Ako trávia čas vaši partneri?

31. aug 2024

Keď prídu z práce alebo víkendy?

Ja mám pocit že sa z toho môjho stal strašne negatívny človek. Len hundre na vládu, na prácu, na finančnú situáciu, že pribral...

Ale jeho trávenie času je buď hodina na wc s mobilom alebo za počítačom kuká videá o majstrovaní alebo spí.

Nerobí nič čím by život zlepšil, ulahčil, alebo zažil v ňom niečo nové 😒

sasa1310
31. aug 2024

varí

doriiis
31. aug 2024

My sme 95 % času spolu,takže si robíme spoločný program.
On oddychuje pri compe.Mam doma hráča Pc hier.🤷🏻‍♀️Rád si číta komiksy,majstruje,pracuje okolo domu,spí,sexuje a vŕta sa v autach

maranta_leuconeura
31. aug 2024

Vacsinou mame spolocne aktivity, lebo cez tyzden toho vela nestihneme. Spime do obeda, sexujeme, ideme nakupit potraviny, potom si nieco dobre varime, pozrieme vecer film alebo serial/ideme niekam na vecer. To je taky klasicky jeden den z vikendu. Druhy bud to iste alebo ideme na prechadzku, potom vacsinou v nedelu poobede kazdy si uz robime vlastny program, ,,me time", on sa hra, ja si pustim podcast, pozehlim (mna to bavi pri pocuvani), alebo len tak robime nic.
Po tazkom tyzdni plati cely vikend program nedela poobede, robime nic, oddychujeme kazdy po svojom. Uz sme vyrastli z toho ze treba byt stale nejak uzitocni

tenerifka
31. aug 2024

My spolu pracujeme, a spolu mame aj 2 dni volna. V prvy deñ je muz doma a ja vypratavam pole, on vari a popri tom ma na plne pecky tv a pozera.... neviem co, sport, spravy... Ja vacsinou idem na nakup, alebo len tak von. Potom sa vyvalim k bazenu a relaxujem. Medzitym po obede (obedujeme medzi 15 a 16 h.) si ide muz zdriemnut, a ja si robim svoje. Na dalsi deñ mu necham nejake ulohy, co treba urobit doma (zahrada, uprqtovanie atd...), lebo samemu by mu to nenapadlo. Potom ide na par hodin do prace, prebrat tovar, a ideme niekam na obed a trebars na plaz.
Ale celkovo je to hniloba tie 2 dni, ak by som ja neorganizovala, tak ich obidva prespi

vilma7
31. aug 2024

Venuje sa deťom. Keď sú deti v škole, škôlke ma voľný čas pre seba, tak si číta knihy.alebo stavia svoje puzzle. 3d drevené

lakebabe
31. aug 2024

My sme 80 percent casu aj pracovného spolu. Takže program spoločný vylety, bicykle, welnes zalezi co sa dohodneme . A zvysok času je s kamarátmi, idú si sadnúť na drink, na kávu, pokecat. Ale zas je veľmi akčný, neobsedi ani pat minút, takže keď ja nemám čas vždy ide niekde . Neexistuje sedieť na gauči, ale to je o povahe

zuzanita1609
31. aug 2024

Soboty,ak nemá moc zákaziek,polezime dlhšie v posteli, pokecame a taak 🤭,potom spolu raňajky,ja si idem popratat,poprat atď,potom varím,on sa motá von, kosí,či v garáži,či sa len tak fláka po dvore so psami,či so susedom riešia chlapské záležitosti 😆.Ku večeru ideme na bike,či na nejaký výlet všetci,aj hafani buď autom,či pešo, večer dačo ľahké zbucham do žalúdka, pozeráme tv a do postele. Nedeľa podobne, záleží podľa počasia, nálady a tak. Týždeň máva ťažký,ma firmu, tak sa snaží aspoň cez víkendy ignorovať tel.,nie vždy sa mu to darí,ale dokážem odpustiť 😜. Ja klasika 8h prac.cas 1 smena.

petamich
31. aug 2024

Po praci travi cas s dietatom, s nami obomi, ide poliat travnik, nakupit/obehat zasielkovne, uz co je treba, obcas fitko, ide na whisky s kamosom, pripadne si cita nejake vedecke/IT clanky na nete alebo pozerame serial, cez vikend nejaky vylet, bicykle, plavat...navsteva rodiny

nenne27
31. aug 2024

Da si kavu a ide fyzicky pracovat do zahrady, na dvor.potom ide cvicit.cita, alebo hra pc hry, alebo hra na gitare.ufrflany je tiez, negativny :D

juliacenc
31. aug 2024

Rekapitulacia perfektnych zivotov o 3 2 1 …

sense
31. aug 2024

Športuje, upratuje, vari, nakupuje

miss_foxy
31. aug 2024

Môj má pracovné služby aj cez víkend, takže keď je doma tak si dáme spolu raňajky, pokecáme čo by sme si navarili, ideme keď tak spolu do obchodu, kým ja varím on povysáva, dá prať a po obede relax na terase s kávou.. poobede ja umyjem kúpeľne, on si sadne za PC a hrá hry.. ja zatiaľ Netflix a so psom som.. pripadne to meníme s návštevou rodiny, občas skončíme na rande večer a tam riešime čo porobiť okolo domu (dokončujeme dom)

katinka71
31. aug 2024

moj muz vari,nakupuje a upratuje a venuje sa synovi ide snim na kupalisko,potom pozeraju F1 amastia karty a ja co robim predsa v robote cely vikend a potom nocna, a buduci vikend je to opacne ja som skor v prirode a po vyletoch

marca12
31. aug 2024

Moj nema volny cas. Ked pride vecer domov vacsinou este robi a ked uz ozaj ma cas,tak si zapne serial a drieme pri nom.

