Prosím, napíšte mi ako ste prekonali rozchod, ako dlho vám to trvalo, aký dlhy vzťah.
Pretože práve mne sa ukončil vzťah, takým spôsobom že ja som si myslela že je všetko v poriadku, milovala som najviac ako som vedela a druha strana sa rozhodla, že to konci lebo nie je so sebou on spokojný a tým pádom nemôže robiť ani mňa, a keď chce zmenu musí začať od základov.
A ja som v tom momente stratila celý význam môjho žitia, proste keď si si s niekým predstavoval a plánoval budúcnosť a stane sa toto…neviem ako sa odraziť a veriť že to bude fajn, čo pomohlo vám ?
mne pomohlo nájsť si nového chlapa a s ním si založiť novú rodinu...
len to trvá samozrejme, nie je to lúsktutím prsta...
Jedna múdra žena mi raz povedala "Nikdy neutekaj za chlapom ani za autobusom, vždy príde iný." Toho sa držím celý život. Budeš mať aj ťažké chvíle,hlavne sa nikdy neponižuj, výdrž to, poplač si, opi sa (ak si plnoletá) a čas všetko vylieči a bude dobre 😉 všetko zlé je na niečo dobré.
“ milovala som najviac ako som vedela a druha strana sa rozhodla, že to konci lebo nie je so sebou on spokojný a tým pádom nemôže robiť ani mňa, a keď chce zmenu musí začať od základov.”
Ver mi, že toto sú rozprávky starých materi a rozprávali ich, keď boli ešte mladé .
Úplne sa naňho vykasli, nestojí ti za to, ale takúto trapnu výhovorku som dlho nepočula 😀 to jak och nezasluzim si tá si pre mna až moc dobrá a bla bla . Nájdeš si lepsieho uvidis . A k veci - mne tiež po rozchode pomohlo naozaj až kopec kopec času. Všetko prebolí
@anonym1234554321 vzťahom hýbe ten, ktorý menej miluje a hlavne ten, ktorý sa nezblázni pre partnera, že bude pre neho všetko robiť, všetko tolerovať. Bola si v tom viac ponorená než on.
Mám niečo podobné za sebou, ale bola v tom už dlhšie iná osoba, ktorá tam nemala ani čo hľadať :D.
Písala som tu o tom, pretože som bola bezradná a paradoxne mi tu ľudia otvorili oči a vzťah sa aj tým ukončil, dala som mu na výber, bud tvoja partnerka, ktora je podla tvojich slov najdôležitejšia alebo tvoja perfektná, bezchybná kamarátka, pri nej vsetko opisované v superlatívoch 🙂 a hádaj.
Rýchlo bol koniec, že nič zrazu necíti, bum jak blesk z jasného neba. Dnes, po odstupe času ľutujem, že som s ním nezatočila už skorej a mala som sa rozhodnúť pre seba a odísť bez opýtania a vtedy videla ako sa on bude o mňa snažiť aby som neodišla 🙂.
@anonym1234554321 prestala si ho baviť, postupne sa už začal nudiť a našiel si nejakú baviačku....to bude viac pravdepodobné. Prečo by niekto len tak obetoval funkčný vzťah, so všetkými výhodami?
Veľmi malá pravdepodobnosť, že nie je spokojný sám zo sebou...to by ťa od seba neodhnal predsa keď ťa tak ľúbi 🙂
Za mňa, no contact, vymaž si ho a nechaj to plávať a ver, že pravda vypláva raz na povrch a možno aj budeš prekvapená. Takýto ti ani za slzy nestojí.
Teraz sa ti síce zdá, že je koniec sveta, nič nemá zmysel, ale nie je to tak, moc som ani nepochopila tomu, čo uviedol, sú to trápne výhovorky, nevie čo chce, no tak si vymyslí klišé. Kašli na to, ja viem, že ľahko sa to povie, ťažšie spraví, ale žiadna kaša sa neje tak horúca, ako sa uvarí. Nezabúdaj, že keď sa jedny dvere zavrú, ďalšie sa otvoria a nikdy nevieme, čo si pre nás život pripraví. Venuj sa sebe (budeš mať na to času a času), vonku začína jar, ideálny čas začať so športom, napríkad, oprášiť staré kamarátstva a časom sa aj nejaký parobok objaví.
@majka3322 nie každý je tak labilny. Ja pijem tak raz za rok, ale po rozchode keď som sa opila s kamoskou mi to pomohlo, ako psychohygiena. Dokonca som už po tom dní nemala ani nutkanie mu napísať alebo inak kontaktovať. Ale ja som to tak myslela ze nech robí, čo si myslí, že jej pomôže. Nemusí každý pit, nemusí každý ani plakať, ved ak je to dospelá žena urobí, čo uzná za vhodne 😉 pekný deň
Ďakujem vám krásne 🥺🫶🏼
@anonym1234554321 čas a veľa fyzickej aktivity na čerstvom vzduchu, šport...a pod.
Mne nepomáha nič. Trápim sa už asi polroka a zdá sa mi, že je to ešte horšie ako zo začiatku. Neviem to vytesniť z mysle aj keď mám dosť práce, aktivít, stále mi to vŕta hlavou. Asi som ti nepomohla, ale taká je moja skúsenosť.
@anonym1234554321 Mne pomohol iba cas. Celkovo rozchody znasam velmi zle. Posledny rozchod mi trvalo prekonat pol roka a uplne som sa z toho dostala az po roku.
@anonym1234554321 mala som to podobne a realne mi pomohol iba cas…Vsetko preboli len to vydrz. Vsetko zle je na nieco dobre a na teba tam niekde caka ten pravy 🙂 Nic sa nedeje len tak, vsetko ma svoj dovod…Preto vydrz, rob co ta naplna, zameraj sa sama na seba, vyplac sa ked bude treba a neboj bude dobre. Drzim palce ❤️