Ako spoznám pravú lásku?

10. júl 2024

Ako spoznám pravú lásku?

tundra
10. júl 2024

Ked prezijes s niekym cely zivot,to je prava laska😉

madeincssr
10. júl 2024

@tundra a dokonca ani to este nie (ak sa uz len trpia, alebo su v kuse v sebe). Aj minulost (predchadzajuce generacie) si casto romantizujeme.

minenkak
10. júl 2024

Stačí sa pozrieť do zrkadla,to by mala byť tá pravá láska

tomas123456789b
10. júl 2024

No tak že na nu nedokážeš prestať myslieť a toto obdobie netrvá len den, ale dlhú dobu. Lebo často krát sa človeku niekto zapáči, ale že by sa niekto niekomu zapáčil natolko že o nom neustále mesiace premýšlaš, tak to už je asi pravá láska.

medda_beda
10. júl 2024

To je každá láska pri ktorej si sa cítila šťastná.Z nejakého dôvodu ti tí ľudia do života prídu aj keď možno len na nejaký čas.
Možno keď prežiješ s niekym celý život, ale šťastne nie z povinnosti tak to bude pravá láska.

luciaruz
10. júl 2024

Tak, ze nad tym nebudeš musieť rozmyslat a pisat na konik.

pralinka25
10. júl 2024

prava laska je za mna taka ked niekoho milujes bez podmienok. ked opadnu ruzove okuliare a milujes toho cloveka napriek tomu ze si si plne vedoma vsetkych jeho nedostatkov. aj ked ta nastve uvaris mu kavu lebo chces. nechas mu lepsi kusok kolaca aj napriek tomu ze ma vacsie brucho ako pred piatimi rokmi. ked si ho videla v najlepsej aj najhorsej forme a napriek tomu ho vidis stale rovnako. (ako ked deti miluju svojho plysaka a zda sa im najkrajsi na svete hoci mu uz chyba jedno oko, je vypelichany a vyblednuty. a aj keby ste im dali akehokolvek krasneho noveho vyberu si znovu toho svojho.)
je to taka laska pri ktorej sa citis doma kdekolvek ste. alebo pri ktorej mas pocit ako ked sa vratis z tej najluxusnejsej dovolenky do troizbaku na sidlisku a predsa citis domov (ako ked stretnes akehokolovek uzasneho cloveka, stravis s nim cas a aj tak sa nevies dockat kedy si pokecas s tym koho milujes.)
je to to co sa objavi ked pominie prvotne poblaznenie, hormonalna burka, vzrusenie.

nika3136
10. júl 2024

@tundra To je strana hlupost

tundra
10. júl 2024

@nika3136 tak sa prejav😉

nika3136
10. júl 2024

@tundra Denne je tu XY tem, necitas? Sama som mala v rodine pripad napriklad tyranej zeny, ktora z toho vsetkeho nevidela ziadne vychodisko a mala strach, preto nikdy neodisla. Opakujem, nie z lasky, zo strachu o svoj zivot. Moj dedko prezil s babkou cely svoj zivot. Akurat ze sa obesil. Bola to prava laska? Da sa diskutovat. Ked si s niekym dekadu alebo aj dve, ale zivotne cestu sa rozidu pod vplyvom udalosti, nemohla to byt prava laska? Aj ked spolu nepreziju napriklad cely zivot? Nie je to take rozpravkove veru. Casto je "cely zivot" uz len o zvyku, majetkoch ci spominanom strachu. Nie o pravej laske.

tundra
10. júl 2024

@nika3136 varianta,ze by som ja osobne s niekym zil,s kym by som si nerozumel,je pre mna neprijatelna.Ak sa pozrieme na to,tvojim uhlom pohladu,mas pravdu👍.Ak sa pozriem na to mojim uhlom pohladu,mam pravdu ja😉.

autor
11. júl 2024

@pralinka25 ďakujem ❤️

w123
21. sep 2024

Nič ako pravá láska neexistuje, v živote len zdieľame určite obdobia s rôznymi ľuďmi toť vse