Ahojte, ako ste riešili nepríjemných susedov? Bývam v bytovke na prízemí s mužom a ročným synom.
Bývame tu necelé 11mesiacov a robia nám peklo.
Som Rómka a priateľ je neróm susedia bývajú nad nami môžu mať tak do 45rokov majú dvoch synov tínedžerov. Od kedy sme sa nasťahovali tak ona nám hoc kedy cez deň aj v noci vo večerných hodinách je jedno kedy dupe nohami tým pádom keďže bývajú nad do mnou tak je to veľmi počuť. Dosť sa hádajú s manželom búchajú nadávajú proste jej muž v kuse reve nedá sa to už počúvať nemôžem byť s malým doma absolútne musíme ísť von za každým a ešte, žeby nebolo málo jej syn má v pivnici bubny takže v kuse tam bubnuje neviete si predstaviť, ako to počuť. :/ nemáme kľud včera v noci sa tak hádali búchali neviem či tam po sebe niečo nehodili, že sne všetci vyšli na chodbu potom ona obula dreváky a začala chodiť a dupať a kričala, že ja jej mám prestať búchať. :D vyšla som hore zvonila klopala im na dvere a neotvorili mi. :/ Možno sa vám bude zdať, že som šialená, že prečo to tu vypisujem, ale chcem vedieť, ako postupovať, čo robiť, pretože už som zúfalá a bojím sa, že to skončí buď bitkou alebo ja neviem.
Neklop. Pocas nocneho kludu volat mestsku policiu. Bubny riesit s domovnikom alebo nejakym spravcom. Oni toto zrejme robili aj predtym, ako ste sa tam vy nastahovali a s vasim etnikom to nema nic spolocne.
@alexa1072023
odstahujte sa, debilnych nezmenis.
Hľadaj iné byvanie. Toto pár pokút nevyrieši.
@alexa1072023 Ak ste len v podnájme tak sa presťahujte lebo toto nevyriešiš a len prídete o nervy.
@alexa1072023 píšeš "Od kedy sme sa nasťahovali"
Ako vieš že je to odvtedy? Ako môžeš vedieť či sa nechovali jak hulváti už vtedy keď ste tam ešte nebývali?
Odstahovali sme sa :D
@monsterablue Takto že ona nemá v láske Rómov preto počula som aj narážky namna a nadávky
@sevrin Tak pýtala som sa aj ďalších susedov býva v tej istej bytovke aj kamarát a ten my povedala ze robili taky krik ale ze taky ako teraz nie ze len sem tam ale teraz je to na nervy . Si predstav že ráno vstávam s malým okolo 6 a už od pol 6 počuť dupe búcha krik hádajú sa deti pľaču no hrozne dačo a ešte my povie ze ja som jej.o 5 buchala :D
@medda_beda No sme v podnájme riešili sme to aj s majiteľom bytu ten sa snimi porozprával na nieaky čas prestali ale teraz od rána do 10 v kuse krik buchot do toho bubny nedá sa cez den byť doma musím utekať s malým vonku .
@alexa1072023 si krásna žena, tá stará nad tebou na teba žiarli a navyše jej starý je impotent, tak si obaja liečia mindráky búchaním už o pol šiestej ráno. Takto si to musíš vsugerovať a hneď to bude lepšie 🙂
My sme mali toto, podali sme podnet a policiu a socialku( u nas Jugendamt), do mesiaca boli rozvedeni. Deti isli muzovi asi, lebo ona bila celu rodinu. Ako dosla sa nam raz vyhrazat, ze co si dovolujeme ich riesit. Lebo boli zubari a zazobani. Zjavne mali pekne rio toco s uradmi
ked je to po desiatej vecer, mozes volat policiu kvoli ruseniu nocneho kludu.. inak asi riesit s domovnikom, alebo kto ma tieto veci v bytoch na starosti.. ked robia takyto randal aj v noci a bubnuju v pivnici, asi nebudete jedini, ktorym to vadi.. klopat na dvere by som asi nechodila - pri takychto ludoch sa neda ratat s normalnou reakciou a ze sa budete vediet dohodnut..