ako ste zistili ze muz ktory sa vam paci, nema o vas zaujem???..myslim to ked vam to nepovedal narovinu..ci vam dal nejake naznaky alebo take nieco..
ako ste to zistoli? intuicia?🙂
neodpisoval tak rychlo... nepisal ako prvy... odpovede par slovne... kazda zena si vsimne naznaky a vidi ak je chlap len zdvorilily (ze nechce urazit a preto odpisuje) prip. neodpisuje uz vobec alebo dava same vyhovorky preco neodpisal skor :D :D
Aj intuicia aj naznaky. Podla mna kazdy clovek aspon s priemernym EQ to vyciti alebo aspon s priemernym IQ pochopi naznakom.
Neviem ale ja mam schopnost odhadnut ludi, takze ci by mal alebo nemal niekto zaujem vidim asi tak za 5- 10 minut
Ja som napríklad v tomto strašná. Rokmi som zistila, ze chlapi, co sa mi páčili boli do mna zamilovaní.
Chvilu som z toho bola vyvedena z mieri, ale potom som nad nimi zacala premyslat. Jeden sa boji rozísť s frajerkou a uz 2 roky to natahuje. Druhý má o všetkom silné reci, ale skutek utek. Tretí sa nevie rozhýbať a stále ho živí mama. Atd. A moje poučenie z toho bolo, že sa nezamyslam nad tym, či dakto má o mna zaujem. Niekto, kto je sebavedomý a chce to v zivote niekam dotiahnut ti to bude vediet dat najavo. A to aj niekto kto je hanblivý sa bud na chvíľu prekoná, alebo to dá najavo tým "hanblivym" sposobom, ze sa trebars bude cervenat a prinesie ti oblubenu cokoladu a budes to na nom poznať. Lebo proste bude chcieť a nezahodi to len tak. Ak to nedokáže, tak asi ho tak veľmi neberies alebo nie je az taky vhodný do zivota.😄
Povinne pozri film Nie je z teba az tak paf a budes si vediet odpovedat na otazku 🙂
Keby záujem mal, tak nezalozis takuto diskusiu.
keby mal fakt seriozny zaujem, toto by si sa nepytala a ani by Ti to nenapadlo 🙂
ano uz je mi to jasne ze som sa asi zase nechala s prepacenim o....at :/ no ale co uz, asi som zle vyhodnotila signaly a ano ten film som eeste daaaavnejsie videla, a je to pravda :/ clovek by si myslel ze uz do toho nevpadne a zase som na tom istom, uz naozaj som si myslela ze budem rozmysat racionalnee co som sa aj snazila 🙂) ked ti muzi davaju signaly davaju a potom zrazu nic......
podla mna je to take, ze nema snahu sa stretnut, podniknut nieco, ozvat sa a to uz je take jasne, ze nieco nie je v poriadku, keby ma zaujem tak robi vsetko preto len aby mohol byt v tvojej blizkosti
Nesnažil sa, žiadna iniciatíva ... neviem či by som to nazvala zrovna intuíciou, ale myslím, že sa to dá dosť jasne vycítiť ...