Ako ste zistili že je ten pravý?Vedeli ste to hneď alebo to prišlo samo?
Podla mna po hodine, ale tak realisticky za cca pol roka. Ze uz to neboli ruzove okuliare. 9 rokov sa lubime ako kone. A dufam, ze aj dalej budeme.
Po týždni sa ma spolužiak opýtal ci si viem predstaviť byt s daným človekom celý život a bez váhania som odpovedala áno. A nezmenilo sa to, aj keď boli všelijaké situácie. Mame pestrý život a mne to tak vyhovuje.
Vraví sa, že to má v tej romantickej verzií "cinknúť". No v tej našej to bola úplná nudná verzia v čakárni a dlhých čakačkách u doktora(nesťažovala som sa vtedy na zabitý čas ) 😁.Stihli sme ešte vtedy kolu, pýtal kontakt (dúfal,že nie je do práčovne) 😆 a potom rande prvé, druhé,tretie ....a ruka v rukáve 🤭
Keď nám čašník na prvom rande povedal, že už pred hodinou bola záverečná a fakt by už chcel ísť domov. 😅
Nevedela som to hneď, my sme boli dlho kamaráti. Ale keď to prišlo, vedela som, že raz bude otcom môjho dietata a mojim mužom.
Aj ked som sa zalubila postupne,tak od prveho stretnutia som vedela,ze je to moja druha polovicka. To citis,ze pasujete k sebe.
pravost overi len cas...ale samozrejme nie tak, ze budes cakat do 70tky ci vydrzi pri tebe
To zaľúbenie príde z čistá jasná ale ináč nijak. Podľa mňa je pravý každý jeden. Záleží, čo dáme do vzťahu. 🙂
@21janka2 Ja som muza spoznala, ked som bola este s inym. Boli sme kolegovia. Nieco sa vo mne pohlo, ale nejako som to vytesnila, kedze vo vztahu mam vzdy oci len pre partnera. Po case sme sa s byvalym rozisli. Asi 3 dni nato som stretla na chodbe mojho muza, dali sme sa do reci a uz to potom islo. Velmi rychlo som vedela, ze je to ine ako so vsetkymi pred nim. Ale velmi dlho sme sa este davali dokopy.
Stalo sa niekomu z vás, že ste necítili typickú zaľúbenosť, ale prišlo to časom a vydržali ste spolu naozaj dlho?
@marianarem mozeme pokecať aj cez správu?
@21janka2 Jasne, napis.
@marianarem napísala som
Ja som to vedela uz na prvom rande, a potvedilo aa mi to na druhom, kde som mu predstavila dceru z predchadzajuceho vztahu a ta ho hned prijala 🙂 uz sme manzelia, mamw dalsie dievcatko spolu. Nikdy som necitila motyliky, ale skor pokoj v dusi a pocit domova. A je to muz, s ktorym je zivot jednoduchsi 🙂
Ja som chodila okolo môjho manžela celý 1 rok a vôbec som ho nevnímala.
Raz ma pozval na kávu a vedela som, ze je ten pravý. Žiadna iskra, ale rozum. Triezvo mi sedel vo všetkom, čo je pre mňa dôležité.
Na prvom rande som mu povedala, ze svadba bude v kostole. On povedal, ze síce nie je ani pokrstený, ale ze ok.
Sme spolu 17r. To je taká obyčajná láska, keď si stale radi dáme spolu kávu.