Poradte prosim
Zijem v zahranici s chlaom 5 rokov. Proste na vsech svaty h chcem domov a viac sa uz nevratit k nemu. Zili sme solu v jednom byte 5 rokov. Proste strasne vela zlych veci sa stalo medzi NAMI. Pisali si s ku.....podvadzal ma vlastne, vyvolaval I'm, padlo na fyzicke potycky a sprava sa posledne mesiace ku mne zle. On vsetko berie ze je to oka. On Ani len netusi ze planujem rozchod on planuje svadbu.povedal svojej rodinne vsetkym ze som nevesta. Mali sme oficialne zasnuby. Rodina.ma prijala. Dali mi darcek za 800e ako neveste buducej. Mame mat svadbu v decembri.
Ja mu nechcem povedat ked odidem ze sa viac nechcem vratit. Premyslala som, ze proste uz nemozem dalej. Hoci ho mam rada stale. Ale uvedmunem si ze tade cesta nevedie. Proste ze musim odist. Ako a co mam potom napisat zavolat led pridem na slovensko. Raz mi povedal ze keby som odisla od neho tak ma najde AJ v mysej diete a neujdem Len tak
@princeznaayla ok. Kde zijete? Ty sa chces vratit na slovensko alebo len od neho odist?
@princeznaayla arab?
@princeznaayla zbal si veci, zavolaj ho do kaviarne, oznam mu, ze je koniec a nasadni v ten den na lietadlo.
Hm znie to tak ze bude skutocne najbezpecnejsie odist domov a oznamit mu to z bezpecnej vzdialenosti.
Ten dar si nemala prijat, resp ak sa da vrat ho
Dosť ďaleko si to nechala zájsť. Normálne sa rozísť a odísť je v pohode aj keď s problémami. Takto ho vyhecuješ, ktovie k čomu. Treba vrátiť všetko od neho aj jeho rodiny.
@gribka1
@vanilkovazmrzka
@domkakvet
Om neni slovak prave to...on je extremny cholerik..preto hadky vyustili do nasilia.
Povedal mi velakrat take skarede veci ze uprimne sa chcem rozist kvoli tomu. AJ ked ho lubim. Nechcem si ho vziat
AJ tie zeny pisaval s nimi nemozem na to zsbudnut
Vratim sa na slovensko a potom co mam robit. Ako mu to oznamit ..nemozem mu to oznamit osobne neviem aka reakcia by prisla. Asi by ma Ani nepustili domov.
On povedal ze som prenho vsetkym a miluje ma a ze si ma chce vziat. Dar sa neda vratit co ma mrzi.
@princeznaayla v ktorej krajine zijete? Odkial pochadza jeho rodina?
@gribka1 ano zaslo to daleko. A neviem ako sa z toho vykrutit.. nechcem byt Spina a odist Len tak po rokoch suzitia bez slova ale ako to ukoncit z bezpecnej vzdialenosti ?ja neviem ako emockonalne to zvladneme ? A zas nechcem odist a totalne odstrihnut a zablokovat.
On ale nebude akceptovat rozchod to uz viem. Ma vela planoc so mnou hoci si Myslim ze ma Ani ta uz nemiluje a nechce neviem.
@haley7897 to nie je podstatne ')
@domkakvet to s kaviarnpu nepojde. On vyrobi velky problem a nepusti ma Ani domov neviem si ptedstavkt reakciy
@princeznaayla v tom pripade je to na tebe.
Chod domov, a ked mu to chces povedat osobne, tak nech pride za tebou a povedz mu to v spolocnosti dalsieho cloveka ktory ta dokaze ochranit
@princeznaayla odid, zablokuj, odstrihni sa od toho a zacni si vazit samu seba
Precitaj si po sebe co vsetko si napisala, dokedy chces zit ako chudera ovladana nejakym blaznom co ta ma za majetok?
@princeznaayla ahoj, on ťa nemiluje, on ťa len chce vlastniť. Dobre rozmýšľaš s tým slovenskom. Držím palce, aby si dostala dobrý návod. Tá tretia osoba je dobrý tip. Možno na svk by si mala mať niekoho stále na blízku, neviem, či môžeš bývať s rodičmi alebo ako, proste nebyť sama. Aby nehrozilo, že "si ťa nájde" a budeš sama. A keď mu povieš, že končíš, tak zároveň mu dáš aj informáciu, že nie si sama a ani sama nebudeš a keď si ťa aj nájde, tak s ním neodídeš a nechceš odísť. To všetko písomne, rozmýšľam, či dať do správy aj niekoho tretieho, ako dôkaz. Neviem či tu hrozí nejaký únos, či je toho schopný, až nejakého takého nátlaku, i keď neviem, čím by sa mohol vyhrážať, aby si s ním odišla naspäť 🤷. Dúfam, že nejakou samovraždou ťa neukecá... Drž sa, držím ti palce.
Ako pisu kocky vyssie, on ta nemiluje, on ta chce vlastnit. Chod ku kamoske, blokni ho vsade, nedvihaj, neozyvaj sa, nechod ani k vasim. Po tyzdni dvoch to cele prehrmi. Jemu nechaj list, ze sa city k nemu zmenili, prajes mu vsetko dobre v zivote a partnerku, ktora ho bude lubit a zbalit veci a odjazd... uz si stratila prilis dlhe roky a je to coraz horsie...
za mna ak mas iphone, a aj on tak skontroluj si v appke “ nájsť” či Ťa aj nesleduje , pre istotu 🤷🏼♀️
@mikadooo no dufam ze nieco take saneudeje ze by sa mi dosiel vyhrazT domov a pod. Alebo ma uniest ci nieco urobit. Ale jeho ranenu hrdost a ego si neviem predstavit.