tykat
31. aug 2024

Sportuje, cita knihy, pocuva podcasty, zdriemne si, ked sme spolu tak kecame o vsetkom moznom, robime co treba urobit spolocne, planujeme si co vacsie treba urobit...

mamamasama
31. aug 2024

Máme fitko, alebo ideme behat, tury, plavanie. Vsetko spolu

evickuska
31. aug 2024

@autorka to ja som oproti mojmu korytnacka ale je pravda, ze zatial ako ceresna, krpec ma 17 mesiacov a v januari bude dalsie...
moj manzel je opak, hyperaktivita ako blazon 😳🤦‍♀️ ide si zacvicit niekolko krat do tyzdna, kazdy vecer nas vytiahne do parku aj ked ja uz len sedavam na lavicke viac menej 😁 a politiku my doma nekukame, cize o tom nevieme, nechceme vediet, zivot a pracu ma kazdy taku ako si zariadi, my stale dumame, riesime biznis a ist dopredu ale sme take povahy 🫣 skus ho inspirovat, lebo uz tomu chybaju len chipsy a pivo 🤷‍♀️

natalka13
1. sep 2024

Tenis, kava vino s kamosmi, varenie, sportove prenosy.

juliacenc
1. sep 2024

Toto je ta najzabavnesia diskusia aka tu kedy bola a myslim, ze to uz nic neprekona 😂😂😂😂

husenicaslizik
1. sep 2024

Vsade sama dokonalost😂 u nas kazdy si robi svoje kedze obaja robime na zmeny

ysseba
1. sep 2024

Vacsinou mame spolocny program s detmi. Napriklad teraz sme sa vratili zo zmrzky. Ale ked ma cas pre seba vyslovene a po veceroch, tak ma take hobby, ze sa venuje 3D tlači a modelarstvu (hlavne takemu co si sam vytlaci). Co dodat 🤷🏼‍♀️😂🙈

hatsepset
1. sep 2024

Máme asi rovnakého 😂😂😂.

adonish
1. sep 2024

2x do tyzdna trénuje malych futbalistov (trenuje tam aj nasa dcera), raz na svoj futbal. ked nie je na služobke tak robi okolo domu, navari, je s nami. Ale väčšinou maka okolo domu. Spolocne mame soboty poobede, kedy ideme na pizzu alebo sa niekam najest, v nedeľu chodime k jeho rodicom 😂

petracandle
1. sep 2024

Športuje - ide si zabehať alebo spolu doma cvičíme. Veľa sa rozprávame. A pozeráme filmy/seriály/športové zápasy. To je čo sa týka voľného času. Okrem toho aj nakupuje a upratuje.
Nechápem, prečo sa tu niektoré smejete. Toto je naša realita (ako aj mnohých iných ludi). Či čo podľa vás má robiť keď sa smejete, že samá dokonalosť? Má ma mlátiť a do toho nadávať na všetkých a chlastať? 😃

lakebabe
1. sep 2024

@petracandle tu je prototyp normalnej slovenskej rodiny ísť večer do krcmy, ožrat sa, potom doma stlct ženu alebo chodiť za milenkou pre niektoré. Akonáhle niekto žije ako normálny človek, tak sa chváli 🤦‍♀️

petracandle
1. sep 2024

@juliacenc môžem sa ťa spýtať z akého dôvodu?

bubka23
1. sep 2024

Nebol by deň aby sme niečo nerobili či už spoločne alebo zvlášť.. Návštevy u nás, my u niekoho, turistika, bicykle, lyže, chata, dovolenky, okolo domu roboty.. Má svoju firmu týždeň víkend nonstop robí., ja tiež stále v robote, ale aj napriek tomu je vždy s rodinou, deťmi, s nami.. dva tri krát do týždňa s partiou na pive. Práve ja ho občas stopnem že by som rada bola doma už, bez toho že by sme niekam išli, niečo robili.. užívali si jeden druhého a oddychovali.
Filmy, rozprávanie, varenie, pečenie, nakupovanie,nemá z ničím problém, bez toho že by som niečo musela hovoriť, sám od seba spraví všetko..Takže je to o povahe, dohovore, o danom človeku

petrahl
1. sep 2024

@juliacenc 😄😄😄 asi tak 😆😆😆

zuzanita1609
1. sep 2024

@lakebabe chcela som to napísať. Proste je pre niekoho ťažko čítať,že niekto žije aj normálne. Nevravím,že nie sú dni pod psa, hádka,tichá domácnosť,ťažké dni,ale o tom sú vzťahy a správne si vybrať, zvoliť si,aký život chcem žiť. Keby som bola s debilom,tak nepíšem nič,lebo s ním nie som.

lakebabe
1. sep 2024

@zuzanita1609 samozrejme ze nikto nežije 24 hodín denne na nejakom ružovom oblaciku. Ale ono v dnešnej dobe je už aj čudné povedať nahlas, že nejaký chlap nepije, nesedí po krčmách a nesedí cele večery na gauči s pivom v ruke pred telkou