Ahojte, ako ste randili vy na začiatku vzťahu. 5 mesiacov sa stretávam s jednym mužom. Ale nedokáže nič normálne vymyslieť, vždy len napíše že pôjdeme k nemu alebo ku mne a niečo vymyslíme doma a nie nemáme sex vždy takže to nie je len o tom.Chýba mi tu však program ako kino, káva, turistika alebo čokoľvek iné. V podstate mňa to už nebaví…. Za celú dobu sme boli na normálnom rande 2 x aj to bola len káva a drink. Priateľ je strašný introvert ale aj tak mi to príde úplne o ničom. Občas sa snažím klamať samu seba že to je normálne aj keď viem že určite nie a hlavne mám už 34 rokov tak nechcem strácať čas. Aký mate názor na to vy? Zaujíma ma aj iný názor.
Aj si mu to povedala? Ale navrhla rovno niečo ty, niekam ho zavolala?... možo potrebuje len postrčiť, myslí, že to tak vyhovuje aj tebe... ale ak sa ani tak nerozhýbe a je proste domased a najlepšie sa cíti doma, pričom ty rada beháš kade tade, obaja by ste mali hľadať niekoho kto sa ku vám bude hodiť viac...
Vzdy je to o tom, co vyhovuje obom. Ak to tebe nevyhovuje, skus sa s nim o tom porozpravat, ak potrebujes, aby tie aktivity inicioval on. Ak nie, navrhni/vymysli nieco ty. Ak sa nic nezmeni, treba to ukoncit, ak ti to nevyhovuje
Píšeš je introvert, takže iny nebude, buď vymyslí program ty a uvidíš či pôjde alebo ak potrebuješ byť niekde mimo domu zidi radšej s kratšej cesty
Ste oficialne spolu? Alebo iba randine? Lebo mi to pride ako by sa vôbec nesnažil, ak ti to nevyhovuje nestrácaj čas.
A teda ešte doplním, že toto je skôr pohodlnosť, lenivosť ako introvertnosť... introvert potrebuje byť sám, keď je vyčerpaný, ale to neznamená, že sedí len doma 😅 sú aktivity, ktoré by ste mohli robiť, bez toho aby tam boli masy ľudí, ktoré ho vyčerpávajú... len tak sa nezmení určite, ale ak mu na tebe záleží, bude snáď ochotný vystúpiť zo svojej komfortnej zóny, skúsiť niečo nové a možno nájdete aktivity, ktoré vás budú oboch baviť.. či stojí za to do toho investovať energiu a chce sa ti to ešte skúsiť, už musíš vedieť ty a teda samozrejme, bude musieť chcieť aj on...
Komunikuj. Možno on nemá peniaze na nejaké také výlety, možno je čistý domased a nebude chodiť nikdy nikam, lebo sa mu nechce. Bez rozhovoru to nezistíš. Ja som tiež viac introvert a môj je úplný extrovert a randíme doteraz, nielen ako sme to robili na začiatku vzťahu.
Nie introvert, ale domased. Lebo do lesa napríklad sa dá ísť vždy na prechádzku a nie sú tam ľudia. Ale on chce sedieť doma len. Akú má prácu? Ak robí fyzicky, možno mu to ležanie na gauči cez víkend vyhovuje aj preto, že cez týždeň maká fyzicky.
Ďakujem za vaše názory, no mne to skôr príde že je lakomec. Počas nášho vzťahu ešte skoro vôbec neinvestoval do ničoho okrem už spomenutej kávy a drinku a jednej večeri 😀 nikdy s ničím neprišiel ku mne, žiadna maličkosť nič … ešte aj keď prišiel z dovolenky tak nič nepriniesol. A to ja teda nie som náročná nepotrebujem žiadne dary, ale malickost vždy poteší, dokonca ani k meninám nič len blahoželanie ☹️
Pozri po tvojom dalsom prispevku to radsej skonci. Kazdy mate ine ocakavania
V tej dobe sme chodievali na kadejaké výlety, na predĺžene víkendy, do kina, na koncerty ale hlavne po piatich mesiacoch sme už býva spolu.
Ak je škrom alebo domased, neskôr to bude ešte horšie. Ak ti to nevyhovuje tak mu to povedz. Chlapom treba narovinu povedať čo chceš, po čom túžiš. Až potom sa uvidí ako zareaguje, čo spraví, tak podľa toho sa zariaď
Pozri, 5 mesiacov a už sa Ti dosť veľa vecí nepáči. To by ste mali lietať na obličku. Podľa mňa Ti intuícia dobre našepkáva. Ani vaša potreba randenia a trávenia času mi nepríde kompatibilná. Po 5 mesiacoch sa chcem smiať ako joker než pochybností, asi nejaké vnútorné racio v Tebe sa ozýva, že to nebude ten Tvoj princ.
Tak asi si prisla na podstatu veci… lakomec (akoze nic k meninam??) a k tomu suchar. Dievca zlate, kasli na neho 😕
a povedala si mu to? Ak len mlčky súhlasíš s programom, ktorý ti nevyhovuje, chlap sa nedovtípi, že by si chcela niečo iné. Povedz mu na rovinu všetky svoje výhrady a ak to nepomôže, sbohem a šáteček
Ak je on extremny introvert a ty nie, nenatahuj to. Ja by som sa zblaznila, skoro denne som niekde v meste strcena. Urcite si najdu vhodnu partnerku a ty partnera
@ivik4 no presne toto je problém. Ja som zvyknutá stále niekde chodiť a nie sedieť doma 😀
@danica2711 áno, ja jednám vždy narovinu 😀 ale ziadna zmena
Tak ten cas nestracaj. Teraz mate mat obdobie vyletov, kina, kaviarni..vsetkeho. ked je taky introvert, rataj, ze po par rokoch a s detmi ho nedostanes uz nikam. Bude ti vyhovovat zivot medzi 4 stenami? Bez zazitkov, dovoleniek... Nie je nahodou lakomy?