztah nezacinala, on uz ma ako starsi isty standard a ak ty nebudes stihat, on sa isto uz neprisposobi. Hladala by som ineho, ktory ma na peniaze rovnaky nazor alebo je +- na tom rovnako.
Financie nie su garancia, ze je partner tolerantny, galantny, dobrosrdecny, spolahlivy... to zistujeme v spravani sa vroznych situaciach. Ty si ho uz v nejakych zazila. Boli ste 3x (!!) Vonku a ty uz v hlave riesis, ako budes zit ten jeho zivot? Naopak, pouc sa z toho a zapracuj na sebe - sebalaske, asertivite, sebahodnote, stanoveni hranic, aby ziadny, co pride po nom, uz s tebou nezatriasol.
vnimanie financii a ich pouzivanie je pre vztah klucovy
ale zatial len pozoruj a nedavala by som si platit veci mimo darcekov samozrejme a pozvani ale take ze nechty to isto nie
Však tento týpek je samý red flag🚩🚩
Už by som sa s ním viac nestretla
Vo vzťahu sú financie dôležité t.j vrana by mala sadať k vrane. Ak nie stále jeden ťahá za kratši koniec. Dovolenka za 2 000 pre mňa nie je problém , ale čo pre teba ? Necháš sa pozvať ? Zaplatíš si ju ? Máš na to ? Len niekedy sú objektívne dôvody na to že človek " zatiaľ " nič nemá.......ak ti to vadí , randi s niekym kto má tiež ešte holú prdel a vybudujte si niečo spolu....
Ako nezadaný som bol na pár rande so ženami čo mali hlboko po 30 tke a stále nič z toho čo si napísali - nemali. To už bolo na veľmi hlboké zamyslenie.....ale takto po škole ?
Si mladučká asi bez väčších skúsenosti, čo sa týka vzťahov. Dala by som si pozor lebo mi to zaváňa z jeho strany manipulatorstvom vzhľadom k veku, financiám aj postaveniu... presne takéto typy chlapov, ktorí chcú ženy ovládať si hľadajú nie úplne sebe rovné ale naopak, aby im mohli diktovať, čo majú ako a kedy robiť,aby to vyhovovalo hlavne im a nie spoločnému vzťahu.
Najdi si seberovneho chalana a nie "daddyho"
Tento muž hľadá reprezentatívnu ženu a to podľa svojich predstáv. Stratila by si po čase samu seba. Ruky preč od takéhoto muža.
Hlada mladu, hlupu s holym zadkom, ktora bude skakat ako on piska … budes sa mu snazit prisposobit miesto vytvorit nieco vlastne a neskor bud budes drzat usta alebo igelitka a pa pa … so zenou v jeho veku a postaveni by nepohol, hlavne by ho asi po prvej hlupej poznamke poslala niekam, ak by sa vobec obtazovala ho stretnut. Mat jasno vo vztahu vo financiach je dolezite, ale v tvojom pripade to nie je ani vztah ani nejde o financie … on si € kupi mladu a poslusnu. Keby bol rovnako stary a robil 12 za pasom a chodil MHD oprela by si o neho bicykel?
Dievca utekaj... 🙏
Aj mna prve co.napadlo, ze je to manipulator a narcis.
Kazdemu normalnemu cloveku musi byt jasne, ze rok po skole asi nezarabas a nebudes mat nasetrene tisice 🤷🏼♀️ no ak mu prislo vela 30e, tak pravdepodobne sa iba hra na dobre zabezpeceneho a keca 😂
Aby mi niekto na 3 rande zacal kazat chodit k nechtarke, lebo ma nejaku uchylku na nechty, tak dakujem pekne :D neviem no podla toho ako ho opisujes by mi blikala kontrolka.
Už len tie reči hovoria o tom ze to nie je ten naozajstný muž pre teba. Co keď prídu deti co potom bude chcieť zeby si platila všetko zo svojho. Chce mať luxusnú frajerku ale nech si to platí sama .
Hladaj si ineho
Vyzera že si zdravo sebavedoma mlada žena, ktora vie kde je sever a ma svoje hranice. Nedaj si ich porušit niekym, kto ma znaky chlapa ktory si chce z Teba vyformovať panenku podľa svojho vkusu. Pozoruj ako sa bude spravať na ďalšich rande.
Chlap, ktory na 3.rande riesi zenine nechty, a este povie, ze si na nechtoch zaklada, je divny..... Ja som sa s tym este nestretla, asi sa pohybujem len v spolocnosti normalnych muzov
Keďže takto uvažuješ, že Ti je trápne, že všetko chce platiť on, tak radšej nepristúp na to, aby Ti platil Tvoje súkromné veci, čiže veci, ktoré sa týkajú len Teba (napr. ak si potrebuješ niečo na seba kúpiť, nechty, kaderníčka a pod.) Keď chce organizovať výlety, tak prosím, keď to je jeho nápad, ale inak, nenechaj si všetko platiť, ukáž mu, že síce prijmeš jeho "dary", ale nie si na takýchto daroch závislá. Koniec koncov, také výlety, aj to je súčasť spoznávania sa. A pri vhodnej príležitosti mu pripomeň aj to, čo Ti napísala ukgirls...
ked znova zacne tak mu len pripomen,ci nezabudol na to,ze si o dost mladsia a prave si skoncila skolu a tym padom nezarabas ako on ..