Napíš list. A utekaj.
Kúp si nový mobil aj s novým číslom, aby ťa náhodou cez mobil nejako nevystopoval.
To ako opisuješ,že si JEHO "nevesta"-znie akoby si bola jeho vec,ktorú vlastní.
Necítiš sa pri ňom v bezpečí, inak by si nemala ani problém ukončiť vzťah otvoreným rozhovorom zoči -voči
@anjelicek26 iba list a kde mu ho mam nechat ? Bude to cele ciste psycho AK tp zacnem.vysvetlovat..ale zas prezili sme spolu kadeco.za tie roky je mi strasne zle a teapne ked mam odist Len tak a bez slova a viac sa neozvat. Je to pre mna hrozne. Viem ze mu to ublizi a dotkne sa ho to moc. Bude na.mna v zlomomspominat a AJ jeho rodina ale ja skutocne neviem co mam robit a ako to urobit. Najradsej by som nic nevysvetlovala. Iba odisla do inej krajiny nie na sk napr do prahy a pol roka sa mu neozvala vobec a tak..ale to asi nedokazem neviem co urobit skutocne. Je mi to strasne moc luto '(a neviem ako tp mam urobit
@joesvk tak jasne ze nie ...necitim sa v bezpeci. A nechcem vysvetlovat. On ma bude nutit. Vyvolavat a tak neviem uf.Citim sa zle. Bude sa dozadovat mna preco som to urobila ja neviem. Proste citim sa zahnanado kuta a viem ze je to na mne aby som to urobila a jedine ja to mozem ukoncit. Ale bojim sa ako to psychicky zvladnem. A ci to vobec dam..on dokaze hrozne manipulovat s citim cloveka. Vies byt neskutocne uzasy Mily na par dni tyzdnov a pod.. nesmie vediet ze Len tak som odisla natrvalo. Nepustili by ma. Musim tp urobit nejako inak. Ale zas rozchod cez telefon po tych rokoch je tak ybohy a strasny. Najhorsie ze ho mam rada stale ...
@joesvk nove cislo nemam. Ale stare. Lebo zial mam zakaznikoc klienti vsetko viazane na moje cislo
@princeznaayla Pred pár dňami si riešila, či nemôžeš byť tehotná. Tak ako, nie si?
Najlepsie by bolo kebyze si najde inu ale tp neurobi poznam ho. On si Mysli ze idem za rodicmi iba tak na dva tyzdne pozriet..a ze sa vratim na svadbu. Uffff. Neviem co ako to mam vysvetlit. Necitim sa na to silna ...ci proste komunikovat s nim velmi malo ked odidem takmer nula nech sa dovtipu alebo ako to uhrat do stratena
@ysseba neviem..snad nie.
@princeznaayla hned po prichode na sk by som len napisala, ze je koniec a nech ma uz viac nekontaktuje. nasledne blok na vsetkych kanaloch aj v telefone. uz by nikdy viac o mne nepocul ani nevidel. tu nie je co mu vysvetlovat, aj tak by to nepochopil. tato tvoja snaha to "zmiernit" moze celu situaciu skor zhorsit, vyostrit, predlzit alebo spustit v tebe pochybnosti. vsetko v tvoj neprospech. uprimne sa divim, ze vydrzis cakat este dva mesiace. drzim palce, zvladnes to!
Je hrozné to čítať. Ako sa ho bojíš.
Nič mu nevysvetľuj,aj tak by to neprijal....
Pobaľ sa, keď nebude doma a odíď.
osobne by som necakala do novembra ci dokedy, ale normalne by som sa zbalila a odisla, ked nebude doma. a vobec by som sa uz neozyvala, naco? ty nemas voci nemu ziadny dlh, ked sa sprava takto.
Ty mas z neho strach a premyslas, ze mu to ze odijdes ublizi? Prosim fakt uz mas crty psychicky tyranej zeny v toxickom vztahu, len este z rozdielom, ze si to uvedomujes... akonahle si ho vezmes, otehotnies, cokolvek s toho, vymotat sa s toho bude na par rokov prakticky nemozne. Odist musis teraz. Bez vycitiek. Vsetko prehrmi. Vsetko preboli. Ale tento vztah nemoze predsa pokracovat... takto sa neda zit, takto nechces zit a uz vobec nie vychovavat deti...
Normálne by som odišla a potom mu zavolala, že sorry...... To, že nechceš byť za sviňu, fajn.... No myslíš, že on by bral ohľad na to, aby ti neublížil (jedno akým spôsobom..) (resp.berie ho aj teraz)????????? A pokiaľ si nie si istá jeho reakciou obzvlášť by to bolo posledné, čo by ma trápilo...
Ahoj,toto sama nezvladnes.
Obrat sa n'a Kruh bezpecia prosim. Poradia ti.
Aj v Nemecku a v ostatnych EU krajinach budu podobne organizacie.
Pozna tvoju adresu n'a Slovensku?
Vies tam byt v anonymite?
Zmienit cislo, identitu n'a sietach...Upozornit znamych,aby sa s nimi nebavilo atd
Ozaj sa n'a to priprav...
on je Slovák?