Ako to prekonať?

18. feb 2024

Mám čerstvú známosť. Síce sme si ešte rodiny oficiálne nepredstavili, ale vedia o nás navzájom a pozdravili sme sa s mamami cez telefón. Takže to asi so mnou myslí aspoň trochu vážne. Dozvedela som sa však niečo, čo ma ranilo a neviem to prekonať. Pred x týždňami sme sa nepochopili v tom, že sa mi nedá stretnúť. On to pochopil tak, že ho nechcem vidieť. Tak sa odmlčal na pár dní. Potom sa však ozval, vysvetlili sme si to a pokračovali ďalej. Avšak dozvedela som sa, že počas toho odmlčania sa ozval nejakej žene z jeho minulosti. Predpokladám, že bývalej frajerke alebo nejakej známosti. Písal jej, že sa chce stretnúť, že ho to mrzí a že prosí na kolenách. Ona mu odpísala, že mu odpustila, ale že už žijú iné životy a nie je dobrý nápad, aby sa stretli. Na to on už neodpísal. Mohol jej však volať a aj tak sa mohli stretnúť, to už nezistím. No a teraz prichádza pointa. Presne deň po tom, ako ona odmietla to stretnutie, sa mi ozval. Vysvetlili sme si to a fungovali ďalej ako predtým.
Čiže on pri prvej nejakej nezhode, “rozchode”, alebo čo to bolo, písal druhej a chcel sa stretnúť… Ak by súhlasila, tak by hneď bol s ňou? To ma chcel za tri dni vymeniť? Neviem vôbec ako sa cítiť… Ak si dobre pamätám, tak lásku mi prvýkrát vyznal až potom. Myslíte, že dovtedy to nebral až tak vážne?

P. S.: Viem, že väčšina z vás mi bude radiť rozchod, ale ten zatiaľ riešiť nechcem. Okrem tejto jednej udalosti, máme (pre mňa) pekný vzťah.

martul
18. feb 2024

Mňa rozchod nenapadol, prečo. Ešte ten váš vzťah nebol taký vážny, nepodviedol ťa.
Keby to bolo popri spoločnom žití, bývaní, alr bol to len telefonát, kvôli tomu by som sa nerozchadzala. Daj tomu čas, veď ešte nemáte pred svadbou, uvidíš o mesiac, dva, ako sa to bude vyvíjať

h2
18. feb 2024

Ani podľa mňa to nie je na rozchod. Máte čerstvú známosť, takže pred x týždňami bola ešte čerstvejšia. On ťa nepochopil a myslel si, že oňho nemáš záujem. Bývalá ho odmietla. Chápem, že ťa to zamrzelo, ale o nič vážne nejde, si myslím. Ak by ste boli spolu už naozaj vo vzťahu, tak by to bolo iné. Ak je vám spolu dobre a iné problémy nemáte, nerieš.

mircalla
18. feb 2024

Otazka je, co je to cerstve a ako dlho sa poznate? Mam iny nazor - bud chce teba alebo ju, jeden krat sa nemozes stretnut nie je dovod si to vysvetlovat inak ako to je.
Druha vec - odkial vies, ze sa niekomu ozval a co presne si pisali? Hrabala si sa mu v mobile? Sam ti to asi nepovedal.

autor
18. feb 2024

@mircalla poznáme sa niečo málo cez dva mesiace a toto sa stalo asi 5 týždňov od prvého stretnutia.
Keď som chcela výjsť z aplikácie, tak mi ako predchádzajú záložku vyhodilo smsky a bohužiaľ ma premohla zvedavosť a pozrela som sa tam

mircalla
18. feb 2024

@autor Cize sa mu po 5 tyzdnoch znamosti hrabes bezdovodne v mobile. Nice.

mabenn
18. feb 2024

toto vyzera na velmi zly zaciatok...a hladat vinnika je zbytocne asi...tam z oboch stran je silny tlak na nieco, co mozno ani nepojde v realite...on sa splasi, lebo sa neviete stretnut a hned kontaktuje byvalu, ty mu lustrujes mobil a hladas dokazy...velmi skoro sa to nedobre vyprofilovalo...samozrejme sa pokracovat da, ale vyzera, ze tam bude toto visiet medzi vami

mircalla
18. feb 2024

@mabenn Presne

kris_tin257
18. feb 2024

No tiež by som nemala z toho dobrý pocit a mala to stále niekde v sebe a myslela na to, dôvera by bola naštrbená... Bude treba jedine čas ale určite sa vyskytnú situácie kedy ho vďaka tomu budeš podozrievať a kontrolovať

mircalla
18. feb 2024

Plus teda nepride mi ako 4 krat vyrovnany....Hned si nieco vysvetlovat po svojom, hoci to tak nebolo.
Nasledne ci uz v panike alebo z trucu alebo zo strachu ze bude dam hned kontaktovat byvalu ci kto to bol a dokonca ju prosit na kolenach....Nejaka sebaucta nikde?

daniela2202
18. feb 2024

Tak skúša, skúša, skúša.... to môže skúšať aj dlhoročný manžel 😂😂😂... kašli na to, pracujte na vzťahu, keď sa bude cítiť dobre - neutečie 😁😁💏

sinusoida
18. feb 2024

Prečo by ste sa mali rozísť, jeho ranilo, že ho nechceš vidieť a takto sa ventiloval...aspoň budete vedieť, že v budúcnosti treba byť úplne jednoznační, aby ste sa vyhli nedorozumeniam.

vorkola
18. feb 2024

Tak ,dokonca ti to ani nepovedal, ale teta náhoda dala, ze aplikcia ti ukazala, ze panko, ,ked len chvilu nemohol, byt stebou, uz volal byvalke,toto nie je dobry zaciatok, a uz to tam bude nastrbene u reba vzdy,, Mal byt uprimny a povedat ti, ze len byvalej z dlhej chvile zavolal ,len tak,.A preco nezavolal, nejakemu kamosovi.Pocuj mam volno,frajerka nieco ma, tak prid ku mne, alebo niekde v restike pokecame.No nad tymto som sa zamyslela.A co ak by nebola byvalka zadana ,tak bez teba by si vlastne s nou randil, aj cez mobil. Hoci teda akoze uz mate vazny vztah,Zamysli sa, pokym je cas,Toto nemusi byt, ani prvy a ani posledny krat.Co ak budes musiet niekde sluzobne, aj na niekolko dni?.Zbysti pozornost,jak rys.Aby si sa nepopalila, ak uz budes tehotna,a partner len tak,firningk mirzink pokecali a kde mozu skoncit ? Ty v porodnici, alebo na sluzobke, alebo navsteva rodicov, No amen tma ,A to bol len jeden den bez teba?

belaaaaaaaaa
18. feb 2024

Ahoj. Prečo by ste sa mali rozchádzať? Všeličo sa môže stať. Veď na rozchod je vždy čas.. Uvidíš ako budete fungovať a tak. Ľudia sú omylné tvory. Ži a uvidíš, čo to pôjde. Hlavne komunikácia.

domkakvet
18. feb 2024

On na byvalu este stale nezabudol, nema to v sebe uzavrete, ale ona o neho nema zaujem, tak si dobra aj ty, lepsie ako nic.

vilma7
20. feb 2024

Klasika chlap, jemu je jedno s ktorou, hlavne ze s nejakou a nie sám.