Ako to ukončiť?

silviamesi
21. okt 2023

Ahojte, mám taký problém a potrebujem prečítať pár názorov. Stretávam sa s chlapom( už dva roky sme kamaráti) , výborne si rozumieme, ale zašli sme do takého štádia , že sa stretneme a hneď si dáme pusu( aj keď spolu nechodíme),Zatiaľ sme spolu nespali, ale on chce len "kamarátstvo s výhodami"...ja mám už voči nemu city, ktoré by tam nemali byť. Nechcem sa mu s nimi priznať, pretože pár x som mu naznačila a povedal mi..načo by som ti bol..možno sa boji vekového rozdielu, že by som s ním neostala..(ja 25,on 37). Sama v sebe si viem povedať, že to tak nechcem, že si zaslúžim viac ako byť len bokovka, že proste nemá to budúcnosť a takto to nechcem.
Ako sa konečne donútiť ukončiť to? Rozhodla som sa, že sa mu prestanem jednoducho ozývať, a možno to utichne, ale už pár krát som to skúšala,a zistil si moje číslo, volal mi čo mi je, a prišiel za mnou osobne. Nulovy kontakt je možný iba zo soc.siete, keďže má takú prácu, pri ktorej ho bohužiaľ skoro denne stretnem. Ďakujem za rady..

macekovam
21. okt 2023

@silviamesi je poštár? 😁

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
niqua
21. okt 2023

@silviamesi prestan sa mu ozyvat...a ked prilezie znova a spyta sa, ze preco, tak mu s kludom Angličana oznam, načo by ti bol

deti95060810
21. okt 2023

prestala by som komunikovať...popr. vážny rozhovor kde každý vyloží karty na stôl...

macekovam
21. okt 2023

@silviamesi stráca s nim čas.. Zatiaľ si mladá a máš šancu nájsť si trvalý vzťah.. Takto roky rabijes s neperspektivnym partnerom a rybník bude zrazu vychytany... Kašli na to.. Normálne mu povedz ze chceš viac. Chceš rozumného muža krory bude rad ze s tebou môže tráviť čas a bude vidieť možno sľubnú budúcnosť a nie len krátke chvíľky...

monikkatt
21. okt 2023

@silviamesi ma pravdu.. naco by ti bol taky chlap ktory ta chce len ako matrac na vyprazdnenie gul?
Posli ho rovno do certa. Len ta vyuziva lebo nema nic lepsie na robote.

bronkax
21. okt 2023

Prečo sa vyhýbať? Prečo to ukončiť bez slov? Si svojprávna môžeš sa rozhodnúť sama či toto chceš. Rázne mu povedz čo je vo veci a ukončí to. Choďte na kávu porozprávaj mu že obidvaja chcete niečo iné a najlepšie pre obidvoch by bolo ukončiť to úplne.

lamonita
21. okt 2023

@bronkax súhlas. Treba povedať, že do hry vstúpili city!!! Takže končíš. Narovinu povedat

la_dolce_vita
21. okt 2023

Nepacia sa mi take praktiky, ze zrazu sa prerusi kontakt a ignoracia, tebe by sa to pacilo? Kazdy normalny clovek si zasluzi vysvetlenie.

kitycat
21. okt 2023

@silviamesi a co ty mwnis cislo kazdy tyzden ci kde si ho "zistuje"?

Ziadne skutocne city v tom ani u teba nie su, len zabijas s nim cas a nevidis inych a teda preto si do tohoto akoze zalubena..

silviamesi
autor
21. okt 2023

@kitycat prepáč ale toto ako môžeš povedať že som zaľúbená není??? Tak asi viem že som, ja sa zalubim málokedy a keď už áno tak to viem rozoznať! Takže prosím ja som sa pýtala o názor nie o analyzovanie mojich citov a polemizovať či sú alebo nie sú moje city pravé..

grof_monte_christo
21. okt 2023

@silviamesi Priťahujú ťa nedostupní muži? Mne keby niekto navrhol kamarátstvo s výhodami, city by sa automaticky stratili.

januska12323
21. okt 2023

Rovno mu povedz nech sex hľadá inde ty máš záujem len o normálny vzťah. A prestaň sa s ním stretávať a bozkávať (?). Vždy keď dolezie mu to môžeš zopakovať, ideálne s nejakým svedkom. Nebuď s ním sama.

mikadooo
21. okt 2023

@silviamesi povedala by som mu na rovinu ako to cítim a prečo už nechcem, aby sme boli v kontakte, a hotovo 🤷. Ak nechce mať s tebou vzťah ale len sex a ty to tak nechceš, no tak nech ide do kelu... Len tak sa hrať na mŕtveho chrobáka nie je moc "dospelé".

kitycat
21. okt 2023

@silviamesi ozaj neviem co je krasne na o 12 rokov starsom chlapovi? Spolocnu mate akurat tak chemiu

