Ahojte 🙂 je tu nejaka ktora si tiez v tehotenstve prechadza rozchodom ? Ako to zvladnut a neurevat sa a nezblaznit sa z toho ? 🤷♀️
@nika298 presne kvoli malej som myslela lebo ten stres nervy ... aby jej to nejak neublizilo😔
v kolkatom si tt?
@marina1307 no na to si treba davat fakt pozor a premahat sa nejak, uz len pre to dietatko 🙏🙏 poznam pripad, ked takto baba zostala tiez zrazu sama tehotna, niesla to tazko a malicky mal aj zdravotne problemy..ja viem, ze sa to neda len tak povedat si, ze nebudem plakat, ved aj tie hormony atd..ale snaz sa🙏🙏❤️ Skus si davat magnerot
@marina1307 neboj zvladnes to urcite, my sme nastastie ok, hoci som revala den/noc, skoro som predcasne aj porodila v 35tt ale zvladli sme to 🙏
@marina1307 Keď budeš ty deprimovaná, tak aj dieťa bude veľmi uplakané a bude ti ešte horšie...Nemusí to tak byť, ale je veľmi pravdepodobné, že bude...Ako písala kočka vyššie, my ženy sme silné a zvládneme aj nemožné.
@hviera81 25tt♥️
@mandarinka555 no snazim sa nebyt ale su tazsie dni su lepsie dni no 🤷♀️😔
@nika298 no ja sa snazim neplakat .. cez den je to super ale v noci je to brutal tazke 😔🤷♀️
ty si ho milovala a on ta opustil? Pocity sa potlacit nedaju, to by si musela byt robot, aby si to zvladla bez slz. Na to, co moja dcera v bruchu so mnou prekonala, je velmi vydarena a vobec ju to obdobie nepoznacilo.
@marina1307 poznam..ja som plakala aj nad tanierom s polievkou..viem co prezivas❤️
@marina1307 skus zamestnat mysel, nejaka kamoska, kamosky s ktorymi by si travila cas?
nie je to dobre pre babo. my sme sa skoro rozisli niekde na zaciatku, prvy trimester este, fakt to bolo zle obdobie, a aj som potratila :( ako nechcem ta strasit, ale babo citi vsetko....
@marina1307 neprešla som si tým ale chcem len toľko že ti držím palce a buď silná...to zvládneš 🙂 už len kvôli bábätku 🙂
@leuchtturm no milovala dievcatko bolo planovane a z nicoho nic skrat a zrazu ma novy vztah 🤷♀️😔
@nika298 snazim sa plakat a nervovat co najmenej ako to len ide 🙏🙏
@hviera81 no ako kamosi kamosky to funguje cez den ...len noci su brutal ked je clovek sam 🤷♀️😔
@kkovacovak dakujem budem sa snazit ♥️♥️♥️♥️♥️
@marina1307 Rodičov máš ďaleko ? Osobne nie som za takúto alternatívu, lebo mladí, ale aj starí už majú byť sami....ale je to pomoc v núdzi....ja by som už každý boží deň malé dieťa nezvládala...
@mandarinka555 nie nie s rodicmi byvam v jednom meste ... a mam aj dost znamych ktory mi s malou snad pomozu 😔 no sama na vsetko uz cele tehotenstvo je celkom zaberak 😔 niezeby mi nasi nechceli pomoct ale nechcem byt niekomu na pritaz kedze oni nemozu zato v akej situacii som 🤷♀️
Netreba sa uplakat do bezvedomia - ja som vzdy muzov, co odkopnu tehotnu zenu povazovala za vyssi level hulvata - proste charakterova vada a este, ked si najde milenku..Proste bud rada, ze sa nemusis o takehoto cloveka oprierat v dobrom a zlom
Nema moralku..Tehotne zeny su predsa len v tazkej situacii, nech su hadky akekolvek, toto len clovek bez srdca dokaze...Toto uz je cez čiaru..
Fakt, taki muzi sa mi hnusia
@marina1307 a ty hádam môžeš za to v akej situácii si? Hlavu hore. Mňa život naučil, že pokiaľ pomoc nie je zneužívaná, a požiadaš o ňu, ľudia sú v drvivej väčšine ochotní a pomôžu.
@marina1307 ked ti je smutno v noci pokojne napis na ipcko.sk podporia ta. pripadne linka nezabudka. poradna alexis. ja osobne nexuhlasim s tym cokolvek potlacat. prijmi co sa deje a iba vysvetluj babatku. citim sa takto rtakto.. smutok je sucast zivota. urcite aj ty dcerka ho niekedy zazijes a ja tu aj vtedy budem pre teba. chcem aby si vedela ze aj ked placem a som smutna na teba sa neskutocne tesim a velmi velmi ta milujem. chcela som pre teba to najlepsie a zial je to mimo mojej kontroly dopadlo to inak. ja to zvladnem
Mne lrn napadlo, či nová známosť '' pána božského '' vie, že opustil tehotnú priateľku.... Ja by som sa takého použitého chlapa nedotkla 😒
@poopsie presne.Keby mi nova znamost povedala, ze prave odisiel od zeny pred porodom, tak mu viac x nezdvihnem telefon.Je jasne, ze aj mne by to spravil
@marina1307 ja som si tym sice nepresla ale zamyslam sa nad tym ako to moze chlap vobec urobit zene? Zeby sa zlakol zodpovednosti a zavazku a ujde radsej k inej? Nechapem to. A prajem vela sil tebe aj malej
@marina1307 ahoj. Presne viem co teraz prežívaš. Ja prežívam toto iste. Pred 10dnami mi manžel oznámil po 13rokoch manželstva, že ma inú, že je šialene zamilovaný, že si spolu len píšu a ze boli na káve, že s nou ešte nič nemal, ale že je to silné a on chce byť s ňou. Opustil mňa, tehotnú na začiatku 8.mesiaca a naše dve deti.... Je to šialene, príšerne bolestivé, mam na dusi a srdci úplne prázdno.... 😭😭😭 Ale musím byť v kľude kvôli malej. Mam vysoký tlak a tehotensku cukrovku. Aj napriek tomu ze to vie, ide cez mŕtvoly doslova. Už so mnou ani nekomunikuje.
@marina1307 ahoj, ja uz som si tym presla..a nie je to vobec,vobec lahke..pomoze proste len cas-je to otrepane, ale je to tak…zalezi aj od vasej situacie..mna nechal partner po 4 rokoch tehotnu (dieta sme planovali), najskor trepal kadejake dovody a nakoniec sa ukazalo, ze si nasiel druhu..O dieta sa do dnesneho dna nezaujima. Ale urcite to zvladnes, my zeny sme silne💪. Hlavne mysli na to malicke, aby ste boli ok❤️❤️❤️