Táto téma tu už bola pred par rokmi, ale zaujímajú ma odpovede teraz. Ako ste zistili ze ma o vas chlap zaujem? Hlavne taky s ktorym ste sa az tak dobre nepoznali. Ze ste sa stretli raz za cas napr v praci alebo tak? Dufam aj v normalne odpovede. Dakujem 😀
No mňa tí chlapi, čo mali záujem, vždy pozvali na rande, takže to bolo jednoznačné. A pred rande ze ma pozvali do tanca, vyhľadávali moju spoločnosť, chceli si vymeniť číslo, zaujímali sa, aký som mala deň, atď.
Tieto témy sú tu na dennom poriadku 🙂. Tebe nepomozu naše príbehy, daj sem svoj vlastný, o koho máš ty záujem, ako sa dotyčny správa, atď.
Minimalne, aj ked je plachy introvert, sa snazi objavovat tam, kde si ty. Akoby nahodne. Vzdy si najde prilezitost, dovod byt kdesi v okoli, v dohlade. Aby ta aspon z dialky videl.
Napriklad chodis niekam nakupovat, nikdy si ho tam nevidela a zrazu tam na neho narazas celkom casto (aj ked si len zakyvate cez ulicky pomedzi regale), hoci byva na opacnom konci mesta.
Ak chodis do kancelarie vedla tej jeho, tak sa tam objavi si zrovna nieco nutne vyriesit tiez (a prihovorit sa ti). Alebo ked nema dovod ist dnu, tak ked z nej odchadzas, je vzdy zrovna pre nieco na chodbe (a hodi aspon usmev, pozdrav, no vidis, ze je akysi nadseny, alebo sa ti prihovori).
Pristihnes ho casto, ze sa na teba pozera, ked ste v jednej miestnosti (ti plachejsi rychlo odvratia zrak, ti smelsi sa nakoniec rozhodnu za tebou ist, ked uz vidia, ze si si vsimla).
Ked je v spolocnosti inych ludi a ty sa objavis, zacne byt hlucnejsi. Viac sa smiat, snazi sa byt vtipny, alebo mat zaujimave prispevky a postrehy do rozhovoru. Ale hovori ich o par decibelov zrazu hlasnejsie, aby sa uistil, ze to zachytis. Chce, aby si si vsimla, ze je zaujimavy a fajn spolocnik. Urobit dojem.
Ti smelsi pojdu rovno za tebou, ak sa ocitnu v tvojej spolocnosti. A snazia sa ta humorom a inteligenciou okuzlit priamo.
Ked niekam vojdes a on o tebe nevie a ozves sa (zacuje tvoj hlas), tak okamzite spozornie.
Ked uz je s tebou v rozhovore, zaujima sa o rozne osobne veci o tebe. Tvoje nazory, co mas rada, co sa tebe paci, kam chodis na dovolenky, aky si mala vikend,… kladie kopec doplnujucich otazok. Hovori aj o sebe, ale rozhovor sa toci hlavne okolo teba a vidis, ze sa nijak neponahla ho ukoncit.
Snazi sa v ramci toho aj fyzicky posuvat do tvojej blizkosti.
A vidis, ze to nie su iba konverzacne otazky, ako preklenut inak trapne ticho, ked uz ste sa teda ocitli kdesi sami dvaja (napr. na kuchynke), alebo ktore sluzia len ako odrazovy mostik, aby hovoril o sebe (ci o inej osobe). Ze ty na otazku aky bol vikend stihnes povedat jednu vetu a on nadviaze a ide iba o sebe. Vtedy je minimalna sanca, ze ho zaujimas, aj ked s tebou hovori, a to aj ked hovori dlho.
Ak ste na firemnom vecierku, tak za tebou pride si pokecat, ci ta pozve sa ist prejst mimo ludi. Alebo ta pozve tancovat. Alebo v ramci nejakej diskotanecnej hromadnej casti sa snazi dostat pri tancovani do tvojej blizkosti.
A kopec dalsich veci. No spolocny menovatel je, ze aj ked on funguje na naznakoch a ty mu na ne das najavo, ze zaujem u teba je, tak sa osmeli a uz je k tebe priamy. Ak nie, najskor si ich vykladas zle a nie su to naznaky zaujmu.
Pozval ma na rande
Komunikoval a vyhladaval moju spolocnost.
@romanka56 to ze mal omna nejaky chlap zaujem bolo zjavne hned..to kazda pozna..ale uz som sa ocitla aj v situaciach kedy som to netusila, a pochopila az neskor...inak je to flirt,pohlad hlboko do oci, dvojzmyselne narazky, letme nahodne dotyky...som stastne zadana zena muza ktoremu som sa prosto pacila, a chcel ma spoznat 😉
Tým, že vyhľadáva moju spoločnosť, zaujíma sa o moje názory, veľa sa pýta smer k osobnému životu a pozve ma niekde a chce si to zopakovať.
.