Ako ste sa zmierili s rozchodom?

1. aug 2024

Ako ste sa zmierili s rozchodom,ktorý ste nečakali? Neviem sa nadýchnuť, klepú sa mi ruky, nejem ,nespím .. už neviem ako z toho von. Doma dve malinké deti, domácnosť a ja nemám ani silu vstať z postele.

daniela2629
1. aug 2024

Môžeš napísať viac??

anos18
1. aug 2024

Kvôli deťom sa treba zmobilizovať. Neviem, čo sa stalo,ale všetko raz prebolí. Veľa síl prajem ❤️

candii
1. aug 2024

Čas. Časom si uvedomis že všetko čo sa stalo malo zmysel. A bolo to najlepšie pre teba.

autor
1. aug 2024

@daniela2629 Vedela som ,že vzťah nie je idylický. Veľa sme sa hádali hlavne od kedy máme deti ( hlavne mojou vinou, frustrovaná žena na materskej. Utrápila som ho a odohnala od seba) Ale ja som tie hádky nejako hodila za hlavu, zatiaľ čo v ňom sa hromadili až mi povedal ,že už ma prestal ľúbiť, doma sa necíti dobre, že nemá kôli mne sociálne kontakty, čas pre seba ,že je len nosičom peňazí.

daniela2629
1. aug 2024

Tak to je mi úprimne ľúto, kam to až zašlo..A s partnerom ešte bývaš v jednej domácnosti?Prípadne ti má kto pomôcť s deťmi?Rodina a pod.?
Potrebujete čas len pre seba, bez detí si všetko vyjasniť a oddýchnuť si od starostí..Veľa párov sa často háda a povedia si slová v zápale hnevu, ktoré nemyslia vážne..Dôležité je teraz, čo Ty cítiš k partnerovi, miluješ ho ešte?Máš silu oňho bojovať alebo si zmierena ze je koniec?Lebo ak je to koniec, mysli aspoň na svoje malinké detičky, dajú ti viac lásky ako si vieš vôbec predstaviť..Veľmi ti držím palce, ak by si potrebovala akokoľvek pomôcť - podporiť, ozvi sa, hlavne sa netráp sama.. 🙏

autor
3. aug 2024

@daniela2629 Veľmi ho ľúbim ,asi viac ako som si myslela. Ale uvedomujem si ako veľmi som mu ublížila. Veľmi si prajem aby našiel šťastie,ktoré mu pri mne chýbalo. Chýba mi celý deň. Každú chvíľku si poviem ,že keby tu teraz bol atď... Alebo čakám ,že zachvíľku príde domov. Jedine ,čo mi pomáha je ,že si vravím ,že konečne urobil niečo pre seba, nie len pre mňa. Deti mi dávajú veľa sily to je pravda a aj viem ,že raz to bude lepšie ,že to chce len čas. Už nie je doma, chodí tu len po deti. Ale necítim voči nemu hnev alebo niečo podobné,ohľadom detí sa vieme dohodnúť aj sme si povedali ,čo a ako ďalej ohľadom financií ,bývania atď.

daniela2629
3. aug 2024

Tak mu to povedz, ako ho ľúbiš..Ako si si všetko uvedomila, najmä svoje chyby, ako ti chýba, atď atď..Skús sa sním o všetkom ešte naposledy porozprávať, možno uvidí tvoju snahu o Váš vzťah a hlavne ako Ti na ňom stále veľmi záleží..Myslíš, že s niekym iným bude dokonalo šťastný?Nemyslím..A čo deti, ako to berú?
Tak krásne o ňom píšeš, tiež ma dojalo ako ti chýba..Spomenula som si na pieseň od Desmodu - Chýbanie. Na tvojom mieste by som mu ju hneď poslala. Myslím, že by sa Váš vzťah dal ešte zachrániť..Lebo pravá láska všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa a všetko vydrží ❤️