Hlavne ze sa s nim ocmulas hned ako sa stretnete

silviamesi
autor
21. okt 2023

@kitycat neviem koľko máš rokov, ale moji rodičia mali medzi sebou 14 ročný vekový rozdiel a ľúbia sa ako blazni doteraz. Láska nerieši vek, ale to asi ty nepoznáš🙂

silviamesi
autor
21. okt 2023

@kitycat a inak ešte dodám, že ak práve tá chémia medzi tými dvomi ľuďmi nieje, potom cesty niet.
Prestaň tu láskavo posudzovať takéto kraviny.

maranta_leuconeura
21. okt 2023

Keby mal o teba zaujem, tak mu vekovy rozdiel nevadi. On si partnerku naozaj nehlada. Nechava si ta namotanu, lebo ocakava, ze mu coskoro podlahnes aspon v tom sexe. Najdi si normalneho frajera a povedz mu, ze uz nechces, aby ste sa stretavali a aby ta kontaktoval, ked sa bude pytat na dovod tak mu povedz, ze ste nemali rovnake ocakavania od zivota 🤷

madeline1
21. okt 2023

@silviamesi dva roky sa stretavate a nic? Tak mu povedz, ze ta nepritahuje. Vztah vznika prirodzene, ked sa spolocne posuvate... nie, ked si poviete, ze chodite, alebo nechodite, iba spite. A medzi vami vztah nevznikol, lebo dva roky nic...tak sa s nim uz nestretavaj, ak ho nechces.

madeline1
21. okt 2023

@kitycat tak asi chemiu nemaju, ak sa dva roky len pobozkaju na privitanie...on praveze chce viac, ona nie a je od nej nefer sa s nim kamaratit, kamaratstva medzi muzom a zenou taketo udrziavacie neexistuju. On by mal vediet, ze ona nie je taka mala a ze je to skir o tom, ze onho zaujem nema.

minka201
21. okt 2023

@silviamesi Dievča zlaté, musíš s ním úplne seknúť, lebo sa budeš len trápiť a ničiť sa. Prosím, prekonaj sa a úplne vážne mu povedz, že o tom povieš jeho žene .... A nepíš mi, že nevieš o čom píšem, lebo ty to dobre vieš.

zuza265
21. okt 2023

Znizila by som kontakt, zmenila by som spravanie (nebola by som zla, ale drzala by som si odstup) a pri prvej prilezitosti by som mu povedala pravdu - ze sa chcem posunut dalej, ze chcem partnera a ze tuzim mat niekoho kto berie vztah rovnako ako ja. A posledny bod je pre mna gro celeho🤗 ty nemas co stratit. Zbytocne sa oberas o cas najst a zazivat lasku obojstranne♥️ a to myslim v dobrom

yelena159
21. okt 2023

@kitycat Že 12 rokov je moc? Prosím ťa pekne, to je nič. Ty budeš jedna s tých "age gap police". Naozaj zbožňujem, keď ľudia takto odsudzujú
Vek je len číslo.

janetinka27
22. okt 2023

@silviamesi ahoj, treba ho prestat riesit v hlave, co je na vsetkom najtazsie.povedz mu, ze koncis, hladas vztah.daj si pozor, aby ti vztah nahodou zrazu neponukol aj on,pretoze chlapi niekedy zacnu namotavat babu,aby o nu neprisli, radsej pristupia na hru o vztahu, ktory vsak bude len falosnou nadejou. Najdes si potom normalny vztah, mozes si vyberat a vyber si chalana, co si ta bude vazit, nie sebca, co mysli iba na vyhody svojho vtaka. Aj tak si s nim uz stratila dlhe dva roky.

zmrzlinka2021
22. okt 2023

@silviamesi prepáč ale prestať sa ozývať? To nie je reakcia zrelého človeka. Normálne mi povedz, že takýto vzťah ti ubližuje a myslela si si, že začnete chodiť a tak.

grof_monte_christo
22. okt 2023

@zmrzlinka2021 Viem, ako to myslíš a súhlasím. Ale na druhej strane, je to zrelá reakcia z jeho strany, že jej navrhuje priateľstvo s výhodami, aj keď mu ona už zopárkrát naznačila, že k nemu niečo cíti?

zmrzlinka2021
22. okt 2023

@grof_monte_christo nech nenaznačuje ale povie to priamo

grof_monte_christo
22. okt 2023

@zmrzlinka2021 Ja si myslím, že on to veeelmi dobre pochopil. Ta jeho reakcia: Načo by som ti bol..... hovorí za všetko.

A okrem toho, toto málokedy dopadne dobre, keď žena ako prvá prejaví mužovi city.

kitycat
22. okt 2023

@yelena159 mala som frajera o 9 rokov starsieho, ale nechal ma velmi rychlo ked okrem sexu sme si uz nemali co povedat 😅

minka201
22. okt 2023

@kitycat Aj pri rovesníkovi sa ti môže stať, že okrem sexu si nemáte čo povedať. 🙂 Ale hlavný problém autorky je oveľa väčší ako 12 ročný vekový rozdiel.