Ako uzavrieť v sebe koniec jednej etapy vzťahu s človekom, keď to nemáme vyrozprávané?

21. apr 2024

Ako uzavrieť v sebe koniec jednej etapy vzťahu s človekom, keď to nemame medzi sebou vyrozpravané?

niki35
21. apr 2024

Vyrozprávať si to.
Inak budú zrejme stále visieť vo vzduchu otázniky.

Je nejaký problém aby ste si to nemohli vyrozprávať?

egonsk
21. apr 2024

pouzi funkciu close();

sevrin
21. apr 2024

Zažil som rovnakú situáciu, ale po asi 9 rokoch som prestal nad tým uvažovať. Už to nemalo žiadny zmysel asi, aj keby sme sa mali vyrozprávať.

@egonsk obávam sa, že zrovna toto asi nemala na mysli 😁

anjelicek26
21. apr 2024

Tak keď sa ex o tom bavit nechce, moc nevymyslis.. na to máš potom mamu a kamošky,kde si vylejes srdce a ide sa ďalej...

muchacici
21. apr 2024

Ľahko sa to povie, ale jednoducho sa musíš zmieriť s tým, že niektoré veci ostanú nevypovedané a nevysvetlené. Chápem, že niekedy je ľahšie, keď sa dvaja porozprávajú a uzavrú to, no i tak otázky a odpovede plodia ďalšie otázky a myšlienky, a takto by sme mohli ísť donekonečna. Alebo tá debata ti naopak vôbec nemusí dať pocit uzatvorenia, môžes si vypočuť niečo, čo si nechcela počuť alebo nepovie ti to, čo potrebuješ vedieť/počuť. Stalo sa mi to, mesiace som akoby "potrebovala" niečo uzavrieť, ale nedalo sa to, zbytočne som sa trápila. Človek musí prejsť do pochopenia toho, že na uzatvorenie nepotrebuje nikoho iného, iba seba.

tykat
21. apr 2024

"Jednej etapy vztahu" cize vztah pokracuje? Ak ano, skusit povedat ze si to potrebujes vydiskutovat, ale ak druha strana nechce a ma to uzatvorene tak asi nepochodis.
Ak sa cez to nijako nevies preniest tak skus psychologa, nema zmysel sa dlhodobo trapit.