Ako ste zistili, že je ten pravý?

21janka2
24. nov 2024

Ako ste zistili že je ten pravý?Vedeli ste to hneď alebo to prišlo samo?

veklipo
24. nov 2024

Ja som chodila okolo môjho manžela celý 1 rok a vôbec som ho nevnímala.
Raz ma pozval na kávu a vedela som, ze je ten pravý. Žiadna iskra, ale rozum. Triezvo mi sedel vo všetkom, čo je pre mňa dôležité.
Na prvom rande som mu povedala, ze svadba bude v kostole. On povedal, ze síce nie je ani pokrstený, ale ze ok.
Sme spolu 17r. To je taká obyčajná láska, keď si stale radi dáme spolu kávu.

kiki68
24. nov 2024

Podla mna po hodine, ale tak realisticky za cca pol roka. Ze uz to neboli ruzove okuliare. 9 rokov sa lubime ako kone. A dufam, ze aj dalej budeme.

pininka1
24. nov 2024

Po týždni sa ma spolužiak opýtal ci si viem predstaviť byt s daným človekom celý život a bez váhania som odpovedala áno. A nezmenilo sa to, aj keď boli všelijaké situácie. Mame pestrý život a mne to tak vyhovuje.

zuzanita1609
24. nov 2024

Vraví sa, že to má v tej romantickej verzií "cinknúť". No v tej našej to bola úplná nudná verzia v čakárni a dlhých čakačkách u doktora(nesťažovala som sa vtedy na zabitý čas ) 😁.Stihli sme ešte vtedy kolu, pýtal kontakt (dúfal,že nie je do práčovne) 😆 a potom rande prvé, druhé,tretie ....a ruka v rukáve 🤭

mamamasama
24. nov 2024

Keď nám čašník na prvom rande povedal, že už pred hodinou bola záverečná a fakt by už chcel ísť domov. 😅

lucia13022023
24. nov 2024

Nevedela som to hneď, my sme boli dlho kamaráti. Ale keď to prišlo, vedela som, že raz bude otcom môjho dietata a mojim mužom.

marca12
24. nov 2024

Aj ked som sa zalubila postupne,tak od prveho stretnutia som vedela,ze je to moja druha polovicka. To citis,ze pasujete k sebe.

mabenn
24. nov 2024

pravost overi len cas...ale samozrejme nie tak, ze budes cakat do 70tky ci vydrzi pri tebe

ivangeline
24. nov 2024

To zaľúbenie príde z čistá jasná ale ináč nijak. Podľa mňa je pravý každý jeden. Záleží, čo dáme do vzťahu. 🙂

marianarem
24. nov 2024

@21janka2 Ja som muza spoznala, ked som bola este s inym. Boli sme kolegovia. Nieco sa vo mne pohlo, ale nejako som to vytesnila, kedze vo vztahu mam vzdy oci len pre partnera. Po case sme sa s byvalym rozisli. Asi 3 dni nato som stretla na chodbe mojho muza, dali sme sa do reci a uz to potom islo. Velmi rychlo som vedela, ze je to ine ako so vsetkymi pred nim. Ale velmi dlho sme sa este davali dokopy.

bbshop
24. nov 2024

Stalo sa niekomu z vás, že ste necítili typickú zaľúbenosť, ale prišlo to časom a vydržali ste spolu naozaj dlho?

21janka2
autor
24. nov 2024

@marianarem mozeme pokecať aj cez správu?

marianarem
24. nov 2024

@21janka2 Jasne, napis.

21janka2
autor
24. nov 2024

@marianarem napísala som

euka210
24. nov 2024

@21janka2 prislo to postupne a len sa to potvrdzovalo a potvrdzuje dalej uz 14r.

veklipo
25. nov 2024

@bbshop jasne. Zaľúbenosť nie je láska.
Láska je, keď aj po 17r spoločného spania sa v noci ku sebe tlačíme.

bbshop
25. nov 2024

@veklipo áno zaľúbenosť vyprchá, ale či sú vzťahy kde to bolo takmer bez nej alebo prišla naozaj časom a len taká slabá

jane982
27. nov 2024

Ja som to vedela uz na prvom rande, a potvedilo aa mi to na druhom, kde som mu predstavila dceru z predchadzajuceho vztahu a ta ho hned prijala 🙂 uz sme manzelia, mamw dalsie dievcatko spolu. Nikdy som necitila motyliky, ale skor pokoj v dusi a pocit domova. A je to muz, s ktorym je zivot jednoduchsi 🙂